Mrs.Cop

 

A női főszereplő,  Choi Young Jin,aki egy elismert,munkájában kiválóan teljesítő bűnügyi  nyomozónő. Éppen egy sorozatgyilkos esetén dolgoznak,aki már 5 nőt megölt,úgy,hogy nem hagyott hátra egyetlen ujjlenyomatot,vagy bármilyen,  értékelhető nyomot sem maga után. Először Young Jin és csapata,  elkapnak egy férfit és őrizetbe veszik,gyanúsítottként. Ennek a férfinek az elfogása miatt,nem tudott elmenni a 7 éves kislánya táncbemutatójára,holott megígérte neki.

A kislányt,Seo Ha Eun-t nagynénje neveli,mivel édesanyja túlságosan elfoglalt munkájával,így nem tud foglalkozni a gyermekével. Később azonban kiderül,hogy a férfi akit őrizetbe vettek,nem a valódi elkövető. Ezután történik,  egy újabb gyilkosság,de ekkor, csellel már sikerült egy rízssütiről ujjlenyomatot szerezni és kideríteni ki az akit valóban el kell fogni. A várható,következő áldozat lakásánál Young Jin és csapata egész éjjel várakoztak,hogy a gyilkos majd megjelenik. Már éppen kezdték elveszíteni a reményt,de ekkor megjelent a gyanúsított személy.

Sikertelennek bizonyult az elfogási kísérlet,  így, üldözőbe vették.  A rendőrnő egy lábára borult asztal miatt kicsit lemarad társaitól,  mikor utoléri őket, egyik társát,  szúrt sebbel az oldalán találja meg,azonnal kórházba is viszik. Emiatt Young Jin  hibásnak érzi magát. Eközben kap egy telefonhívást,hogy a kislányát bevitték a rendőrségre és azonnal menjen be hozzá. Young Jin odasiet a rendőrsége ahol kiderül,hogy kislánya ellopott egy játékot egy másik gyerektől. A rendőrnő kérdezte a kislánytól,hogy mièrt lopott hiszen megkap mindent,amit csak szeretne.

A kislány azt felelte,hogy egy boltos ajjumma azt mondta neki,hogy ha lop,akkor a rendőrségre kerül és a kislánynak ez azt jelentette,hogy találkozhat az édesanyjával,akit alig lát. Young Jin ebben a pillanatban döntötte el,hogy feladja sikeres munkáját és karrierjét,azért hogy a lányával lehessen. Valamint,szeretne egy napközit nyitni gyerekeknek. Mikor már végre benyújtotta a felmondólevelét,megcsörren a telefonja és kiderül,hogy egy újabb áldozatot találtak. Young Jin vajon kibírja,a munkája nélkül,vagy ismét cserben hagyja kislányát és újra nyomozni kezd?
Nagyon tetszett ez a sorozat, szerintem,  fontos mondanivalója, hogy milyen nehéz is egy nőnek, munkájában és a családjában is egyaránt megfelelni. A szereposztás is eltalált volt véleményem szerint.

 

         
Mrs. Cop-Kim Hee-Ae1.jpg Mrs. Cop-Kim Min-Jong1.jpg Mrs. Cop-Son Ho-Jun.jpg Mrs. Cop-Lee Da-Hee.jpg Mrs. Cop-Heo Jung-Do.jpg
Kim Hee-Ae Kim Min-Jong Son Ho-Jun Lee Da-Hee Heo Jung-Do
Choi Young-Jin Park Jong-Ho Han Jin-Woo Min Do-Young Jo Jae-Deok
         
Mrs. Cop-Lee Gi-Kwang.jpg Mrs. Cop-Shin So-Yul.jpg Shin Seung-Hwan Jung Soo-Young Mrs. Cop-Lee Ki-Young.jpg
Lee Gi-Kwang Shin So-Yul Shin Seung-Hwan Jung Soo-Young Lee Ki-Young
Lee Se-Won Choi Nam-Jin Bae Dal-Hwan Hongbanjang (Jae-Deok's wife) Yeom Sang-Min
         
Mrs. Cop-Son Byung-Ho.jpg Mrs. Cop-Park Sung-Geun.jpg Mrs. Cop-Jeon Se-Hyun.jpg Mrs. Cop-Lee Gang-Wook.jpg Mrs. Cop-Park Min-Ha.jpg
Son Byung-Ho Park Sung-Geun Jeon Se-Hyun Lee Gang-Wook Park Min-Ha
Kang Tae-Yoo Yoon Sung-Geun Kim Min-Young Kang Jae-Won Seo Ha-Eun
   
Mrs. Cop-Kim Kap-Soo.jpg Mrs. Cop-Lee Jae-Kyoon.jpg
Kim Kap-Soo Lee Jae-Kyoon
Park Dong-Il Nam Sang-Hyuk

 

 

                                            

Téma: Mrs.Cop

Dátum: 2015.11.07

Feladó: Erda

Tárgy: Mrs. Cop

Nagyon friss!!! :-)))
Szerintem izgalmas a sorozat és köszi, hogy gondoltál rá, hogy felkerüljön!

Dátum: 2015.11.07

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Mrs.Cop

Érdekesnek látszik,sok jó szereplővel.Köszi az ismertetőt Niki :-)

Új hozzászólás hozzáadása