MASK

Ismertető:

Összefoglalóm, ma egy szuperizgalmas, 2015-ös, 20 részes sorozatról szól.

Adott egy szegény, családi gondokkal is küszködő lány, Byeon Ji Sook, aki sokat dolgozik, hogy segítse szüleit és bátyját, de édesapja, mindig bajba sodorja őket és jelenleg is behajtók üldözik és fenyegetik családjukat. Teljesen más körülmények között él, So Eun Ha, aki egy jómódú család lánya, édesapja képviselő, édesanyja elhagyta családját, így az apa újranősült, Eun Ha pedig kiskorától szinte önálló, de nagyon magányos életet élt. A két lányban, mégis van egy közös dolog, ugyanis, hajszálra egyformán néznek ki, mondhatni, hogy hasonmásai egymásnak.

Amikor pedig, az áruházban, eladóként dolgozó Ji Sook, felveszi és átadja, Eun Ha elgurult jeggyűrűjét, maguk is szembesülnek ezzel a hasonlósággal és innentől nagyon bonyolódni kezdenek a történet szálai. A közhiedelem, úgy tartja, hogy a hasonmások közül, aki először látja meg a másikat, az meghal.
Eun Ha, bár nem szerelmes, mégis érdekházasságra készül, a gazdag örökössel,  Choi Min Woo-val, aki egy gyermekkori trauma miatt, folyamatos pszichológiai kezelést kap, de ezt családja igyekszik titokban tartani.

Min Woo nővére, féltestvére, Mi Yeon, ellenzi testvére házasságát és utálja Eun Ha-t, aki valójában, férje, Min Seok Hoon szeretője. Amikor aztán , Eun Ha meglátogatja Min Woo-t, hogy megbeszéljék az esküvő részleteit, senki sem tudja miért , de mindenki azt gyanítja, hogy a férfi nekitámadt a lánynak, akit a medencében találtak meg, az eset után pedig kómába került, az orvosok szerint, agyhalott.

Ráadásul, apja a képviselő, úton van lányához. Min Woo semmire sem emlékszik és a biztonsági kamerák felvételeit, pont arról az időről, törölte valaki. A reménytelen helyzetben aztán, Seok Hoon eszébe jutnak szeretője szavai, miszerint, látta a hasonmását, aki az áruházban dolgozik, mint eladó. Nekilát tehát, hogy bármilyen eszközzel, de rávegye Ji Sook -t, hogy eljátsza Eun Ha-t.

Fordulatokkal teli, nagyon izgalmas sorozat, kiváló színészekkel, kötelező megnézni, szerintem.

 

Főszereplők:

Mask-KD-Soo-Ae.jpg Mask-KD-Soo-Ae-SEA.jpg Mask-KD-Ju Ji-Hoon.jpg Mask-KD-Yeon Jeong-Hun.jpg Mask-KD-Yu In-Young.jpg
Soo-Ae Soo-Ae Ju Ji-Hoon Yeon Jeong-Hun Yu In-Young
Byeon Ji-Sook Seo Eun-Ha Choi Min-Woo Min Seok-Hoon Choi Mi-Yeon
         
Mask (Korean Drama)-Jeong Dong-Hwan.jpg Mask (Korean Drama)-Yang Mi-Kyeong.jpg Hoya Mask (Korean Drama)-Jeon Kuk-Hwan.jpg Mask (Korean Drama)-Park Jun-Keum.jpg
Jeong Dong-Hwan Yang Mi-Kyeong Hoya Jeon Kuk-Hwan Park Jun-Keum
Byeon Dae-Sung Kang Ok-Soon Byeon Ji-Hyeok Choi Doo-Hyun Song Seol-Hee
         
Park Yong-Soo Mask (Korean Drama)-Lee Jong-Nam.jpg Mask (Korean Drama)-Kim Byung-Ok.jpg Mask (Korean Drama)-Park Yeon-Soo.jpg Joo Jin-Mo
Park Yong-Soo Lee Jong-Nam Kim Byung-Ok Park Yeon-Soo Joo Jin-Mo
Seo Jong-Hoon Lee Jung-Sun Loan Shark Sim Myeong-Hwa Psychiatrist Kim
       
Kim Ji-Min Mask (Korean Drama)-Moon Sung-Ho.jpg Mask (Korean Drama)-Jo Yoon-Woo.jpg Mask (Korean Drama)-Sung Chang-Hoon.jpg
Kim Ji-Min Moon Sung-Ho Jo Yoon-Woo Sung Chang-Hoon
Kim Yeon-Soo Nam Cheol Oh Chang-Soo Ppoolte

 

 

Szerző:

                   Erika

Téma: MASK

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása