Hwaupung Princess

Ismertető:

Ezúttal 2011-ből,egy vicces,de olykor szívszorító filmet szeretnék bemutatni.A népszerű énekesnő, Eugene főszereplésével.
A történet a Beakje korban játszodik.Hwapyung hercegnő születésénél elveszti édesanyját,egyetlen rokona maradt a bátyja,aki a király.Bátyja mindent megtenne húgáért,hogy boldognak lássa,a hercegnő imádja az állatokat,és az evést.

Az utóbbi sajnos,az alakján is nyomott hagyott.Az igen csak dundi hercegnőt egy szép napon utoléri a szerelem,a király lovászának második fia személyében.A hercegnő egy bajba jutott madárkát próbál a fáról megmenteni,de a súlya alatt,a faág eltörik,és lepottyan a fáról.Mielőtt földet érne,egy férfi megmenti,és karjaiban találja mágát,de a hercegnő súlyától összerogy.

A hercegnő csak megmentőjére tud gondolni.A király,hogy boldoggá tegye húgát,hozzáadja a férfit.Igenám,de a férje nem tekint nőként rá,viszont szépséges,karcsú udvarhölgyére Hong Dan-ra, annál inkább.Egyik este a hercegnő tanúja lesz, férje hűtlenségének,és bosszút esküszik.A hűtlenkedőket nem bűnteti meg rögtön,mert ez is a bosszúja része.A király ágyasa,nagyszerű ötlettel áll elő.A hercegnőt át kell változtatni olyanná,hogy kívánatos legyen férje számára.Annak idején, belőle is az Ji Chaek Sa,csinált kívánatos nőt,aki így, a király ágyasa lett.A király hívatja a férfit,és megbízza,hogy változtassa át a dundi hercegnőt. Komoly feladat vár Chaek Sa-ra.

Sok vicces,és néhány szívszorító esemény után,a hercegnőből,igazi gyönyörűség lesz,akit férje meg sem ismer.Megújult külsejével,a hercegnő próbálja féltékennyé tenni férjét,és sikerül is neki,de Hong Dan,még mindig férje szeretője.Mikor a király rajtakapja hűtlen vejét,kivégeztetné családjával,és az áruló udvarhölggyel együtt.A hercegnő azonban megmenti hűtlen,mihaszna férjét,és udvarhölgyét,de a csalfa férjet csak a rideg valóság várja.Hong Dan leszúrja,és elveszi az ékszereket,amiket a hercegnő a szökéshez adott nekik.A király kénytelen volt száműzni,imádott húgát,tettéért.A hűtlen férfiból földönfutó lesz.

Vajon meg tud bocsátani csalfa férjének a hercegnő,és egymásra találnak,hogyan alakul a film vége?Ezért,és sok poénért érdemes megnézni ezt az aranyos „mesét”.

 

Főbb karakterek:

Story of Weight Losing Princess Hwa-Pyung-Eugene.jpg Story of Weight Losing Princess Hwa-Pyung-Ryu Seung-Soo.jpg Story of Weight Losing Princess Hwa-Pyung-Choi Dae-Cheol.jpg Story of Weight Losing Princess Hwa-Pyung-Han Yoo-Yi.jpg Story of Weight Losing Princess Hwa-Pyung-Lee Won-Jong.jpg
Eugene Ryu Seung-Soo Choi Dae-Cheol Han Yoo-Yi Lee Won-Jong
princess Hwa-Pyung Ji Chaek-Sa Baek Mo-Jin Hong-Dan king

 

Szerző:

        Belinszky Krisztina