K2

A múlt hónapban ért véget,ez a nagyszerű dráma.TVN csatorna tűzte műsorára, pénteken és szombaton este nyolckor.
Főszerepekben, Ji Chang Wook és Yoona.
Nos, a kritikája először nagyon lesújtó volt ennek a drámának, de szerencsére én előbb láttam az első részt és csak utána olvastam a fanyalgó kommenteket. Őszintén szólva egyáltalán nem értettem mi baj van a sorozattal, mert engem már az első rész is megfogott és vártam a folytatást, mára pedig öt rész után nagyon tetszik a film.

A sztori, egy Irakban szolgáló, de koreai származású testőr, katona, Kim Je Ha és egy, nagyhatalmú az elnökválasztás nagy esélyesének tartott képviselő lánya, Ko An Na, illetve családja körül bonyolódik. Az éppen Európában menekülő Je Ha, aki kiválóan képzett katona ,  véletlenül egy metróállomáson összefut a hálóingben, mezítláb, szintén menekülő lánnyal, aki segítségért könyörög és aki nem más, mint a képviselő lánya, An Na. Mivel a fiú anyanyelvén szólal meg, megsajnálja és bár maga is súlyosan sebesülten menekül, mégis próbál segíteni a lánynak. Mire azonban felér a metroból már csak azt látja ahogy üldözői egy autóban elviszik An Na-t. Hazatérve Koreába, próbál új életet kezdeni és toronyházakra kell reklám plakátokat függesztenie. Pechére azonban, pont ott dolgozik, ahol az elnökválasztás legnagyobb esélyese éppen feleségét csalja fiatal szeretőjével és ráadásul, támadás éri az épületet, ezért Je Ha közbelép és lefegyverzi a támadókat.

Ezután eltűnik és vidékre menekül. Csakhogy, sem a képviselő, de leginkább ádáz és hatalomra éhes felesége, Yoo Jin,  nem hagyhat szemtanút, ezért megindul a hajtóvadászat Je Ha után. Amikor aztán a vidéki, öreg házaspár élete is veszélybe kerül akik a fiút befogadták, akkor úgy dönt, hogy inkább felkeresi ellenfeleit és a nagyszámú testőrségre fittyet hányva, egyszercsak megjelenik, Choi Yoo Jin nappalijában.
A sorozat, eddig a percig is már rengeteg nemvárt fordulatot produkált, de innentől kezd csak igazán izgalmas lenni, nagyon sok színvonalas harcjelenetet és romantikus perceket is tartogat még nézőinek. Yoona és Ji Chang Wook párosa pedig nagyon összeillő véleményem szerint. Tehát, én mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem senkinek sem okoz csalódást ez a pörgős, izgalmas krimi.

Amikor az ajánlóban írtam erről a remek sztóriról,még nem láttam a végét.Ezért szeretnék mindenkit megnyugtatni,tökéletes befejezést tartogat számunkra,mindenki azt kapja amit érdemel.

 

Főszereplők:

Starring: Ji Chang-wook
Song Yoon-ah
Im Yoon-ah
Jo Sung-ha

 

Szerző:

                   ERIKA

         

Képgaléria: K2

Téma: K2

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása