Local Hero

Egy 2016-os, januári drámáról szól a mai összefoglalóm, az OCN csatornán játszották, 16 résszel.

Baek Shi Yoon, egy jól képzett, koreai titkosügynök. Csapatával, Seoan-nal, aki egyben barátnője is és legjobb barátjával, Jin Woo-val, több sikeres akción vannak már túl. Ám amikor egy bankügyletre kell fényt deríteniük, amiben a koreai felső tízezer is érintett, valami hiba történik és lebuknak az akció közben. Fogságba kerülnek mindhármam és Jin Woo meghal.

Bár Shi Yoon és Seoan életben maradnak, ám a férfi börtönbe kerül a félresikerült akció miatt és mivel ott nem hajlandó találkozni a látogatásra érkező Seoan-nal, kapcsolatuk megszakad. Szabadulása után, Shi Yoon, megvesz egy bárt az öreg tulajdonosától, látszólag azért, hogy új életet kezdhessen, valójában azonban csak a bosszú élteti és tudomása volt róla, hogy az akciójuk leleplezésében közrejátszó személy, törzsvendég a bárban.

Arról azonban fogalma sem volt, hogy a szórakozóhely idős tulajdonosa, szintén titkosügynök volt, sőt, maga a bár, gyűjtőhelye a kémeknek.

Izgalmas és fordulatos sorozat, sok látványos akciójelenettel és jól ismert, remek színészekkel és persze, egyik nagy kedvencemmel, Park Shi Hoo-val, akitől most is a megszokott, maximális formáját láthatjuk.
Egyszóval , csak ajánlani tudom, mindenkinek.

 

                                             

 

Téma: Local Hero

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Melyik férfi szereplőre vagy kiváncsi,vagy tetszett a legjobban?

Park Shi Hoo (7)
23%

Lee Seo Hyuk (13)
42%

Jung Man Shik (5)
16%

Jo Sung Ha (6)
19%

Összes szavazat: 31