Madame Antoine


Egy nagyon új doramáról írok ma, 201 6-os, JTBC sorozat, szuper szereposztással.

A történet férfi főszereplője,Choi Soo Hyun, aki egy híres pszihológus. Soo Hyun kísérleteket hajt végre szingli nőkön, a szerelemmel kapcsolatban. Mivel,  saját maga,  nem hisz a nők részéről való igaz szerelemben,ezért ezt másoknak is be akarja bizonyítani, elmélete szerint ugyanis, a nők mindig,  valamilyen érdekből esnek szerelembe.

Első, sikeres kísérlete után, elköltözteti központját. Az új iroda, pont a Madam Antoine kávézó felső szintje lesz, amit egy Go Hye Rim nevű jósnő üzemeltet. A jósnő lesz a történet női főszereplője. Hye Rim elvált és testvérével él, aki újságíróként dolgozik. Lánya,  kint tanul Amerikában, míg anyja keményen dolgozik, hogy tudja fizetni a gyermeke tandíját. Nagyon kiakad, amikor Soo Hyun pszihológus irodája hozzá költözik, hiszen az is éppen a  Madam Antoine nevet viseli.

Ráadásul, első látásra is nagyon unszimpatikusak voltak, kölcsönösen egymásnak. Később, Soo Hyun, ráveszi Hye Rim-et hogy vegyen részt a kísérletében. Soo Hyun azt hazudja Hye Rim-nek, hogy a kísérlet csupán az immunrendszer és az ideáltípus közötti kapcsolatot vizsgálja. Pedig valójában, három,  különböző férfi környékezi meg Hye Rim-et, aki ezután,  valamelyikbe biztosan beleszeret. Az egyik ilyen férfi, Choi Seung Chan, aki nem más mint Soo Hyun testvére, a másik, egy igazi virágfiú, Won Ji Ho, a harmadik pedig,  maga Soo Hyun. Vajon Hye Rim-nek,  sikerül bebizonyítania, hogy létezik igaz szerelem a nők érzéseiben és rácáfol Soo Hyun elméletére?

Vidám, könnyű, romantikus vígjáték, Han Ye Seul és Sung Joon párosával, nagyon ajánlom mindenkinek.

 

Madame Antoine-Han Ye-Seul.jpg Madame Antoine-Sung Joon.jpg
Han Ye-Seul Sung Joon
Ko Hye-Rim Choi Soo-Hyun
         
Madame Antoine-Jinwoon.jpg Lee Joo-Hyung Madame Antoine-Hwang Seung-Eon.jpg Madame Antoine-Jang Mi-Hee.jpg Madame Antoine-Byun Hee-Bong.jpg
Jinwoon Lee Joo-Hyung Hwang Seung-Eon Jang Mi-Hee Byun Hee-Bong
Choi Seung-Chan Won Ji-Ho Ko Yoo-Rim Bae Mi-Ran Kim Moon-Gon