Love Detective Sherlock K.

A hónap filmje nálunk ezúttal,  egy 10 részes, romantikus vígjáték dorama, a Naver tv-n vetítették, részenként 10 perces.
A híres szerelemnyomozó, Sherlock K,  akinek még saját műsora is van a tévében, mindenkin átlát és megmondja, hogy szerelme igazi-e.
Naponta, rengeteg ember, férfi és nő fordul meg nála, hogy bizonyságot nyerjen szíve választottja felől. Senki nem sejti azonban, hogy Sherlock K valójában egy nő és tulajdonképpen azért öltözött be férfinak, hogy édesanyja előtt,  saját,  halott bátyját eljátsza.

Bátyja ugyanis öngyilkos lett a szerelme miatt és húga, elhatározta, hogy megkeresi azt a nőt és bosszút áll rajta. Mivel édesanyjuk a fia halála okozta sokk miatt,  pszichiátriai kezelésre szorul, ezért látogatja mindig a kórházban, szeretett fiaként.Egy napon, felkeresi a dúsgazdag örökös,  Do Min Woo , aki egy véletlen folytán megismerkedett az ünnepelt énekesnővel, Yoo Na-val. A lány ugyanis az újságírók elől menekülve, pont a férfi kocsijába szállt be, aki hazavitte, mert menekülés közben elhagyta a fél cipőjét.

Yoo Na flörtölni kezd Min Woo-val, aki azonban nem tudja eldönteni, hogy valóban a személye, avagy inkább az anyagi háttere iránt érdeklődik a lány. Vívodásában, elhatározza, hogy segítséget kér a híres Sherlock K-tól, aki azonban nagyon feldühödik a férfi arrogáns viselkedésétől és nem akarja elvállalni a megbízást. Amikor aztán kiderül, hogy akiről szó van, Yoo Na, meggondolja magát, mert valamiért nagyon furcsa neki a lány és időközben kiderül, hogy édesanyja halott bátyja szerelmét ismeri fel az énekesnő fényképében.

Elvállalja tehát,  hogy kiderítse, milyen ember valójában Yoo Na és amikor végignézi Min Woo és a lány első randevújàt a ramen étteremben, már biztos benne, hogy Yoo Na nem az akinek mutatja magát.

Nem mondom, hogy tövig rágtam a körmöm izgalmamban, de egyébként egész jól összekeverték a szálakat és megbonyolították a sztorit. Azoknak ajánlom, akiknek csak kevés idejük van, de szeretnének doramát nézni.

 

                                             

Téma: Love Detective Sherlock K.

Dátum: 2016.01.31

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re.

Igen,ez elég érdekes.☺☺

Dátum: 2016.01.31

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Love Detective...

Nekem kicsit furcsa amikor egy szép lányt fiúnak hisznek,bár sok szép arcú fiú van,akit meg inkább lánynak lehet nézni. :-)

Dátum: 2016.01.31

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Love Detective...

Na ez az, rátapintottál a lényegre donszengem, ugyanis az egy dolog, hogy az arca alapján még lehet fiú is, de a hangja? ?

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Szerinted,Nam Bo Ra hitelesen játsza a férfi szerepet?

Igen :-) (9)
69%

Nem :--( (4)
31%

Összes szavazat: 13