High Society

Ismertető:

Egy nemrég befejezett sorozatról szól az összefoglalóm, 2015-ös , 16 részes dorama.

A történet női főszereplője, Jang Yoon Ha,aki egy chaebol( gazdag, örökös)család legfiatalabb lánya. Azonban, ezt a hátterét,  minden lehetséges módon igyekszik letagadni. Rész-munkaidős állásban,  keményen dolgozik a fizetéséért,  illetve kocsijával szándékosan munkahelye mögött áll meg,hogy mindenki úgy tudja, hogy, valóban szegény családból származik. Egyetlen és legjobb barátnőjével,Lee Yi Jin-el nagyon jó a kapcsolata,hiszen egy helyen dolgoznak. Yi Jin sem tud semmit a lány anyagi hátteréről és hatalmas vagyonáról.

Yi Jin , szerelmes lesz az áruház egyik   magasabb szintű beosztottjába,Choi Joon Ki-be aki viszont inkább  Yoon Ha után érdeklődik. Yoon Ha azért titkolja vagyonát,hogy megtalálja azt a férfit aki szegényen, pénze nélkül is képes szeretni őt és bízik benne hogy ez lehetséges, sikerül megvalósítania az álmát.  Yoon Ki-nek viszont éppen ellenkezőleg,teljesen más vágyai vannak,hiszen ő tényleg szegény családban nőtt fel és minden álma,hogy gazdagságban élhessen. Egyszóval,ami Yoon Ha valósága,az Yoon Ki álma.

Yoon Ha, később beleszeret Yoon Ki-be,akinek kezdettől ez volt a terve, hiszen azért is közeledett hozzá, mert nagyon jól tudta kicsoda. Viszont, azzal ő sem számol,de lehetséges,hogy valóban beleszeret  Yoon Ha-ba.
Nekem tetszett, igazi intrikával és fordulatokkal tarkított, szuper sorozat, így mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

 

Főszereplők:

High Society-Uee.jpg High Society-Sung Joon.jpg High Society-Park Hyung-Sik.jpg High Society-Lim Ji-Yeon.jpg
Uee Sung Joon Park Hyung-Sik Lim Ji-Yeon
Jang Yoon-Ha Choi Joon-Gi Yoo Chang-Soo Lee Ji-Yi
         
High Society-Yun Ju-Sang.jpg High Society-Ko Du-Shim.jpg Lee Sang-Woo High Society-Yoon Ji-Hye.jpg High Society-Yoo So-Young.jpg
Yun Ju-Sang Ko Du-Shim Lee Sang-Woo Yoon Ji-Hye Yoo So-Young
Jang Won-Sik Min Hye-Soo Jang Gyeong-Joon Jang Ye-Won Jang So-Hyun
       
High Society-Bang Eun-Hee.jpg High Society-Nam Myung-Ryul.jpg High Society-Yang Hee-Kyeong.jpg High Society-Choi Yong-Min.jpg
Bang Eun-Hee Nam Myung-Ryul Yang Hee-Kyeong Choi Yong-Min
Kim Seo-Ra Choi Young-Ho Lee Min-Sook Director Hong

 

Szerző:

                    Niki

Téma: High Society

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása