I'm Not a Robot

Ismertető:


Romantikus dorama, szerdán és csütörtökön játszották,2017.decemberétől-január végéig, 22:00-kor az MBC-n.
A férfi főszereplő Min Kyu, aki egy nagyon gazdag igazgató, tele jó tulajdonságokkal.Nagyon okos, inteligens, azonban mégis egyedül kell élnie egy hatalmas házban, mivel egy különleges betegségben szenved. Min Kyu allergiás az emberi érintésre, ezért nem is veszi jó néven ha orvosán kívül bárkivel kapcsolatot kell teremtenie, de belül azért mégis vágyik rá hogy valaki mellette maradjon és ne legyen magányos.

A szomszédos épületben lakik Baek Gyun és csapata, akik különböző robot fejlesztési projektekkel foglalkoznak. Legújabb találmányuk AG3, aki egy tökéletes ember hasonmás, de valójában csak egy szuper inteligens android. Ezt a robotot le kell tesztelni, amire természetesen Min Kyu nagy örömmel vállalkozik, hiszen végre lenne kivel töltenie az idejét. Az első találkozás gond nélkül lezajlik, AG3 rendkívül okos rengeteg információval lett ellátva, azonban érzelmeket táplálni es fogadni nem képes. A próba nap estéjén, AG3 töltőn van, körülötte a feltalálok ügyködnek. Az egyikük megbotlik és véletlen leönti egy csepp üdítővel a robotot, ami ettől tönkre megy és használhatatlan lesz.

Azonban ez hatalmas probléma, mert az androidra szükség van még Min Kyunál. Baek Gyun-nak hirtelen eszébe jut ex-barátnője Ji Ah, aki tökéletesen úgy néz ki mint AG3, hiszen róla mintázta. Ji Ah először nagyon vonakodott a kérés teljesítésétől, azonban mivel nincs olyan jó anyagi helyzetben és csak pár napról van szó elvállalja, hogy robotnak adja ki magát és segít Baek Gyun-nak. Rengeteg dolgot kell tanulnia, hogy senkinek se tűnjön fel hogy ő vájójában nem robot. Vajon sikerül majd neki érzelmek nélkül végigvinni ezt a küldetés?

Szerintem nagyon aranyos kis sorozat volt, vidám, vicces és sajnos az elengedhetetlen szomorú részekkel. Ha még nem láttátok mindenképp érdemes megnézni, a két főszereplő Chae Soo Bin (Ji Ah, AG3) és Yoo Seung Ho (Min Kyu) nagyon szerethető és édesek együtt.

 

Főszereplők:

  • Yoo Song Ho/Kim Min Kyu

  • Chae So Bin/Aji3 és Jo Ji Ah

  • Uhm Ki Joon/Hong Beak Kyoon

 

 

Képgaléria: I'm Not a Robot

Téma: I'm Not a Robot

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása