Introverted Boss

Ismertető

Kellemes kikapcsolódást ígérő, romantikus sorozat, 2017. januárjában kezdte el vetíteni a TVN csatorna. 

Eun Hwan Ki , egy reklámcég vezérigazgatója. Rendkívül zárkózott ember és nehezen kezelhető, egyedül szépséges titkárnője érti meg és olykor tanácsait is megfogadja. A történet egy tragédiával kezdődik.

 Akkor még nem lehet tudni, hogy ki is valójában az a szép nő aki karácsonykor öngyilkos lesz és egy irodaépület tetejéről leugrik. Három évet ugrunk az időben és kiderül, hogy Han Chae Ah volt, Hwan Ki titkárnője az öngyilkos nő. Hwan Ki, minden felelősséget magára vállal az üggyel kapcsolatban és titokban segíti a családot, Chae Ah halála után. A tragédia után, az anya is követi lányát a halálba, Chae Ah kishúga pedig apjával marad, de bosszút forral. Egy színitársulatnál dolgozik és imádja a színjátszást, a színpadot, de mégis otthagyja. Hwan Ki titokban mindig virágot küld Chae Ro-nak, akinek fogalma sincs róla, hogy halott nővére főnöke.

Miután elhelyezkedik a cégnél, megismeri Hwan Ki-t és szépen, lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mivel Hwan Ki, emberek előtt nem tud beszélni, a cég másik fiatal vezetője, Kang Woo Il helyette tartja meg a prezentációkat. Hwan Ki remek ötletei,  mindig megmentik a céget, de mivel maga nem tud beszélni emberek előtt, senki nem tudja, hogy minden jó ötlet mögött Hwan Ki áll és nem Kang Woo Il. Kang Woo és Hwan Ki gyermekkoruk óta együtt nőttek fel és Hwan Ki húga halálosan szerelmes Kang Woo-ba, de a férfi nem viszonozza az érzéseit, nem nőként tekint a lányra. Azonban az esküvőt már nem lehet tovább húzni, mert 3 évvel ezelőtt a tragédia miatt elhalasztották, azóta húzódik. Mi lehetett az igazi oka annak, hogy Chae Ah öngyilkos lett? Hwan Ki lehet boldog Chae Ro mellett?

Ahhoz, hogy mindez kiderüljön, feltétlenül meg kell nézni, ezt az időnként vicces és időnként szomorú történetet. Nekem nagyon tetszett, bár semmi rendkívüli, de mégis a fotelbe tud szegezni.

 

Főszereplők:

The "silent monster" CEO of Brain public relations firm.
An outgoing rookie employee who despite her extroverted nature and excellent communication skills, is a silent and lethargic introvert at home. She aims to take revenge on her boss for the death of her sister.
Hwan-ki's sister, a chaebol heiress with an introverted personality. She suffers from a mental illness initially instigated by her father's prolonged verbal and emotional abuse of her brother.
The warm, confident but sensitive co-CEO of Brain public relations firm and Hwan-ki's best friend. Also the fiancé of Eun Yi-Soo.

Cég alkalmazottai:

 

Szerző:

                 Kriszta

 

Képgaléria: Introverted Boss

Téma: Introverted Boss

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása