I Have a Lover

 

Szokásomtól eltérően, ezúttal egy még nem befejezett sorozatról írok, ami nagyon magával ragadott, pedig az első pár rész után, még,  nagyjából fogalmam sem volt a sztoriról, olyan szinten összekavarták a szálakat. A sorozat, 50 részes, 2015-ös készítésű és kb. most jár a felénél. Az SBS csatorna tűzte műsorára.

A történet két női főszerepét, ugyanaz a színésznő alakítja,  ugyanis ikertestvérek, csak nem tudnak egymásról. Az egyik főhősnő, a látszólag kemény, mindenkin átgázoló, Do Hae Kang ügyvédnő, akinek a férje a chaebol örökös Choi Jin Eon, gyógyszerész kutató. A férj családjának gyógyszercége van és ezenkívül is sokmindenre kiterjesztett a vállalat érdekeltsége. Cégük ügyvédje és apósa, az elnök jobbkeze Hae Kang. Férjével, akkor romlott meg viszonya, amikor kislányukat, egy bírósági perben vesztes férfi, halálra gázolta, hogy bosszút álljon az ügyvédnőn. Jin Eon, ezután teljesen elhidegült feleségétől, mert őt okolta gyermekük halála miatt. A konfliktus aztán váláshoz is vezet, mikor a férj megismerkedik az egyik tanulóval, a fiatal és szenvedélyes, Kang Seol Ri-vel és a lány kezdeményezésére, viszonyuk lesz. A megcsalt, Hae Kang hamar rájön kapcsolatukra és minden eszközzel próbálja megtartani férjét, de Jin Eon ragaszkodik a váláshoz.

A másik főhősnő, teljesen az ellentéte Hae Kang-nak. Dokgo Yong Ki,  szintén a gyógyszercégnél dolgozik, nagyon becsületes és szegény nagymamája az egyetlen élő rokona, miután férjét, rejtélyes körülmények között elvesztette. A férj, szintén a gyógyszercég alkalmazottja volt, de megvádolták sikkasztással és ezután öngyilkos lett. Yong Ki, azonban biztos benne, hogy férje becsületes ember volt és ezt egy interjúban is elmondja, amivel azonban óriási bajba sodorja magát és nemsokkal később már az életéért és születendő gyermekéért kell küzdenie, ugyanis 8 hónapos terhes. Az üldözői elől menekülve ugrik be,  az éppen ott tartozkodó Hae Kang kocsijába és hajt el vele, hátrahagyva saját autóját, amivel az ügyvédnő próbálja utolérni, persze sikertelenül. (Audi és Daewoo Matiz Nevető arc örömkönnyekkelNevető arc örömkönnyekkel) Otthagyta, az iratait és telefonját, hogy majd kapcsolatba léphessen az ellopott autó tulajdonosával.

Hae Kang,  Yong Ki kocsijában, éppen a nő személyigazolványát nézegeti, amikor egy nagy teherautó, lelöki a mélybe és kiröpül a sziklákra. Sokkos állapotban, éjszaka kitámolyog az útra egy autó elé a súlyosan sebesült Hae Kang és aki megmenti, nem más, mint Dokgo Yong Ki középiskolai szerelme, Baek Seok. Mivel a nála talált személyigazolvány és a férfi szerint is Dokgo Yong Ki, így amikor magához tér és kiderül amnéziája van, elmondják neki, hogy Dokgo Yong Ki. Baek Seok pedig sokat mesél neki középiskolás éveikről és barátságukról, mivel azonban a fiú nem találja már a nagymamát, így a saját családja fogadja be a nőt.

Eltelik öt év és a külföldön tanuló páros, Jin Eon és a még mindig csak szerető státuszban maradt Seol Ri, hazatérnek. A lány, már nagyon szeretné, ha összeházasodnának, de érzi, hogy Jin Eon, nagyon távol áll a lánykéréstől. A fiú anyja is sürgeti a házasságot, de apja a cégelnök, még mindig volt menyéhez ragaszkodik, pedig mindenki úgy tudja, hogy Hae Kang meghalt egy autóbalesetben. Ezt azonban,  nem mondták el Jin Eon-nak, aki azóta csak annyit tud exnejéről, hogy Kínában van.A szálak , ezen a ponton, megint jól összekuszálódnak, ugyanis kiderül, hogy Seol Ri bátyja, nem más, mint Baek Seok, így Jin Eon újra találkozik Hae Kang-gal, aki amúgy most ugye Yong Ki.

Tehát,  itt tart most a sorozat, de szerintem még sok izgalmas fordulatot tartogat a nézőinek, ezért is szeretném ajánlani az ilyen jellegű doramák kedvelőinek, mert egyébként,  rövid leírás alapján, biztosan nem gondolná az ember, hogy ilyen témájú ez a sorozat. Sok izgalmas karakter van benne, sok ismerős arc és színvonalas színészi játék, szerintem.

 

 

I Have a Lover-Kim Hyun-Joo.jpg I Have a Lover-Ji Jin-Hee.jpg I Have a Lover-Park Han-Byul.jpg I Have a Lover-Lee Gyu-Han.jpg
Kim Hyun-Joo Ji Jin-Hee Park Han-Byul Lee Gyu-Han
Do Hae-Gang / Dokgo Yong-Gi Choi Jin-Eon Kang Seol-Ri Baek Seok

Additional Cast Members:

 

 

                                            

Téma: I Have a Lover

Dátum: 2015.12.02

Feladó: Tami

Tárgy: I Have a Lover

Nagyon köszi, hogy írtál róla, pont ezen filóztam, hogy belekezdjek-e....?!?
Tényleg nem gondoltam, hogy nemcsak egy sima melodráma...Köszi mégegyszer, nagyon tetszett az ajánló

Új hozzászólás hozzáadása