Immutable Law Of First Love

 

A hónap filmje ezúttal,  egy rövid, 11 részes és percenként is 11 perces dorama, ugyanezzel a címmel egy webdrama is készült. 2015 sorozat, a Naver TV Cast vetítette.

A történet, kicsit nehezen volt értelmezhető számomra, illetve,  először,  egy szerelmi háromszögnek látszott.A középiskolai fizikatanár, Park Jong Goo, megismerkedik a bájos és gyönyörű, Lee Yeo Ri-vel és rögtön érzi, hogy számára, Yeo Ri az igazi. Nagyon rövid ismerettség után,  második randevújukon, eljegyzi és összeházasodnak.

Jong Goo munkahelyén, az iskolában, a tornatanárnő, beleszeret a férfiba és szinte üldözi ragaszkodásával. Nap mint nap leskelődik utána és mindent elkövet, hogy Jong Goo végre észrevegye, a férfi azonban,  csak Yeo Ri-re tud gondolni és arra, hogy vajon mit ronthatott el, kapcsolatukban. Az önmarcangolás aztán odáig jut, hogy Jong Goo megpróbál véget vetni életének. ...

A történet, természetesen nem itt ér véget, de szándékosan úgy írtam meg az ismertetőt, hogy kihagytam a film csattanóját, így akinek felkeltette az érdeklődését, megnézhesse. Nekem,  először nagyon furának tűnt a sztori, de alapvetően és összeségében, tetszett.

 

Others

 

 

                                             

Téma: Immutable Law Of First Love

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása