I Remember You/Hello Monster

Összefoglalóm témája ezúttal,  egy krimi műfajba sorolható dorama, ami nemrég volt adásban, a KBS 2-n , tehát 2015-ös, 16 részes sorozat.

A férfi főszereplő,  a kissé,  modortalan ,másokkal lekezelően viselkedő  Lee Hyun, akinek már kiskorában nehézségei voltak az emberi kapcsolatokkal. Kiemelkedően   okos volt és már nagyon fiatalon felnőttként viselkedett. Édesapja ilyen problémákkal küzdő, általuk szörnyetegnek nevezett,beteg emberekkel foglalkozott. Egyik ilyen betege,elég súlyos eset volt,akivel mindig sok gondja volt.

Amikor fia,egy véletlen folytán,összetalálkozik és beszélgetni kezd ezzel a beteggel, csak még jobban összezavarja a kisfiú fejét.Ezután apja egy kis szobába zárja a fiút,mivel meg akarja óvni a fiát a világtól,illetve a világot a fiútól. Lee Hyun-t nagyon elkeserítí,hogy édesapja sem bízik benne,mitöbb,szörnyetegnek látja őt. Egyik nap az apuka elmebeteg kezeltje kórházba kerül,  mert elvágja saját nyakát,de onnan elszökik, és  Lee Hyun-hoz, és apjához megy. A beteg megöli Lee Hyun apját, és öccsét azután eltűnik.

A fiú, ezután,  külföldön nevelkedik,  majd később visszatér Koreába,hogy megtalálja azt az embert aki megölte az apját és testvérét. Lee Hyun most már valóban felnőtt,bár még vannak furcsa szokásai,illetve még mindig feltűnően éles eszű.  Ezért is lesz belőle később egy kiváló bűnügyi profilozó. Egyik ilyen bűnügyi esetre osztják ki,Cha Ji nyomozónőt és csapatát,akik nemsokára új csapatvezetőt kapnak. Mivel a helyszínen összetalálkoznak Lee Hyun-al,ezért először azt hiszik,hogy ő lesz az új csapatvezetőjük,mitöbb,Cha Ji nyomozónőnek nagyon ismerős is a fiú.

Később ugyan rájönnek,hogy a valódi csapatvezetőjük nem Lee Hyun,de mégis nagyon érdekli őket,hogy a fiú  honnan tud ennyit arról az esetről,amiben éppen ők nyomoznak. Cha Ji mindenképp el szeretné érni,hogy működjenek együtt,és segítsen nekik a nyomozásban. Vajon sikerül majd Lee Hyun-nak megtalálnia apja gyilkosát,valamint emlékezniük egymásra,a nyomozónővel?

Szuper izgalmas sorozat,mindenkinek ajánlom.

 

Hello Monster-Seo In-Guk.jpg Hello Monster-Jang Na-Ra.jpg Hello Monster-Choi Won-Young.jpg Hello Monster-Lee Chun-Hee.jpg Hello Monster-Park Bo-Gum.jpg
Seo In-Guk Jang Na-Ra Choi Won-Young Lee Chun-Hee Park Bo-Gum
Lee Hyun Cha Ji-An Lee Joon-Ho Kang Eun-Hyeok Jung Sun-Ho
         
Hello Monster-Jeon Kwang-Leol.jpg Hello Monster-Min Sung-Wook.jpg Kim Jae-Young Hello Monster-Son Seung-Won.jpg Hello Monster-Im Ji-Eun.jpg
Jeon Kwang-Leol Min Sung-Wook Kim Jae-Young Son Seung-Won Im Ji-Eun
Lee Joong-Min Son Myeong-Woo Min Seung-Joo Choi Eun-Bok Hyun Ji-Soo
   
Hello Monster-Nam Kyoung-Eub.jpg Hello Monster-Shin Dong-Mi.jpg
Nam Kyoung-Eub Shin Dong-Mi
Kang Seok-Joo Yang Eun-Jung

 

 

                                         

Téma: I Remember You/Hello Monster

Dátum: 2015.08.30

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Hello Monster

Szuper páros,biztosan jó lehet a sorozat is.Szuper,hogy írtál róla.:-)

Dátum: 2015.09.01

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Hello Monster

Igen,nagyon szupi a film ☺ :)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Seo in Guk,melyik szerepben tetszett a legjobban?

The King's Face (12)
36%

Love Rain (7)
21%

Master's Sun (5)
15%

Hello Monster (9)
27%

Összes szavazat: 33