Heart to Heart

Ismertető:

Összefoglalóm, ma, egy 2015-ös, 16 részes sorozatról szól.
A női főszereplő a szociofóbiás,Cha  Hong Do. Hong Do,nem mer embereknek, mégcsak a közelébe sem  menni,illetve látványosan elpirul,  ha zavarbajön. Miután nagyanyja meghalt, aki egyedüli kapcsolata volt a külvilággal, mivel szülei nincsenek, valahogyan muszáj eltartania magát,ezért idős néninek beöltözve dolgozik egy házban,mint házvezetőnő.

A lány, így megtudja, hogy a ház elnökének, van egy fia,  Go Yi Suk, aki egy jóképű pszichiáter.
Egy incidens során,Yi Suk és Hong  Do találkoznak a pszichiátrián, de ekkor a lány azt hiszi,hogy éppen egy gyilkosságnak volt tanúja, amit a férfi követett el az áldozat pedig,  az egyik páciense. Hong Do-nak,  van egy titkos szerelme,aki egy nyomozó és,  bár nem mer szóba állni vele,  de minden nap főz rá. Később,  amikor összefutnak, kiderül,hogy Yi Suk-nak nem volt része a betege sérülésében. Ezután Hong Do és Yi Suk látnak egy elmebajosnak tűnő fiatal lányt az utcán,aki ruhái nélkül futkározik a városban. 

A nyomozó segítségével sikerül elkapniuk. Hong Do rájön,hogy a lánynak csokit kell adni,mivel cukorbeteg,és nem evett egész nap semmit,ezért került ilyen állapotba. Hong Do-t, már nagyon zavarja,hogy nincs bátorsága megszólalni senki,de főképp szerelme előtt és,mivel, látta, hogy hozzáértő orvos, így Yi Suk segítségét kéri. Yi Suk először csak kizárólag bőséges térítés ellenében segítene neki,mivel a gyilkossági gyanú miatt, klinikája romokban hever. Később azonban, belemegy,hogy ingyen kezelje a lány súlyos problémáját.


Így Hong Do egyre közelebb engedi magához a pszichiátert és egyre jobban kitárja felé a szívét.
Alapvetően szép történet és tetszett is, de tényleg borzasztóan nehéz megérteni, hogy egy ilyen betegséggel küzdő ember lelkében mi zajlik le. Mindenesetre, Choi Gang Hee színésznő nagyon bizonyított ebben a szerepben.

 

Főszereplők:

   
Heart to Heart-Choi Gang-Hee.jpg Heart to Heart-Choi Gang-Hee1.jpg
Choi Gang-Hee Choi Gang-Hee
Cha Hong-Do Oh Young-Rae
         
Heart to Heart-Chun Jung-Myung.jpg Heart to Heart-Ahn So-Hee.jpg Heart to Heart-Lee Jae-Yoon.jpg Heart to Heart-Joo Hyun.jpg Heart to Heart-Kim Ki-Bang.jpg
Chun Jung-Myung Ahn So-Hee Lee Jae-Yoon Joo Hyun Kim Ki-Bang
Ko Yi-Seok Ko Se-Ro Jang Doo-Soo Ko Sang-Gyu Detective Yang

 

 

Szerző:

                    Niki

Téma: Heart to Heart

Dátum: 2015.07.07

Feladó: Erda

Tárgy: Heart to heart

Érdekes történetnek látszik és az ismertetőd igen kíváncsivá tett :))
Köszi érte! :)

Dátum: 2015.07.07

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Heart to heart

Nagyon szivesen,örülök,hogy tetszik :)

Új hozzászólás hozzáadása