Masked Prosecutor

Ezúttal, egy 2015-ös, 16 részes drámáról írok, amelyet a KBS2-n  játszottak.

Főhősünk, Ha Dae Cheol, aki egy teljesen átlagos, középiskolai diák, illetve annyiban különbözik az átlagtól, hogy nincsenek szülei, árvaházban nevelkedett. Dae Cheol, mivel szerelmes lesz a birkózó edző unokahúgába, ezért elmegy az egyik edzésre és próbál engedélyt kérni a nagybácsitól, aki Yoo Min Hee-t neveli, hogy udvarolhasson a lánynak. Az edző, megígéri, hogy áldását adja a dologra, ha legyőzi a tanítványát. Véres küzdelemben, de szívós, kitartó jellemének köszönhetően, Dae Cheol legyőzi a tanítványt és a mester felfigyel rá, ráveszi, hogy járjon a birkózó edzésekre, mert nagyon tehetséges. Szerelme, Yoo Min Hee azonban hallani sem akar, a szerinte semmirekellő fiúról.

Éppen egy edzésről tart hazafelé Dae Cheol, amikor, megjelenik egy férfi, aki azt állítja, hogy az édesapja és eddig Kínában élt, most illegálisan visszatért, hogy láthassa őt. Elviszi egy szállodához, ahol megmutatja, édesanyját, aki elhagyta őket, egy milliomos férfi miatt. Arra kéri fiát, hogy segítsen neki bosszút állni, hűtlen feleségén és annak jelenlegi férjén. Dae Cheol, először hallani sem akar, apjáról sem, nemhogy a bosszúról, később azonban, mégiscsak felkeresi a férfit és meghallgatja , hogy képzeli el a revansot. Mivel, apja, nem véres bosszúról beszél neki, hanem a hatalmat és a jogrendszert szeretné felhasználni az elégtételért, ezért, úgy dönt, hogy megteszi amit kér és elhatározza, hogy ügyésznek tanul. Mivel, sosem volt jó tanuló, ez cseppet sem ígérkezik könnyű célnak. Első lépésként, elmegy az edzőjéhez, hogy elmondja, nem tud többet edzeni, mert rengeteget kell tanulnia. A beszélgetést, Min Hee is meghallja és azt mondja, hogy amennyiben tényleg ügyész válik, Dae Cheol -ból, akkor újra megfontolja, hogy járjon vele. A fiú, kőkemény akarattal, tényleg ügyésszé válik és pontosan, a kitüntetett rendőrnyomozónő, Min Hee főnöke lesz.

 

Izgalmas és fordulatos kriminek mondanám ezt a doramát,természetesen, romantikus szállal átszőve,de meg kell említenem, hogy a felnőtt Yoo Min Hee-t alakító színésznő, Kim Sun A, szerintem, semmilyen formában nem illett a szerepére, de legfőképpen, a sokkal fiatalabbnak látszó  (valójában, 3 évvel fiatalabb Sang Wook), szuper jóképű, Ji Sang Wook-hoz, aki Dae Cheol - t alakította.

Ennek ellenére, a sorozat, nagyon tetszett és ajánlom mindenkinek.

 

         
The Man in the Mask-Joo Sang-Wook.jpg The Man in the Mask-Kim Sun-A.jpg The Man in the Mask-Uhm Ki-Joon.jpg The Man in the Mask-Jeon Kwang-Leol.jpg The Man in the Mask-Hwang Sun-Hee.jpg
Joo Sang-Wook Kim Sun-A Uhm Ki-Joon Jeon Kwang-Leol Hwang Sun-Hee
Ha Dae-Cheol Yoo Min-Hee Kang Hyun-Woong Jo Sang-Taek Seo Ri-Na
         
The Man in the Mask-Park Young-Gyu.jpg Kim Byung-Choon The Man in the Mask-Hong Seok-Cheon.jpg The Man in the Mask-Lee Ki-Young.jpg The Man in the Mask-Jung Ae-Ri.jpg
Park Young-Gyu Kim Byung-Choon Hong Seok-Cheon Lee Ki-Young Jung Ae-Ri
Jung Do-Seong Park Dong-Pyo Pi Seong-Ho Kang Joong-Ho Im Ji-Sook

 

 

 

                                           

Téma: Masked Prosecutor

Dátum: 2015.09.04

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Masked..

Az már biztos,hogy ha Joo Sang Wook szerepel benne,csak jó lehet.Szuper az ismertetőd Unni,kíváncsi vagyok a filmre. :-)

Dátum: 2015.09.04

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Masked..

Köszi donszengem, hát a Birth of beauty óta nem lett csúnyább Joo Sang Wook

Új hozzászólás hozzáadása