HEALER

Ismertető:

Nagyon kíváncsi voltam már erre a sorozatra, sokszor olvastam róla, hogy nagyon jól sikerült, sokaknak lett az új kedvence.
Szintén ugyanezt tudom elmondani, engem is magával ragadott, jó, hogy megnéztem. 2015-ben készült, 20 részes.


A sztori főszereplője és címadója, a Healer kódnevű, éjszakai futár, aki nemcsak egyszerűen futárkodik, hanem mindenféle, különleges feladatokat is végrehajt megbízóinak. Healer, valódi nevén, Seo Jung Hoo, egy titokzatos, magányosan élő fiatalember, akinek sem családja, sem rokonai, egyedüli kapcsolata a külvilággal, Ahjumma, aki a számítógépes koordinátor, kétszemélyes vállalkozásukban.


Jung Hoo nagy álma, hogy egy lakatlan szigeten élhessen, ezért dolgozik keményen, amíg nem gyűlik össze a pénz, tervei megvalósításához.
Egy napon, megbízzák, hogy egy cég dolgozójától, vegyen át egy fontos dokumentumot és helyezze letétbe.  Mivel, úgy tűnik, hogy más cég embereit is ráállították az ügyre, így a cég dolgozójával és a bizonyítékkal együtt menekülőre fogja a dolgot és végül sikeresen teljesíti a megbízást. Következő megbízása, egy rendszeres ügyfelüktől érkezik és az a feladat, hogy vért szerezzen egy lánytól, DNS vizsgálatra. 

A lány, Chae Young Shin, egy internetes riporternő, aki mindent megtesz, hogy szenzációs riportokat írjon, nagy álma, hogy a híres riporter Kim Moon Ho nyomdokaiba lépjen. Mivel, nevelőapja, aki hétévesen örökbe fogadta, nagy szeretettel nevelte, Chae Young igyekszik elfelejteni, hogy milyen rossz körülmények között élt az intézetekben és a nevelőszülőknél.Jung Hoo követi Chae Young-ot, aki ezt rögtön kiszúrja, azonban kénytelen ellopni a táskáját, hogy talán abból , a lány hajkeféjéből tud hajszálakat szerezni a DNS teszthez.  Miközben egy pláza mosdójában, a lány táskájában kotorászik, Chae Young rátalál és mivel nem talált hajszálakat sem, lefogja és a körmét vágja le. Chae Young-ot eléggé megviseli a látszólag őrült férfi támadása, azt gondolta, hogy megöli támadója.


A sikeresen teljesített megbízás után, ügyfelük újabb kérésére, ki kell derítenie, hogy milyen gyermekkora volt Chae Young-nak és mi a legnagyobb álma az életben.  Healer, nekilát a feladatnak és nagy szerencséjére, Chae Young, aki egy öngyilkosjelölt nőt próbál megmenteni, elmeséli, hogy nagyon sokat verték nevelőszülei, gyermekkorában és szörnyű élete volt.  Healer, aki követte, mindent felvett, megbízójuknak.  Amikor pedig bemászik a lány hálószobájába és kiderül a falon lévő poszterekből, hogy a lány nagy példaképe, Kim Moon Ho, megbízójuk , maga is megdöbben.
Healer, ekkor megtudja, hogy gyilkosnak kiáltották ki a sajtóban, mert egy cetlin, megtalálták az e-mail címét, a cég dolgozója mellett, akit kilöktek a vonatból és meghalt.Innentől aztán nagyon bonyolódni kezdenek a dolgok és kiderül, hogy a három főszereplő életének közös pontja van és ez rengeteg múltbeli titokra derít fényt.


Mindenkinek csak ajánlani tudom, Ji Chang Wook nagyon tetszett ebben a szerepben is és kiemelném még az Ahjummát alakító, Kim Mi Kyung színésznőt, akit nagyon sok filmben láttam már és szenzációs színésznő. 

 

 

Szereplők:

Healer-Ji Chang-Wook1.jpg Healer-Park Min-Young1.jpg Healer-Yoo Ji-Tae1.jpg Kim Mi-Kyung Healer-Oh Gwang-Rok.jpg
Ji Chang-Wook Park Min-Young Yoo Ji-Tae Kim Mi-Kyung Oh Gwang-Rok
Seo Jung-Hoo Chae Young-Shin Kim Moon-Ho Jo Min-Ja Ki Young-Jae
         
Healer-Taemi.jpg Healer-Park Sang-Myeon.jpg Healer-Park Won-Sang.jpg Healer-Park Sang-Won.jpg Healer-Do Ji-Won.jpg
Taemi Park Sang-Myeon Park Won-Sang Park Sang-Won Do Ji-Won
Kang Dae-Yong Chae Chi-Soo Jang Byeong-Se Kim Moon-Sik Choi Myung-Hee
     
Healer-Woo Hee-Jin.jpg Healer-Park Sang-Wook.jpg Healer-Jo Han-Chul.jpg
Woo Hee-Jin Park Sang-Wook Jo Han-Chul
Kang Min-Jae Bae Sang-Soo Yoon Dong-Won

 

 

Szerző:

            Belinszky Erika

Téma: HEALER

Dátum: 2015.04.23

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Healer

Nagyon jó sorozat ismét,szuper szereplőkkel. :-) Kösssszi Unni,hogy írtál róla.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Ji Chang Wook,melyik szerepben tetszett a legjobban?

Empress Ki (14)
31%

Healer (13)
29%

Five Fingers (5)
11%

Hero (4)
9%

Warrior Beak Dong Soo (9)
20%

Összes szavazat: 45