My Daughtel Geum Sa Wol

Shin Deuk Ye, gazdag családból származik, édesapja, neves építőipari cég elnöke. Deuk Ye szerelméért, két férfi is verseng, Kang Man Ho és Oh Min Ho. A férfiak számára azonban,  nemcsak a lány a tét, hanem egy nagyon fontos építési projekt, a Chaengbi palota felújítási munkálatainak elnyerése is. Mindkét férfi építész és külön tervvel készültek, amit egy ünnepség keretében mutatnak be a nagyközönségnek és az elnöknek, Deuk Yi apjának.

Döntő nap ez a számukra, hiszen egy csapásra elismert építész lehet, akinek a terveit most elfogadják. A versenyt,  Oh Min Ho nyeri,  aki egyúttal eljegyzi, Deuk Yi-t is. Az alulmaradt Man Ho pedig bosszút forral. Man Ho-t, az elnök emelte ki a szegénysorból, tanítatta és kèsőbb munkát is adott, neki ès édesanyjának. Kuk Ja, Man Ho anyja azonban,  mindig féltékeny volt az elnök feleségére, Deuk Yi édesanyjára. Man Ho,  aki nemsokára beteljesíti bosszúját, börtönbe juttatja Deuk Yi vőlegényét, Min Ho-t.

Az elnök cégét is becsődölteti,  majd pedig úgy tesz, mintha a vállalat megmentője lenne. Deuk Yi,  kénytelen elfogadni Min Ho segítségét és hozzámegy feleségül. Csakhogy ezáltal Min Ho anyja és első házasságából született ikerlányai is a családtagjai lesznek. Férje anyjából, elviselhetetlen anyós lesz és az egykori cseléd, nagyon visszaél hatalmával. Deuk Yi édesanyja, Alzheimer korban szenved és állandó felügyeletre van szüksége.

Amikor az elnök nyomozni kezd, hogy mi történt a Chaeongbi palota ügyében, bizonyítékot szerez, hogy bebizonyítsa, hogy a valódi bűnös, nem Min Ho akit lecsuktak, hanem Man Ho. Ekkor azonban, nyomtalanul eltűnik és Deuk Yi hiába is keresteti, nem kerül elő, viszont bebizonyosodik számára, hogy férje a felelős apja és édesanyja haláláért is, aki a régi házukba zárva égett halálra. Mivel semmire sincsen bizonyítéka, így elhatározza, hogy életét ezentúl a Man Ho elleni bosszújának szenteli.

Igazi, szövevényes családi sztori,  szerelemmel, intrikával és mindennel ami kell egy jó drámához.

 

 

                                       

Téma: My Daughtel Geum Sa Wol

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása