How to Meet a Perfect Neighbor

Ismertető:

Ezt a sorozatot, 2007-ben tűzte műsorára az SBS TV csatorna és 20 részen keresztül izgulhattunk a szereplőkért.
Nagyon tetszett a sztori, de kicsit nehezen indult. Az első három rész után, nem szabad feladni, mert a történet bár lassan indul, de nagyon izgalmas, és érdekes lesz, a továbbiakban.


A történet elején egy fiatal nőt megölnek, de, hogy ki tette és miért, ezt teljesen homály övezi. Ezután máris Kambodzsán folytatódik a történet, két lánytestvér, az idősebb Jung Mi Hee és a fiatalabb, Jung Yoon Hee veszekedését követhetjük nyomon. Mi Hee, úgy bánik húgával, az egész nyaralás alatt, mintha a szolgája lenne, ráadásul az utazás egyetlen célja, a jóképű szomszéd, Beak Soo Chan meghódítása.

Eleinte, nagyon utáltam Beak Soo karakterét, de ahogy a történet előrehaladt, meg kellett állapítanom, hogy a legszimpatikusabb szereplő lett, a sorozatban. Beak Soo, nagy nőcsábász hírében áll,és bár csapta a szelet Mi Hee-nek, mégsem jöttek még össze.Mi Hee, mindent az utazásra tett fel, hogy végre meghódítsa Beak Soo-t. Ráadásul, az utazás alatt, előkerül, Beak Soo régi " barátja,”akit sok pénzzel becsapott, és most feleséget keres Kambodzsán,akivel kisfiát együtt nevelheti.Duk Gill, nem éppen jóképű, önbizalma sincsen.


Beak Soo segítségével végül, sikeres lesz, a feleség megtalálásban. Beak Soo,még egy gyönyörű, titokzatos nőt is megment.A gazdag, gyönyörű nő, Ko Hye Mi, elmenekül a kórházból, és senki nem tud róla semmit.
A vakáció után, mindenki visszatér a régi életéhez. Amolyan, kicsit, Lila Akácköz, koreai változatát láthatjuk, a szomszédok életét követhetjük nyomon a történet alakulásában. Joon Hee, titkárnőként dolgozik egy nagy cégnél, bár nincs különösebb képesítése, csak egy egyszerű tanfolyamot végzett el, mint titkárnő, főnöke imádja.Azonban, mikor visszatér a nyaralásból, kiderül, hogy főnöke válságos állapotban van, és fia veszi át a helyét. Az új főnök, Joo Joon Suk, rémes, rideg, elviselhetetlen,ember.Persze, akármilyen is, Park Si Ho, ebben a szerepben is kedvelhető,bár sokszor már az idegeimre ment.
Beak Soo elveszíti az állását, és nincs hová mennie, a Jung család veszi gondjaiba és hozzájuk költözik.Duk Gill,kisfiával együtt szintén kilátástalan helyzetbe kerül,újdonsült felesége miatt.

Baek Soo,először csak bosszúból próbálja,Yoon Hee-t elcsábítani,de ahogy jobban megismerik egymást,megváltozik a véleményünk egymásról.
Később, már mindent megbeszélnek, jó barátok lesznek. Amennyire nem kedvelték egymást, a történet elején, annyira jóban lesznek, és már amolyan szerelmi háromszög alakul ki, Yoon Hee és Beak Soo, valamint Yoo Suk között.


Joon Suk menyasszonya persze, ezt nem nézi jó szemmel, és a menyasszony, nem más, mint a kambodzsai rejtélyes nő, Ko Hye Mi.Wang Ji Hye ezúttal is nagyon utálható szerepet kapott, azt gondoltam, mikor ezt a sorozatot néztem, hogy ennél a szerepnél, nem lehet rosszabb, de a Birth of a Beauty-ban, még jobban utáltam.


Nagyon jó kis sorozat, minden van benne, ami kell, vicces, izgalmas, megható, kötelező sorozat, amiben nem lehet csalódni.

 

Főbb karakterek:

         
Perfect Neighbor-Kim Seung-Woo.jpg Perfect Neighbor-Bae Doo-Na.jpg Perfect Neighbor-Park Shi-Hu.jpg Perfect Neighbor-Min Ji-Hye.jpg Perfect Neighbor-Son Hyeon-Ju.jpg
Kim Seung-Woo Bae Doo-Na Park Si-Hoo Wang Ji-Hye Son Hyun-Joo
Baek Soo-Chan Jung Yoon-Hee Yoo Joon-Suk Ko Hye-Mi Yang Deok-Gil
         
Perfect Neighbor-Kim Sung-Ryeong.jpg Perfect Neighbor-Shin Dong-Woo.jpg Perfect Neighbor-Ahn Sun-Yeong.jpg Perfect Neighbor-Park Kwang-Jung.jpg Perfect Neighbor-Jeong Eun-Pyo.jpg
Kim Sung-Ryoung Shin Dong-Woo Ahn Sun-Young Park Kwang-Jung Jung Eun-Pyo
Jung Mi-Hee Yang Go-Ni Oh Jung-Sook Mr. Park Mr. Choi

 

 

Szerző:

             Belinszky Krisztina

Téma: How to Meet a Perfect Neighbor

Dátum: 2015.03.12

Feladó: Erika

Tárgy: How To Meet a Perfect Neighbor

Az összefoglalódat olvasva, nagyon tetszik donszengem, végre egy film amit még nem láttam, köszii donszengem. ☺☺

Dátum: 2015.03.12

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:How To Meet a Perfect Neighbor

Nagyon jó kis történet,érdemes megnézni Unni :-) :-)

Új hozzászólás hozzáadása