My Love Eun Dong

Ismertető:

Ezúttal, egy 2015 -ös, nemrégiben befejezett sorozatról szól az összefoglalóm, 16 részben játszották, a  JTBC csatornán.

A történet egy híres és sikeres színész , Ji Eun Ho sajtótájékoztatójával kezdődik, ahol elmeséli az újságíróknak, tinédzserkorában, 20 éve kezdődött szerelme történetét. Mivel, eléggé kezelhetetlen kamasz volt, Hyun Soo, sok bosszúságot okozott szüleinek és ráadásul rossz társaságba is keveredett, így történt, hogy egy napon, balesetet szenvedett, egy lopott motorral. A rendőrségen aztán, megúszta egy fenyítéssel, mivel kiskorú és még büntetlen előéletű. Hyun Soo-t azonban felháborította, hogy egyik barátja, akitől a lopott motort vette, becsapta és bajba sodorta, elhatározta, hogy számon kéri. Elment hozzá és elhozta tőle saját motorját, de a csúszós, vízes úton elesett és elsodort egy kislányt, aki éppen a zebrán akart átmenni.

A balesetből aztán tárgyalás lett és Hyun Soo-t már majdnem elítélték, amikor megjelent a kislány, Ji Eun Dong és elmondta, hogy Hyun Soo ártatlan és figyelmetlenségből lépett elé. Így menekült meg a fiú a nevelőintézettől és ezért nagyon hálás volt Eun Dong-nak és lelkiismeret furdalása is terhelte, hiszen a kislány még mindig sántított a baleset miatt. Felkereste hát Eun Dong-ot és megkérdezte miért segített neki, de a kislány csak annyit válaszolt, hogy reméli nem bánja meg és jó ember lesz belőle. Ettől a naptól kezdve, Hyun Soo valóban igyekezett jó emberré válni és mindennap meglátogatta a beteg nagymamájával , nagyon szegény körülmények között élő Eun Dong-ot.

A két fiatal, egyre közelebb került egymáshoz, de amikor Hyun Soo verekedésbe keveredett és kórházba került, több hétre, Eun Dong hiába várta, mivel nagymamája meghalt, nevelőszülőkhöz vitték , így a kórházból kikerülve, Hyun Soo hiába sietett rögtön hozzá, már csak egy számára otthagyott dobozt adtak át neki a szomszédok. A dobozban egy márkás tornacipő várta és Eun Dong levele, hogy sosem felejti el és egyszer majd újra találkoznak. Erre a találkozásra aztán, tíz évet kellett várniuk, ezalatt Hyun Soo, keményen próbálkozott a színészettel, hiszen Eun Dong nagy álma volt, hogy színésznő legyen, híres színésznő, mert akkor megtalálhatja, édesanyját.

Nem igazán volt sikeres színészként Hyun Soo, ráadásul, katonai szolgálatát, közszolgálatosként töltötte. Az évek során, hiába kereste Eun Dong-ot, mikor már kezdte feladni, hogy valaha is megtalálja, egy esős napon, egy biciklis lányba ütközött az utcán, ahogy egymásra néztek, felismerték a másikat. Hyun Soo boldogsága határtalan volt, de hamarosan rájött, hogy Eun Dong-nak van valakije és választás elé állította, mert nem tudta, hogy a lány csak megjátssza, hogy végre szerelmet valljon és feleségül kérje.

A féltékeny Hyun Soo, lehúzta a lány ujjáról a gyűrűt, amit mindig viselt és a tóba dobta, majd amikor megtudta, hogy az az édesanyjától kapott emlék volt, utánaugrott és megtalálta. A tóparton dideregve látta utoljára Eun Dong-ot, aki megígérte, hogy visszajön, nemsokára. A mostani sajtótájékoztatóig azonban eltelt , még tíz év és Hyun Soo, azaz Ji Eun Ho, azóta sem hallott róla.Szép történet, ragyogó szereposztással, rég nem láttam ilyen, igazán romantikus, gyönyörű doramát, ajánlom mindenkinek.

 

Főszereplők:

My Love Eun-Dong-Joo Jin-Mo.jpg My Love Eun-Dong-Kim Sa-Rang.jpg My Love Eun-Dong-Kim Tae-Hoon.jpg Kim Yoo-Ri
Joo Jin-Mo Kim Sa-Rang Kim Tae-Hoon Kim Yoo-Ri
Ji Eun-Ho / Park Hyun-Soo Seo Jung-Eun Choi Jae-Ho Jo Seo-Ryeong
         
My Love Eun-Dong-Kim Yun-Seo.jpg My Love Eun-Dong-Nam Kyoung-Eub.jpg My Love Eun-Dong-Park Min-Soo.jpg My Love Eun-Dong-Kim Yong-Hee.jpg My Love Eun-Dong-Kim Mi-Jin.jpg
Kim Yun-Seo Nam Kyoung-Eub Park Min-Soo Kim Yong-Hee Kim Mi-Jin
Park Hyun-A Coach Seo Choi Ra-Il Lee Hyun-Bal Ko Mi-Soon
       
My Love Eun-Dong-Lee Young-Ran.jpg My Love Eun-Dong-Jeong Dong-Hwan.jpg My Love Eun-Dong-Seo Kab-Sook.jpg My Love Eun-Dong-Kim Min-Ho.jpg
Lee Young-Ran Jeong Dong-Hwan Seo Kab-Sook Kim Min-Ho
Eun-Ho's mother Eun-Ho's father Jung-Eun's stepmother Ko Dong-Gyu

Young Cast Members:

       
My Love Eun-Dong-Baek Sung-Hyun.jpg My Love Eun-Dong-Yoon So-Hee.jpg My Love Eun-Dong-Jr..jpg My Love Eun-Dong-Lee Ja-In.jpg
Baek Sung-Hyun Yoon So-Hee Jr. Lee Ja-In
Park Hyun-Soo (20s) Ji Eun-Dong (20s) Park Hyun-Soo (10s) Ji Eun-Dong (1

 

 

Szerző:

            Belinszky Erika