Marriage Contract

Egy nemrégiben végetért, romantikus doramáról írok ezúttal,  amit az MBC-n játszottak, 16 résszel.

Ji Hoon, egy látszólag,  irigylésre méltó, gazdag, jóképű, fiatal férfi. Valójában azonban,  egyáltalán nincsenek, normális emberi kapcsolatai, barátnőit is azonnal lecseréli, ha azok szeretnék a viszonyt komolyabbra fordítani. Ennek a rideg, elutasító viselkedésnek a hátterében,  családja áll. Ji Hoon apja ugyanis, Han Sung Kook elnök, házas emberként ismerkedett meg, Oh Mi Ran-nal, fia édesanyjával.

A jóval fiatalabb lány, beleszeretett a gazdag férfiba, ám amikor teherbe esett és fiúk megszületett, kiderült, hogy mégsem válik el és hagyja el családját, feleségét és kisfiát értük. Ji Hoon anyja, teljesen labilissá vált emiatt idegileg és állandó zaklatással és jelenetekkel követelte a férfi szerelmét. Végül pedig úgy érezte, hogy képtelen gondoskodni  egyedül a fiáról és ezért a kisfiú apja házába került,  ahol a feleség gondoskodott neveléséről.Felnőttként aztán,  igyekezett gondoskodni valódi édesanyjáról,  aki időközben,  súlyos alkoholizmusa miatt,  májkárosodást kapott és májátültetésre van szüksége.

Csakhogy a várakozási lista, reménytelenül hosszú és azon kívül, pedig kizárólag családtagok jelentkezhetnek donornak. Ji Hoon pedig,  nem a megfelelő vércsoportú anyja számára. A múltban történt visszaélések miatt,  szigorú büntetést kaphat,  aki pénzért vesz donort, vagy aki ezt vállalja. Ji Hoon mégis úgy dönt, hogy ez az egyetlen megoldás édesanyjának, hiszen az idő nagyon sürget és egyre rosszabb az anya állapota. Végül,  egy véletlen folytán ismerkedik meg, az egyedülálló, fiatal anyával, Kang Hye Soo-val és kislányával, Eun Sung-al. Hye Soo, éppen egy nemrégiben nyílt étteremben jelentkezik felvételre, kislányát a szemközti játszótéren hagyva pár percre.

A kislány, kiszalad az úttestre, az éppen induló Ji Hoon elé, édesanyja pedig utánaugrik, hogy megmentse. Bár az autó nem is ér hozzájuk, Hye Soo mégis elájul, így a férfi kórházba viszi. A vizsgálatok szerint sem történt semmi, de mivel csalónak hiszi a nőt, egy nagyobb összeget nyom a zsebébe, hogy többet ne keresse. Csakhogy,  Hye Soo-t, alkalmazzák az étteremben, ahol Ji Hoon az igazgató. A fiatal anya, nagyon nehéz helyzetben van, férje ugyanis meghalt, de rengeteg adósságot hagyott rájuk, ami miatt a kegyetlen behajtók üldözik őket és folyton menekülniük kell.

Egy este, munka után, szintén várják, hogy hazaérjen a házánál, így kislányával, visszamegy az étterembe és ott altatja el. Ekkor látja meg véletlenül Ji Hoon-t, utánamegy, hogy visszaadja a pénzét  és meghallja a férfi és bizalmas barátja beszélgetését, miszerint az a terve, hogy megnősül, ha talál valakit aki pénzért hajlandó hozzámenni és vállalni a májdonor szerepét. Mivel az összeg amiről beszélnek hatalmas, Hye Soo úgy érzi, itt az alkalom, hogy megoldhassa gondjait. Így amikor rájönnek, hogy kihallgatta őket, elmondja, hogy vállalná a feleség-donor szerepét. Ji Hoon azonban nem veszi komolyan először, de később, mégiscsak megkeresi a nőt és Hye Soo végül belemegy, aláírják a szerződést, elkezdenek felkészülni, hogy minnél hihetőbb legyen kapcsolatuk valódisága.

Szerettem ezt a sorozatot, bár rengeteg fájdalom és szenvedés volt benne, de ugyanakkor csodás színészi alakítások is és remek forgatókönyv. A százas csomag papírzsepivel felszerelkezve,  csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Lee Seo Jin as Han Ji Hoon
– Lee Gun Ha (이건하) as Han Ji Hoon (young)
UEE as Kang Hye Soo

Ji Hoon’s family

Kim Yong Gun as Han Sung Gook
Park Jung Soo as Yoon Sun Young
Lee Hwi Hyang as Oh Mi Ran
Kim Young Pil as Han Jung Hoon

Hye Soo’s family

Shin Rin Ah as Cha Eun Sung (Hye Soo’s Daughter)

Promise Restaurant

Kim Kwang Gyu as Park Ho Joon
Lee Hyun Gul (이현걸) as Gong Soo Chan
Pyo Ye Jin (표예진) as Hyun Ah Ra
Ahn Ji Hoon (안지훈) as Jo Seung Joo