Moon Lovers

Az idei év legjobban várt dráma sorozata. A Moon Lovers című doramát az SBS csatorna tűzte műsorára,  jelen pillanatban 20 résszel, de ha minden igaz, akkor a kínai jogok megvásárlása után érkezik a 2. évad.

Mindenesetre,  maradjunk az eddig látottaknál. Nagyon viccesen indul a sztori,  Go Ha Jin szerelmi bánatában iszogatja, a helyi tóparton, egy hajléktalan férfival megosztva sojuját, aminek később még nagy jelentősége lesz, meglát egy fuldokló gyereket és gyorsan vízbe ugrik, hogy kimentse. Sikerrel is jár, de közben valami lehúzza,  egyre mélyebbre a víz alá. Amikor hirtelen felbukkan a vízből, a Goryeo kornak megfelelő öltözetben, a királyi család fürdőjének közepén találja magát. A hercegek, akik éppen fürdőznek,  megdöbbenve pillantják meg a lányt,  akik nem kevésbé döbbenten pislog vissza rájuk. Nagyon vicces az egész. Későbbiekben derül ki, hogy egy nemesi származású lány,  Hae Soo bőrében került Goryeoba, a 8. herceg, Wang Uk otthonába. Uk herceg felesége, Hae ugyanis a lány unokanővére és gyermekeként szereti Hae Soo-t.

Hae Soo, aki a jelenben, Go Ha Jin-ként élt, rengeteg veszélyes helyzetbe kerül,  mivel nincs tisztában a korabeli szokásokkal és az udvari intrikákkal. Megismerkedik az összes herceggel és lassanként mindeggyik a szívébe zárja a kedves és életvidám lányt. Hamarosan visszatér a királyi udvarba a 4.herceg,  Wang Soo is, akit édesanyja még gyermekkorában az arcán megsebesített, emiatt pedig egy heg csúfítja az arcát és ezért féloldalas álarcot hord. Hae Soo-t, a 8. herceg, Uk hamar megkedveli és ez az érzés kölcsönös lesz. Mivel Uk felesége, Hae halálos beteg, utolsó kívánsága, hogy unokahúga, Hae Soo legyen férje új felesége.

Azonban a kezdeti ellenszenv, Wang So hercegben is vonzalommá alakul, így szerelmi háromszög, sőt sokszög alakul ki,  hiszen a 8., 4., 10., 14., hercegek,  mind szerelmbe esnek a gyönyörű lány iránt. Mindegyiknek,  külön története lesz,  Hae Soo-val,  időközben pedig a vidámnak indult sorozat, egyre drámaibb fordulatokat vesz. A király halála után, elindul a hatalmi harc a hercegek között és ez a palota minden lakójára kihat.

Rengeteg csalódás és szerelmi gyötrődéssel tűzdelt hatalmi csatározás után kirajzolódik a végkifejlet. Miután,  Wang So hatalomra kerül, elhidegül Hae Soo-tól, napról napra messzebb kerülnek a boldogságtól.

A történetnek nincs igazi vége, így remélhetőleg ennél azért elégedetebbek leszünk, amennyiben valóban lesz 2. évad, mert szerintem nemcsak én szeretnék egy szebb és jobb befejezést főhőseinknek.

 

 

                                      

Téma: Moon Lovers

Dátum: 2018.05.15

Feladó: ckxhcik

Tárgy: fjmx6ymj

ftxzxri7kxbntrujfxgnhjdxzruizeujbhnxfvnttj dtiuzbgzeuz etejgnvb

Dátum: 2016.11.28

Feladó: lizzismith

Tárgy: elhidegülés

"Miután, Wang So hatalomra kerül, elhidegül Hae Soo-tól"
Remélem, hogy megbocsátod, de én nem éreztem az elhidegülést. Úgy éreztem, hogy végig mélyen szerette a lányt.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Neked,hogy tetszett a vége?

Tetszett (30)
51%

Nem tetszett (22)
37%

Nem tudom eldönteni (7)
12%

Összes szavazat: 59

Szavazás

Szeretnél egy második évadot?

Igen (78)
89%

Nem (7)
8%

Nem is tudom.... (3)
3%

Összes szavazat: 88