HOTEL KING

Ismertető:

Az összefoglalóm témája, egy 32 részes és 2014- es sorozat, műfaja szerint, romantikus krimi.
A történet férfi főszereplője Jayden, egy Amerikában adoptált, koreai kisfiú. A fiatalabbik bajtársával együtt, nem éppen irigylésre méltó életet élnek. Mindennap, egy sikátorban kell koldulniuk és a begyűjtött pénzt átadni a bűnszövetkezet vezetőjének, aki, ha kevesli azt, kegyetlen verésben részesíti a gyerekeket. 

Egyik ilyen alkalommal, Jayden védelmébe veszi  kisebb társát, a banda tagjai azonban elválasztják őket egymástól és külön szobában, büntetik a gyerekeket. Amikor Jayden meglátja,véresen a padlón fekve társát, lelövi a bandavezért a saját fegyverével,majd elveszíti eszméletét, legközelebbi emléke, hogy egy angyalokkal díszített plafont lát, így először azt hiszi, hogy ez már a mennyország, de aztán egy idősebb férfi hangjára, teljesen magához tér. A férfi elmeséli neki, hogy édesapja, kiskorában elhagyta édesanyját és őt is, ezért volt ilyen nehéz és nyomorúságos sorsa eddig. Most azonban, felajánlja neki, hogy a segítségével, új névvel, új életet kezdhet, bosszút állhat apján,támogatni fogja mindenben.


Sok évvel később, a fiú, Cha Jae Wan néven, már a híres luxushotel, a Ciel vezérigazgatója. A személyzet folyton pletykál róla, a háta mögött,a szálloda szörnyetegének nevezik. Ez érthető, szigorú és érzelemmentes magatartása miatt. Mikor már bosszúja épp beteljesedni látszik, édesapja, a szálloda elnöke, öngyilkosságot követ el. Mint később kiderül,a Ciel hotel halott elnökének van egy lánya is, aki a szálloda hivatalos örököse, eddig a tengerentúlon élte életét, csak a halálhírre tért vissza. Ah Mo Ne azonban túlontúl zabolátlan és éretlen lenne a hotel vezetéséhez.

Mo Ne viszont, ellentétben a róla kialakult általános véleménnyel, nagyon is okos és ravasz, nem képes beletörődni, hogy apja saját kezével vetett véget életének. Igyekszik kideríteni az igazságot, azonban Jae Wan mindig akadályozza ebben és többször is figyelmezteti, hogy hagyja abba a nyomozást.  Ráadásul, valaki folyton fenyegeti és az életére törnek Mo Ne-nak.


Megkezdődik a harc a luxusszállodáért és az elnök halála körüli igazság kiderítéséért. A dolgokat bonyolítja, hogy közben a két fiatal, Mo Ne és Jae Won egymásba szeretnek és mindketten őrlődnek érzelmeik miatt.


A sorozat jó volt, bár a történet szálait kissé túlbonyolították, de a szereposztás nagyon találó volt. Azoknak, akik szeretik a romantikus krimiket,biztosan tetszeni fog. 

 

Főszereplők:

Hotel King-Lee Dong-Wook.jpg Hotel King-Lee Da-Hae.jpg Hotel King-Im Seul-Ong.jpg
Lee Dong-Wook Lee Da-Hae Im Seul-Ong
Cha Jae-Wan Ah Mo-Ne Sun Woo-Hyun
     
Hotel King-Wang Ji-Hye.jpg Hotel King-Lee Deok-Hwa.jpg Hotel King-Kim Hae-Sook.jpg
Wang Ji-Hye Lee Deok-Hwa Kim Hae-Sook
Song Chae-Kyung Lee Joong-Goo Baek Mi-Nyeo

 

Szerző:

                 Niki

Téma: HOTEL KING

Dátum: 2015.04.20

Feladó: Erda

Tárgy: Hotel King

Igazi frappáns összefoglaló erről a jó kis soriról:-)
Köszi érte!
E.

Dátum: 2015.04.21

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Hotel King

Nagyon szivesen,orulok,hogy tetszett :)

Dátum: 2015.04.19

Feladó: Niki

Tárgy: Hotel King

Köszönöm szépen,örülök tetszik nektek :-) ;-)

Dátum: 2015.04.19

Feladó: Erika

Tárgy: Hotel King

Szerintem is jó volt, de teljesen egyetértek, tényleg kicsit túlkavarták a sztorit. ☺

Dátum: 2015.04.19

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Hotel King

Jó kis sorozat volt,kösszi,hogy írtál róla Niki. :-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Lee Dong Wook,melyik szerepben tetszett a legjobban?

Hotel King (8)
32%

Blade Man (4)
16%

Wild Romance (3)
12%

The Fugitive of Joseon (5)
20%

Scent of a Woman (5)
20%

Összes szavazat: 25