Hello Miss

Ismertető:

Mai sorozatom, egy aranyos és vicces vígjáték, 2007-ből,16 résszel.
A történet középpontjában, egy hagyományos családi birtok áll, régi, nemesi klán tulajdona. Hwan Ahn Dang örököse, Lee Su Ha, akinek édesanyja, meghalt gyomorrákban és édesapja elhagyta családját, ügyvédként él Szöulban,újranősült, így Su Ha-nak,van két féltestvére, egy húga és egy ügyvéd bátyja.
A birtokon, bármennyire is igyekszik karbantartani, Su Ha, a vele együtt élő három öreg szolgálóval, jelentős az állagromlás. Hitelt pedig nem kaphatnak,csak magas kamatra. Mivel, nagyon sok banknál próbálkoztak már, ezért Su Ha, amikor egy napon beállít hozzájuk egy férfi, azt gondolja szintén a hitelkérelmük ügyében keresi.


Úgy fogadja, ahogy egy nemes hajadonhoz illik, hanbok-ban és leeresztett függöny mögül beszélgetnek. Amikor aztán a férfi bemutatkozik és elmondja,hogy a Top csoport titkára és nem hitelezni szeretne a cége, hanem megvásárolni a birtokot,Su Ha, egyből hangnemet vált és rövid úton elküldi a férfit, aki valójában nem is titkár, hanem a Top csoport örököse, nagyapja, az elnök után, Ő veszi majd át a céget. Miután, eléggé viharosra sikerült, eredeti nevén, Hwang Dong Kyu távozása a birtokról,ugyanis az öreg szolgáló még meg is fenyegette,visszatérve Szöulba, közli nagyapjával,hogy nem tudja megvásárolni Hwan Ahn Dang-ot. Az öreg viszont nem hajlandó feladni terveit és unokája, végül kiszedi belőle az igazi okot, amiért a birtokot annyira szeretné nagyapja.

Az öreg ugyanis, aki mostanra a tekintélyes cég elnöke, 50 évvel korábban, a Hwan Ahn Dang birtok szolgálója volt és egy zsák rizzsel indult útnak Szöulba, szerencsét próbálni. Dong Kyu,megérti nagyapját,miszerint az öreg szeretné életének hátralevő napjait a birtokon tölteni,ezért szeretné annyira megvásárolni. Megígéri, hogy megszerzi neki ,ráveszi valahogy Su Ha-t,hogy eladja. Eközben, a családi klán tagja, felhívja Su Ha-t,hogy Szöulba kell utaznia, hogy bemutassa hagyományos táncát és a dobolást egy focista, köszöntő ünnepségén. A lánynak, kapóra jött a felkérés,amiért jó pénzt ígértek és abból felújjítani készül a birtokot. Éppen elindul taxijával,amikor megérkezik Dong Kyu és követi a lányt, mielőtt az elutazhatna, elveszi táskáját, hogy mindenképpen végighallgassa. 

Su Ha azonban hajthatatlan és továbbra sem hajlandó tárgyalni az eladásról, főleg,hogy kiderül,hogy a nagypapa,távozásakor,nemcsak egy zsák rizst,de egy tehenet is magával vitt és valójában ellopta őket. Szöulban aztán, mivel bátyja nem tud kimenni elé, így egy barátját, a hobbiként modellkedő, valójában gazdag léhűtő,Chun Min-t küldi ,aki egyébként, Dong Kyu unokatestvére. A nőcsábász fiúnak, rögtön megtetszik a naív,nagyszájú lány és mindenképp találkozni szeretne vele. Su Ha családja, mostohaanyját és bátyját kivéve, eléggé hűvösen fogadja a lányt, húga nem titkolja, hogy egyáltalán nem kedveli. Így, amikor felhívják,hogy elmarad a fellépése, húga nem adja át az üzenetet és Su Ha egy másik rendezvényen lép fel,tévedésből.  Így a várt összeg elmarad, ráadásul még a kellemetlenkedő Chun Min-t is nyilvánosan pofon üti, táskáját pedig elhagyja. Mivel, mindez Dong Kyu szeme láttára, a szállodájukban történik, másnap a férfi felhívja, hogy visszaadja elvesztett táskáját. 

A találkozó alkalmával, Dong Kyu megint megpróbálja rábeszélni az eladásra, de ismét elutasítja a lány. Ekkor, kitalálja,hogy elmegy a birtokra és egy kis felújjításba kezd pár munkással. Eközben, Su Ha, találkozik egy hitelintézet ügynökeivel,akik régi házak felújítására hiteleznek a tulajdonosoknak. Hazautazik a hitelhez szükséges papírokért és megdöbben,mikor meglátja a munkásokat. Ismét összeveszik Dong Kyu-val, aki szerencsére kideríti, hogy csalóktól kívánt hitelezni. A lány azonban meg sem köszönve kidobja  ismét. Mivel, most már igazán nagy szüksége van pénzre, barátnője javaslatára, beneveznek az Álom Test nevű modellversenyre, aminek, egymillió dollár a fődíja. Nem is sejti, hogy a versenyt, Dong Kyu cége szervezte és a nyertes a Top csoport reklámarca lesz és a férfi az egyik zsűritag, Chun Min pedig szintén benne van a zsűriben. ...


Tetszett a film, a főhősnő, Su Ha,akit Lee Dae Hae alakított, utoljára az Írisz 2.-ben láttam,furcsa volt kicsit ebben a szerepben, de szerintem nagyon jól játszott. Lee Ji Hoon, szintén jó volt, aranyosak együtt. Kedves, vidám kis sorozat. 

 

Főszereplők:

Hello My Lady-Lee Da-Hae.jpg Hello My Lady-Yeon Mi-Ju.jpg Hello My Lady-Yeo Woon-Kye.jpg Hello My Lady-Heo Hyeon-Ho.jpg Hello My Lady-Jo Eun-Duk.jpg
Lee Da-Hae Yeon Mi-Ju Yeo Woon-Kye Heo Hyeon-Ho Jo Eun-Duk
Lee Su-Ha Seo Hwa-Ran Lee-Hak Byung-Tae Ahn Sung-Daek
         
Hello My Lady-Park Sun-Cheon.jpg Hello My Lady-Lee Ji-Hun.jpg Hello My Lady-Ha Seok-Jin.jpg Hello My Lady-Park In-Hwan.jpg Hello My Lady-Choi Su-Rin.jpg
Park Sun-Cheon Lee Ji-Hoon Ha Seok-Jin Park In-Hwan Choi Soo-Rin
Ggot Boon-Yi Hwang Dong-Kyu Hwang Chan-Min Hwang Man-Bok Hwang Yoo-Il

 

 

Szerző:

           Belinszky Erika

Téma: Hello Miss

Dátum: 2015.03.25

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Hello Miss

Nagyon vicces kis sorozat,nekem is tetszett.Kössssszi Unni,hogy írtál róla.:-) :-) Csak még annyit,hogy a főszereplő Lee Ji Hoon nagyon szuper volt,a "Lee Soon Shinban",remélem több szerepet kap a jövőben.

Dátum: 2015.03.25

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Hello Miss

Tényleg, persze, az étteremtulajdonos, Soo Shin, főnöke, nagyon cuki volt!!☺☺

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Lee Ji Hoon,melyik szerepben tetszett a legjobban?

Hello Miss (4)
21%

You Are The Best Lee Soon Shin (9)
47%

Glass Mask (2)
11%

You Are My Destiny (4)
21%

Összes szavazat: 19