Hwarang

Ezt a remek történelmi sorozatot a KBS 2 Tv csatorna sugározta,  2017. február végén fejezték be. Mindenképpen nagy dobásnak szánták, de szerintem be is jött. Minden volt benne ugyanis ami a Moon Lovers-ből kimaradt.

A történet a Shilla királyságban játszódik. Adott egy királyné, aki nem akar lemondani hatalmáról fia javára, egy fiatal király, akinek minden erénye megvan, hogy trónra kerüljön, de mégis az árnyékban kell maradnia. Továbbá, egy titokzatos árva, akiről semmit nem lehet tudni, és rengeteg, gazdag, elkényeztetett szépfiú és máris egy igencsak izgalmas, látványos sztori. 
Moo Myung és Mak Moon elválaszthatatlan barátok, de a főváros falain kívül élnek, a törvények szerint a parasztoknak tilos a városba belépni. Mak Moon ráveszi barátját, hogy keressék meg a családját, apját, aki remek orvos és kishúgát, aki mióta nem látta, gyönyörű, fiatal nővé cseperedett. Sajnos,  már az első napon, ahogy bejutnak a fővárosba, verekedésbe keverednek, Moo Myung nagyszerű harcos, de időnként ok nélkül elájul. Miután kikeverednek a balhéból, külön-külön kezdik keresni Mak Moon elveszett rokonait.

 Mak Moon, keresés közben véletlenül megpillantja a fiatal király arcát, ezzel, a halálos ítéletét írja alá. A királyné ugyanis úgy próbálja védeni fia életét, hogy a nevelőjén kívül más nem ismerheti a király arcát és mivel Mak Moon meglátta, meg kell halnia. A királynő, személyi testőrét küldi elhallgattatni. Csakhamar rá is talál a két fiú éppen együtt van, de szerencsétlenségükre Moo Myung elájul és nem tud segíteni barátján. Élet-halál között lebeg és csak egy karkötőt lát mielőtt végleg elveszti eszméletét,  ez pedig az időközben odaérkezett fiatal király kezén van. Szerencséjére, Mak Moon apja is odaér, fiát már nem tudja megmenteni, de Moo Myung-ot még igen. Hazaviszi és ápolja. Mak Moon húga, amolyan nagy mesemondóként és mindenesként keresi a kenyerét. Mindenki jól ismeri, érdekes, szerelmes történeteit mindenki figyelmesen hallgatja.

 Az akkori leghíresebb fogadóban gyűlnek össze a gazdag, fiatal férfiak és a lányok akik szórakoztatják az unatkozó fiúkat. Gyakran jár ide inkognitóban a fiatal király is, akit szintén lenyűgözött a mesemondó lány bája. Mak Moon apja, azt találja ki, hogy Moo Myung lépjen halott fia helyébe és még lánya előtt sem fedi fel, hogy nem a régóta nem látott fiútestvére jött vissza. Aro és Moo Myung hamar összebarátkoznak, de Aro érzi, hogy nem a bátyja tért vissza, de boldog, hogy van valaki akire számíthat. Időközben a királyné terve, hogy megalapítsa a Hwarangokat, a leggazdagabb és legjobbképű fiúkból. Arra azonban nem számít, hogy fia álnéven és Moo Myung,  aki immár Sun Woo, szintén csatlakozik az elit alakulathoz. Hamarosan, egy szerelmi háromszög alakul ki a fiatal király Ji Dwi, Sun Woo és Aro között. Aro vonzódik Ji Dwi-hez, az igazi szerelmet azonban Sun Woo-nál találja meg. Időközben rájön, hogy valóban nem testvérek és így már semmi nem állhat közéjük. Vagy mégis???

Nagyon tetszett ez a sorozat, jó vége lett és nem halt meg, csak egy fiú, a sok jóképű szereplő közül. Szóval, happy end és mindenki boldog!!


Szereplők:

Nangdos

Royal Capital People

 

Szerző:

                   Kriszta  

Képgaléria: Hwarang

Téma: Hwarang

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása