Marriage Not Dating

Ismertető:

Yoo Jang Mi, egy nem túl gazdag családból származó, átlagos lány, aki hisz az igaz szerelemben és minden álma, hogy férjhez menjen. Barátjával, Lee Hoon Dong-al,már egy éve együtt vannak, eddig mindig csak hotelekben találkoztak. Egy ilyen találkozásuk alkalmával, Jang Mi, mindent előkészít a hotelszobában,hogy férjéül kérje a a fiút. Hoon Dong, útban a szoba felé, még mit sem sejtve, barátjának, a plasztikai sebész, Gong Ki Tae-nek szervez vakrandit, édesanyja kérésére.

Jung Mi, mivel nagyon beleéli magát a nagy eseménybe,izgatottan várja barátját, lufikkal és virágszirmokkal díszített szobában. Amikor aztán Hoon Dong megérkezik  és meglátja a szobát, menten rosszul lesz és azon gondolkodik, hogy hogy is úszhatná ezt meg és végül emésztési problémákra hivatkozva, bezárkózik a mosdóba. A mellék-helységből az éppen vakrandizó Ki Tae-vel üzenget,hogy valahogy mentse meg szorult helyzetéből és segítsen neki szakítani a házasságról álmodó lánnyal.


Ki Tae,a félresikerült vakrandiról, két pohár víztől nedves ruhával távozik és a mosdóba szorult barátja segítségére siet. Beront a szobába, nekiesik a lufiknak, sőt, még az ünneplésre szánt pezsgőt is felbontja és a tortába is beleeszik, amit Jang Mi gondosan feldíszített. Ezután pedig a rózsaszirom szíves ágyat célozta meg, de ekkor már Jang Mi-nál is betelt a pohár, nekiesett és ellökte. Ki Tae, óriási,fájdalmat színlelve,jajgatva elhagyja a szobát, barátjára támaszkodva, aki így végül megúszta a kényszerű eljegyzést. A lány először fel sem fogja, hogy ez a fiú részéről, szakítás volt, tovább szövögeti álmait a házasságról. Mikor azonban,Jang Mi, már harmadik napja hívogatja és üzenget hiába barátjának, barátnője, próbálja felvilágosítani,hogy ennek a kapcsolatnak itt a vége.


Hoon Dong, egy héttel az eset után a kávézójában ücsörög, barátjával, Ki Tae- vel, mit sem sejtve arról, hogy Jang Mi is épp oda tart. Amikor azonban meglátja, elbújik és ismét barátja segítségét kéri, akinek ez kissé kellemetlen, ugyanis éppen édesanyja dorgálását hallgatja, elszúrt vakrandijával kapcsolatban. Ki Tae, elhagyná a kávézót,de Jang Mi nem engedi és utána megy,pont akkor, mikor a fiú anyja a kávézóhoz érkezik és látja őket veszekedni, azt hiszi, hogy az a lány, akit fia a szállodai vakrandin otthagyott. Mikor aztán Jang Mi, beletőrödve a szakításba, szomorúan ballag hazafelé, biciklijét tolva, egy autó fékez mellette. Ki Tae anyja száll ki belőle, aki még mindig azt gondolja, hogy Jang Mi, fia félresikerült randijának alanya. Azzal vigasztalja a lányt, hogy fia nehéz időkön megy keresztül, ezért történik mindez. Az anyuka, meghívja magukhoz a lányt vacsorára . Jang Mi elfogadja és elmegy Hoon Dong anyjához, hiszen azt gondolta, hogy tőle kapta a meghívást.

A félreértés, elég hamar tisztázódik, hiszen a ház előtt találkozik Hoon Dong valódi anyjával, aki nagyon barátságtalanul közli vele, hogy egyáltalán nem hívta vendégségbe. Miután, Jang Mi, kiborul és szinte önkívületi állapotban próbál magyarázatot kérni az étteremben Hoon Dong-tól a szakítás okára, a fiú a mosdóba zárkózott előle és az éppen ott vakrandizó Ki Tae nyugtatja meg. Miután, Ki Tae anyja, választás elé állította fiát, vagy megállapodik végre, vagy nem kapja meg a lakást, amiben lakik, mert az anyja tulajdona, azt ajánlja Jung Mi-nak,hogy játsza el a barátnőjét, de úgy, hogy semmiképpen ne legyen szimpatikus a családjának.

Megegyeznek, hogy cserébe, segít féltékennyé tenni Hoon Dong-ot és bosszút állni rajta. A lány elfogadja és  az állkapcsolatból pedig lassanként szerelem bontakozik ki. Aranyos és vicces vígjáték, a zenéjét pedig imádtam. 

 

Főszereplők:

         
Marriage Not Dating-Han Groo.jpg Marriage Not Dating-Yeon Woo-Jin.jpg Marriage Not Dating-Jinwoon.jpg Marriage Not Dating-Han Sun-Hwa.jpg Marriage Not Dating-Heo Jeong-Min.jpg
Han Groo Yeon Woo-Jin Jinwoon Han Sun-Hwa Heo Jeong-Min
Joo Jang-Mi Kong Ki-Tae Han Yeo-Reum Kang Se-A Lee Hoon-Dong
         
Marriage Not Dating-Yoon So-Hee.jpg Marriage Not Dating-Lim Ye-Jin.jpg Marriage Not Dating-Park Jun Gyu.jpg Marriage Not Dating-Kim Hae-Sook.jpg Marriage Not Dating-Kim Kap-Soo.jpg
Yoon So-Hee Lim Ye-Jin Park Jun Gyu Kim Hae-Sook Kim Kap-Soo
Nam Hyun-Hee Na So-Nyeo Joo Gyung-Pyo Shin Bong-Hyang Kong Soo-Hwan
   
Marriage Not Dating-Kim Young-Ok.jpg Marriage Not Dating-Park Hee Jin.jpg
Kim Young-Ok Park Hee Jin
No Jeom-Soon Kong Mi-Jung

 

Szerző:

              Belinszky Erika

Téma: Marriage Not Dating

Dátum: 2015.03.10

Feladó: Erika

Tárgy: Marriage not dating

Én is pont így vagyok vele, tetszett, de ez nem a főszereplőnő karakterén múlott, inkább a vicces helyzetek miatt. :-)

Dátum: 2015.03.09

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Marriage not dating

Szuper,hogy írtál erről a sorozatról is Unni.Nálam nem a legjobbak között van,de tetszett.A főszereplőnő karaktere,kicsit felemásra sikerült,ezt leszámítva,kellemes kikapcsolódást nyújt,a sorozat. :-) :-)

Új hozzászólás hozzáadása