MAIDS

Ismertető:

Ezúttal, egy nagyszerű, történelmi drámáról írok, ami minden szempontból megfelelt az elvárásaimnak.
2014-ben tűzte műsorára a JTBC TV társaság és 20 részen keresztül izgulhatunk a főhősökért.

Gook In Yeob, éli a nemes hölgyek mindennapi életét, ami mégsem olyan egyszerű, mert édesapja, az államtanácsos, veszélyes megbízatást teljesít, a király parancsára. Éppen hogy csak megalakult az új dinasztia, máris probléma van az utódlással. Taejo királyt, fia elűzi a trónról és emiatt az ország, szinte kettészakad, mivel az elűzött király, nem hajlandó, fia, Taejong javára, önként lemondani a trónról. A hatalmat jelképező, királyi pecsétet is magával viszi. Ezekben a zavaros időkben, az államtanácsos, igyekszik meggyőzni, Taejo királyt, hogy béküljön ki fiával, de Ő, bebörtönözi. In Yeob, már 100 napja nem kap hírt apjáról és kezdi elveszíteni reményét, hogy valaha viszontlátja édesapját.

Nagy ünnepségre, a védelmi miniszter születésnapjára készülődnek, a pénzügyminiszter házában. Az elkeseredett, In Yeob, hogy végre híreket kapjon apjáról, elmegy az ünnepségre és megzavarja a mulatozást, viselkedésével. A zaklatott lány, barátnőjét is meglátogatja, de hamar rá kell jönnie, hogy a védelmi miniszter lánya, Heo Yoon Ok, nem is a barátnője, és Yoon Ok anyja is durván viselkedik vele. Dan Yi, a szolgák egyike, felpróbálja In Yeob cipőjét, és ezzel nagy zűrzavart okoz, mivel In Yeob, nem hajlandó egy szolga után felvenni. Moo Myeong, a főszolga, gúnyosan felveti, In Yeob-nak, hogy, mivel a hordozót, nem tudják behozni, majd végig selymet tesznek az udvarra, amire ráléphet. Mindenkinek megrökönyödésére, In Yeob, rávágja, hogy legyen így. A szolgák és a háziak is csak ámulnak és haragszanak In Yeob-ra.

Az események után, In Yeob szomorú, de egyetlen támasza, a pénzügyminiszter fia, Kim Eun Ki, végig mellette áll, ígéretet tesz neki, hogy visszahozza édesapját és a tervek szerint, összeházasodnak. Eun Ki, betartja ígéretét és kishíjján, saját életét áldozza a lány apjáért. Látva az öreg király, hogy a fiú milyen elszánt szerelméért, elengedi őket.  In Yeob boldogsága határtalan, de az államtanácsos megbízatása, nem ért véget ezúttal,a király elleni csoport tagjait próbálja leleplezni. Mivel, rossz emberhez fordul bizalommal, árulásba keveredik. In Yeob és Eun Ki esküvője napján, elhurcolják, a király hisz a pénzügyminiszternek, és a kreált bizonyítékoknak, és borzasztó büntetést ró ki rá.

In Yeob-ot, a védelmi miniszter házába adják, rabszolgának, ahol nem fogadják tárt karokkal, a múltkori események miatt és ha ez még nem lenne elég, Yoon Ok is kiélheti gonoszságát rajta, hiszen mindig is féltékeny volt rá, Eun Ki szerelme miatt. In Yeob-ra, borzalmas dolgok várnak rabszolgaként, de valahogy mindig kivágja magát, és Moo Myeong is nagy támasza lesz a kezdeti, rossz kapcsolat után. Moo Myeong, mint főszolga, sokáig érzéketlen ember képét mutatja, de aztán megváltozik minden. Ebben a sorozatban, leginkább a szolgák életébe kapunk betekintést, rengeteg szenvedés és kín, de azért boldog pillanatok is akadnak.

Hogyan alakul, In Yeob sorsa, visszakapja-e valaha régi életét, vagy örökre szolga marad? Mi lesz In Yeob és Eun Ki szerelmével, ezekre a kérdésekre, mind választ kapunk ebben a remek, történelmi drámában.

 

Főszereplők:

         
Jung Yoo-Mi Maids-Oh Ji-Ho1.jpg Maids-Kim Dong-Wook1.jpg Maids-Lee Shi-A1.jpg Maids-Jeon So-Min1.jpg
Jung Yoo-Mi Oh Ji-Ho Kim Dong-Wook Lee Shi-A Jeon So-Min
Kook In-Yeob Moo-Myeong Kim Eun-Gi Heo Yoon-Ok Dan-Ji
         
Maids-Jeon No-Min1.jpg Maids-Kim Kap-Soo1.jpg Maids-Park Chul-Min1.jpg Maids-Jeon Mi-Sun1.jpg Maids-Lee Yi-Kyung1.jpg
Jeon No-Min Kim Kap-Soo Park Chul-Min Jeon Mi-Sun Lee Yi-Kyung
Kook Yoo Kim Chi-Gwon Heo Eung-Cham Yoon-Ok's mother Heo Yoon-Seo
         
Maids-Lee Yeon-Kyung1.jpg Maids-Chae Gook-Hee1.jpg Maids-Kim Jong-Hoon1.jpg Maids-Jeon Soo-Jin1.jpg Maids-Kim Hye-Na1.jpg
Lee Yeon-Kyung Chae Gook-Hee Kim Jong-Hoon Jeon Soo-Jin Kim Hye-Na
Dan-Ji's mother Hae-Sang Ddeokshwoi Gaeddong-Yi Ok-Yi
         
Maids-Lee Cho-Hee1.jpg Maids-Lim Hyun-Sung1.jpg Maids-Ji Seung-Hyun1.jpg Maids-Ahn Nae-Sang1.jpg Maids-Lee Chae-Young1.jpg
Lee Cho-Hee Lim Hyun-Sung Ji Seung-Hyun Ahn Nae-Sang Lee Chae-Young
Sa-Wol Poong-Yi Deok-Goo King Taejong Ga Hee-A
         
Maids-Yang Seung-Pil1.jpg Maids-Lee El.jpg Maids-Shim Hoon-Ki.jpg Maids-Lee Do-Kyeong.jpg Maids-Um Tae-Goo.jpg
Yang Seung-Pil Lee El Shim Hoon-Ki Lee Do-Kyeong Um Tae-Goo
Ba-Woo Yoon-Seo's wife Yong-Choon King Taejo Chi-Bok
 
Maids-Jin Hee-Kyung.jpg
Jin Hee-Kyung
Eun-Gi's mother

 

 

Szerző:

                  Kriszta