Incarnation of Money

Ismertető:

Szintén egy nagy kedvenc ez a sorozat, 2013-as, 24 epizód. Szerintem, ennél pont jól jött ki a történet a részekre elosztva, nem volt olyan érzésem, hogy a végét összecsapták és olyan sem, hogy az utolsó pár rész már nem kellett volna. A film gyerekkorától indul a főszereplőnek, Lee Cha Don-nak, aki egy nagyon gazdag családba születik és apja alapelve, hogy a pénz a minden, ha pénzed van, mindened van. A fiú aztán apja születésnapján rendezett estélyen szembesül anyja helyzetével, akit apja fiatal szeretője, Eun Bi Ryung nyíltan megaláz, ezen az estén megígéri a nőnek, hogy bosszút áll rajta az édesanyját ért sérelmek miatt.

Akkor éjszaka, apja megtudja, hogy Bi Ryung megcsalja őt, legfőbb emberével, Jee Se Gang-al, aki ráadásul pénzét is elsikkasztotta. Arra készül, hogy lelövi a férfit és titkárával, behozatja fegyverét, amikor azonban kérdőre vonja szeretőjét és Ji Se Gang-ot, ráfogja a puskát és meghúzza a ravaszt, de kiderül, hogy a töltények már Se Gang-nál vannak és teáját megmérgezték, meghal szívrohamban. Feleségének és fiának, nemcsak a gyásszal, de az örökségre éhes rokonokkal is meg kell küzdenie, a végrendeletből pedig, mindenki megdöbbenésére kiderül, hogy az elhunyt,  szinte minden vagyonát szeretőjére, Eun Bi Ryung-ra hagyta. A csalódott rokonság így gyorsan eltűnik és magára hagyja anyát és fiát, akiknek nincs hova menniük, ráadásul a rendőrség letartóztatja a feleséget, férje megölésének vádjával és hosszú évekre elítélik, amit aztán ügyvédje, Se Gang közreműködésére, elmegyógyintézetre változtatnak, a nő ugyanis túl későn jön rá, hogy a férfi Bi Ryung cinkosa. 

Cha Dont átmenetileg nagybátyjáék befogadják, de a fiú elszökik, mert elkezd nyomozni apja halála után és rájön, hogy apja szeretője,  ügyvédje is benne lehetnek a gyilkosságban és még valaki, aki egyenlőre ismeretlen. Segítséget kér egy újságírótól, akinek elmeséli történetét és aki megígéri, hogy megírja az igazságot, ha majd sikerül kideríteni apja halálának körülményeit. Mivel Je Se Gang-ban megbízik, elmegy hozzá segítséget kérni, de rájön, hogy a férfi Bi Ryung szeretője és cinkostársa. Elmenekül a férfi elől, az újságíró felveszi kocsijába, ám a rendőrség helyett egy elhagyott gyártelepre viszi, ahol Ji Se Gang és emberei várjak. Cha Don ismét menekül és közben balesetet szenved, elüti egy autó. A kocsiban utazók, Bok Hwa Sol és lánya, a Cha Don-nal egykorú Bok Jae In és a sofőr, Hwa Sol testvére beviszik a kórházba és amikor magához tér kiderül, hogy elvesztette emlékeit, nem tudja kicsoda és a beszédet is szinte újra kell tanulnia. A kövér Bok Ja In-nek nagyon tetszik a jóképű fiú és örül, amikor anyja és nagybátyja úgy dönt, náluk maradhat egy ideig.

Cha Don így bekerül a Bok családba, akik főként pénzkölcsönzésből szerezték vagyonukat, mostanra pedig nagyhatalmú, politikus körökből kerülnek ki ügyfeleik. A fiút aztán nagyon megkedveli Bok Jae és amikor anyjáék rájönnek, hogy Cha Don tud beszélni, eldöntik, hogy árvaházba adják, de, mivel tudják, hogy okos, fizetik tanulmányait és felnőve ügyész lesz belőle. Amikor rájön kicsoda valójában, elhatározza, hogy beteljesíti gyermekkori fogadalmát és bosszút áll apja gyilkosain, visszaszerzi vagyonát. Az időközben plasztikai műtéteken átesett, immár karcsú és gyönyörű,  Bok Ja In és Cha Don sorsa ismét keresztezik egymást és ezúttal a fiú is beleszeret a lányba. 

Kang Ji Hwan a férfifőszereplő, kiemelkedő a filmben szerintem, nagyon tetszett az alakítása. A nő főszereplő, Hwang Jung Eum szintén remekelt, Bok Ja In szerepében. Ajánlom az izgalmas krimik kedvelőinek, nagyon eltalálták azt a sorozatot, úgy gondolom.

 

Főszereplők:

Incarnation of Money-Kang Ji-Hwan.jpg Incarnation of Money-Park Sang-Min.jpg Incarnation of Money-Hwang Jung-Eum.jpg
Kang Ji-Hwan Park Sang-Min Hwang Jung-Eum
Lee Cha-Don Ji Se-Gwang Bok Jae-In
     
Incarnation of Money-Choi Yeo-Jin.jpg Incarnation of Money-Oh Yoon-Ah.jpg Incarnation of Money-Kim Soo-Mi.jpg
Choi Yeo-Jin Oh Yoon-Ah Kim Soo-Mi
Jeon Ji-Hoo Eun Bi-Ryung Bok Hwa-Soo

 

Szerző:

               Belinszky Erika

Téma: Incarnation of Money

Dátum: 2015.01.25

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Incarnation of money

Óriási sztori,de jó,hogy írtál róla Unni!!! :-)

Dátum: 2015.01.26

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Incarnation of money

Köszi donszengem! Tegnap, véletlenül megláttam a főszereplő képét és eszembe jutott, hogy erről írok!!☺

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Melyik filmben tetszett legjobban,Hwan Jung Eum

Secret/Secret Love (5)
17%

Full House Take 2 (9)
31%

Endless Love (5)
17%

Incarnation of Money (5)
17%

East of Eden (5)
17%

Összes szavazat: 29