Just Between Lovers

Ismertető:

A férfi főszereplő Lee Gang Doo, aki kiskorában focista szeretett volna lenni.  Azonban ez az álma szerte foszlott, amikor ő is és édesapja is részesévé válnak egy hatalmas balesetnek, a S Mall bevásárlóközpont összeomlásának.  Gang Doo-nak 3 hónap rehabilitációra volt szüksége, de mivel a lába súlyosan megsebesült, örökre le kellett mondania álmáról, ráadasul édesapja nem is élte túl a balesetet.

Most, nincstelenül tengeti napjait, úgy érzi már semmi értelme az egész életének. Egyetlen támogatója egy idős néni, aki gyógynövényeket es gyógyszereket árul, illetve szomszédai , akik szintén igyekszenek segíteni neki ott ahol tudnak, bár Gang Doo nem igazán szereti elfogadni a segítséget. Minden segítség ellenére Gang Doo nem képes elfeledni a múltat, nem tud továbblépni. Ez azonban megváltozik, mikor feltűnik Ha Moon Soo, a fiatal építész lány, aki most csatlakozott ahhoz a csapathoz ahol Gang Doo munkásként dolgozik.

Először messziről elkerüli őt is mint általában mindenkit, de később rájön, hogy több közös van bennük mint gondolná. Moon Soo ugyanis, ugyanabban a balesetnek volt részese mint Gang Doo, sőt együtt vártak a segítségre a romok között. Moon Soo elvesztette kishúgát, amit nagyon nehezen viselt annak ellenére, hogy édesanyja folyton kivételezett vele. Vajon a két fiatal a múltban átélt borzalmak után a jövőben is egymásra talál?

Nekem személy szerint nagyon tetszett a film, bár igazi drámai hangulata van, vannak benne vidám részek is. Junho sokat dolgozott, remek összhangban Won Jin A színésznővel. Aki tud élvezni egy igazi sírós doramát, annak nagyon ajánlom.

 

Szereplők:

Lee Jun Ho/Lee Kang

Won Jin A/Ha Moon Soo

Lee Ki Woo/Seo Joo Woo

Kang Ha Na/Jung Yoo Jin

Szerző: Niki

Képgaléria: Just Between Lovers

Téma: Just Between Lovers

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása