High School Love On

Ismertető:

Ma, egy 2014-es, 20 részes doramaról szól az összefoglalóm.

A  női főszereplő ezúttal, egy angyallány,Lee Seul Bi, akinek feladata,hogy fekete naplójának segítségével,átjuttassa a halott emberek lelkeit,a túlvilágra. A lány azonban angyali munkája helyett inkább sorozatokat és drámákat szeret nézni,illetve meg akarja tudni milyen is a szerelem.
Egy nap azonban minden megváltozik,mikor nekimegy véletlenül egy fiatal fiúnak az utcán,Shin Woo Hyun-nak.

Ekkor ugyanis,  a szívük kereszteződött egymással. Nem sokkal később,Woo Hyun egyik osztálytársa,aki szerelmes a fiúba,öngyilkos akar lenni, mivel Ő nem viszonozza érzéseit. Woo Hyun felsiet hozzá a tetőre és a lányt félrelökve,helyette esik le az iskola tetejéről. Seol Bi, persze már előre tudta,hogy a lánynak most meg kell halnia,legalábbis kellett volna,ugyanis ő sem számított arra,hogy helyette Woo Hyun zuhan le. Seol Bi megmenti a fiút a zuhanástól és hagyja hogy Woo Hyun rá essen.


Ekkor, pár órára elvesztik eszméletüket,azonban,  mikor Seol Bi felébred,rájön,hogy többé már nem angyal. Eltűnt a fekete naplója és látják őt az emberek. Mostantól emberként kell élnie,Woo Hyun-al és a fiú nagymamájával,mivel őket ismeri egyedül , akikben megbízhat.
Tehát meg kell tanulnia,  az emberek életét élni, pálcával enni,érezni a fűszerek ízét,érezni a fájdalmat...és persze az általa annyira áhított szerelmet is,amit előbb-utóbb,végre maga is megtapasztalhat.


Nagyon aranyos, kedves dorama, szerintem érdemes megnézni. 

 

Főszereplők:

     
Hi! School - Love On-Nam Woo-Hyun.jpg Hi! School - Love On-Kim Sae-Ron.jpg Hi! School - Love On-Lee Sung-Yeol.jpg
Nam Woo-Hyun Kim Sae-Ron Lee Sung-Yeol
Shin Woo-Hyun Lee Seul-Bi Hwang Sung-Yeol

 

 

Szerző:

                  Niki

Téma: High School Love On

Dátum: 2015.06.30

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: High School Love On

Nagyon aranyos sorozatnak látszik,az ismertető szuper,köszi Nikike :-)

Dátum: 2015.06.30

Feladó: Niki

Tárgy: Re:High School Love On

Nagyon szivesen ☺:) ❤

Új hozzászólás hozzáadása