I Order For You

Ismertető:

Ennek a 2015-ös,  16 részes doramának az érdekessége, hogy max.30 perces epizódokból áll.

A történet férfi főszereplője Yeo Gok Dae, aki egy nagyon tehetséges séf. Gok Dae egy dosirak (ebédes doboz) étteremben dolgozik,ahol kiszállításokat is vállalnak barátaival. Gok Dae nagyon jól főz és  étvágygerjesztően tudja elkészíteni az ételdobozokat is,két másik barátjával együtt. A női főszereplő pedig,Park Song Ah aki,otthon tölti napjait,mióta felmondott munkahelyén. Egyik nap, Song Ah bátyja megkéri a lányt,hogy hozza el helyette rendelését az étteremből,ahol persze összetalálkozik Gok Dae-vel. A lány, ekkor megcsodálhatja,amit a fiú csinál pár zöldség és hús segítségével. Song Ah teljesen odavan a fiúért,illetve azért amit csinál.

A srácoktól,kap egy ajándék ételdobozt is,amit neki készítettek. Song Ah,mivel nagyon szeretne még találkozni Gok Dae-vel,ezért "ottfelejti" a telefonját az étteremben,annak reményében,hogy azt , pont a fiú fogja megtalálni és személyesen visszaadni neki. Ezután,elviszi bátyja munkahelyére az ételt,majd hazamegy és a sajátját is megnézi. Azonban,akad egy kis gond,ugyanis az ő doboza összecserélődött valaki máséval,aki viszont épp lánykérésre készült. Song Ah azt hiszi,hogy a lánykérés neki szól,mégpedig a séftől,ezért nagyon elbízza magát.  Amikor hívást kap a séftől,otthoni telefonján,hogy odamegy a lányhoz,akkor nagyon megörül és egyből kicsinosítja magát. Azonban a fiúnak, nyilván nincsenek ilyen tervei, csupán helyre szeretné hozni a tévedést.

Amikor aztán kiderül a nyilvánvaló tévedés, Song Ah és Gok Dae odasietnek a lánykérés helyszínére és visszacserélik a dobozokat,valamint újra írják a szerelmes levelet amit a lány a kibontás után otthon felejtett. Később,otthon, Song Ah, éppen az interneten keresgél, mikor talál egy hirdetést,amit Gok Dae barátai tettek fel,  poénból. A hirdetés szerint,  ha kinyomtatod és felmutatod  ezt a kupont , akkor,  egy napig azt csinálsz Gok Dae-vel,  amit szeretnél. Amikor a lány odaér és be akarja váltani a kupont,a fiú azonban kiköti,hogy csak és kizárólag ételt hajlandó készíteni a lánynak,mást nem kérhet. Ahogy Song Ah kóstolgatja a finom ételeket,  véletlenül félrenyel és Gok Dae segít neki levegőhöz jutni.

Azonban a lány szájában levő falat éppen az egyik régi és persze értékes porcelánon landol,amiért Gok Dae nagyon haragszik rá.  Ezért,hogy a porcelán árát visszafizesse,Song Ah-nak ingyen kell dolgoznia az étteremben. Eközben, Gok Dae és Song Ah egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Kiderül,hogy Gok Dae válása óta ilyen,hiszen összetört a szíve. Vajon egy újabb szerelem segíthet,hogy újra boldog legyen?

Könnyed, romantikus dorama, nekem nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Főszereplők:

People at Inde Communication

People at FL-ada

Others

 

Szerző:

                 Niki