My Girlfriend is Gumiho

Ismertető:

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, a szereposztását, a sztoriját, zenéjét és mindent,  aranyos romantikus vígjáték. 2010-es, 16 részes. A történet férfifőszereplője, Cha Tae Won, aki igazi léhűtő és gazdag nagyapján élősködik, aki felnevelte, miután szülei korán meghaltak egy balesetben. A fiúról nagynénje, aki még nem ment férjhez és lassan vénlány lesz belőle és nagyapja gondoskodik, elvileg főiskolára jár, a gyakorlatban azonban nem fizette be a tandíjat és robogót vett belőle. 

Nagyapja, amikor ezt megtudja, elmegy utána a fodrászhoz és felelősségre vonja, Tae Won-t, amikor az éppen a haját göndörítteti. A fiú elszökik a beismerő vallomás elől és egy törülköző turbánnal a fején, felpattan a robogójára és elrobog. A nagypapa ekkor döntő lépésre szánja el magát és feljelenti unokáját, hogy ellopta a robogót. Tae Won-t így hamar letartóztatják és börtönbe zárják. Nagynénje aztán kihozza és nagyapja kíséretében a fodrászhoz autóznak visszafelé, útközben, az öreg vázolja unokájának a tervezett jövőt, miszerint egy olyan bentlakásos iskolába küldi, ami olyan, mint a katonaság. Tae Won úgy dönt, hogy ebből nem kér és amikor egy benzinkútnál megállnak pihenni, elmegy wc-re és megszökik. Az eső szakadni kezd és lestoppol egy kocsit, felveszi egy buddhista pap és magával viszi a templomba, kap egy szobát is, ahol meghúzhatja magát éjszakára. Mivel telefonálni szeretne, de nincsen térerő, így kimegy a szobából és vonalat keresve jut el a tó közepén álló pagodába, ahol bent, a falon lévő festményben lakik a gumiho. 

A gumiho, a koreai mondavilágban egy kilencfarkú róka, aki nagyon veszélyes, nagyon okos és az emberek májával táplálkozik. A legenda szerint a festményen látható Sam Shim nagymama, aki a házasságokért és a gyermekáldásért felelős, levágta a gumiho mind a kilenc farkát és bezárta ebbe a képbe, de szerencsétlen rókának csak annyi bűne volt, hogy szeretett volna emberré válni és egy férjet szerezni. Mivel azonban olyan gyönyörű volt, hogy minden férfi beleszeretett, így a nők, akik féltették a férjeiket, elhitették a férfiakkal, hogy a gumiho megenné a májukat, ezért szegény hoppon maradt és eztán került a festménybe. Tehát most Tae Won ott áll az ajtóban, vonalat keresve telefonján, amikor egy női hang arra kéri, hogy menjen be és rajzoljon a festményen ülő rókára kilenc farkat. Bár furcsálja, de megteszi és ezután, kint, óriási vihar kerekedik, a fiú megijed és elkezd szaladni az erdőbe. A vízes avaron megcsúszik, beesik az árokba a sziklákon át és súlyosan megsérül. A gumiho utoléri, immár gyönyörű női alakjában, látja, hogy nagyon rosszul van, ezért nekiadja rókagyöngyét, ami Tae Won-t meggyógyítja, őt azonban sebezhetővé teszi.

Másnap reggel aztán a fiú egy faágon lógva ébred és amikor leperegnek előtte az előző este eseményei, nagyon szeretne megszabadulni a gumihotól. Ez azonban lehetetlen dolognak bizonyul, mert a róka, annyira ragaszkodik Tae Won-hoz, hogy nem tudja lerázni magáról, ráadásul mérhetetlen étvágya van és csak marhát szeret enni. Tae Won kénytelen tudomásul venni, hogy ezentúl neki kell gondoskodnia a gumihoról, akiről családja és mindenki azt hiszi, hogy a barátnője. A róka, akit időkőzben Tae Won elnevezett Minho-nak beleszeret a fiúba és nagyon szeretne emberré válni, hogy boldogan élhessenek együtt. Tae Won eleinte csak kényszerűségből viseli el őt, mert úgy gondolja, hogy Eun Hye In-be szerelmes, később aztán rájön, hogy nem tudna már Minho nélkül élni. Eun Hye persze ebbe nem nyugszik bele és azon dolgozik, hogy visszaszerezze Tae Won-t. A két szerelmes életét tovább nehezíti, hogy felbukkan egy vadász, aki szintén szerelmes lesz Minho-ba, de eredeti feladata, hogy megölje a gumihot.

A helyzet egyre bonyolultabb, de ez csak erősíti szerelmüket és hisznek benne, hogy boldogok lehetnek együtt és sikerül Minhonak emberré válnia.
A szereposztás is szuper volt, Lee Sung Gi-ra nagyon illett a léhűtő Tae Won szerepe, Shin Min Ah is szuper volt gumihoként. Nagyon aranyos, igazi romantikus vígjáték..

 

Főszereplők:

My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Lee Seung-Ki.jpg My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Shin Min-A.jpg My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-No Min-Woo.jpg My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Park Su-Jin.jpg
Lee Seung-Ki Shin Min-A No Min-Woo Park Soo-Jin
Cha Tae-Woong Mi-Ho Park Dong-Joo Eun Hye-In
         
My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Byeon Hie-Bong.jpg My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Yun Yu-Seon.jpg My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Song Dong-Il.jpg My Girlfriend is a Nine Tailed Fox-Hyomin.jpg
Byun Hee-Bong Yun Yoo-Sun Song Dong-Il Hyomin
Cha Poong Cha Min-Sook Ban Doo-Hong Ban Sun-Nyeo

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: My Girlfriend is Gumiho

Dátum: 2015.02.05

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: My girlfriend is gumiho

De cuki film volt,nagyon reméltem,hogy jó vége lesz...és igen!!!Ezt szeretem!!!! :-) :-) Köszi Unni,hogy feltetted.

Dátum: 2015.02.06

Feladó: Erika

Tárgy: Re:My girlfriend is gumiho

Igeeen donszengem, nekem is ilyen a tökéletes, romantikus sztori!☺☺☺

Új hozzászólás hozzáadása