GIANT

 

Kicsit régebbi, 2010-es film az összefoglalóm témája most,  az SBS csatornán játszották, 60 résszel.
A sorozat, valóban eléggé drámához méltóan indul.

Lee Seong Mo, édesapjával, aki az 1970-es években, fuvarozóként dolgozik, egyik este,  egy titkos szállítmányt visz a megrendelt helyre, egy elhagyott, katonai bázisra.  Itt azonban,  apja barátja várja őket, Hwang Tae Seob, aki maga is meglepődik amikor barátját meglátja és elmondja neki, hogy nagyon rosszkor van rossz helyen. A szállítmány ugyanis, lopott arany és ráadásul a megrendelő egy katonatiszt. Nagy dilemma előtt áll Tae Seob, hogy elengedje-e, de mégis úgy dönt, hogy képtelen lenne megölni barátját. Ekkor azonban,  a helyszínre érkező katonatiszt, Jo Pil Yeon, lelövi a férfit.  Fiát, Lee Seong Mo-t is üldözőbe veszik, de neki sikerül elmenekülnie, édesanyjához és három testvéréhez.

Miután elmeséli a történteket anyjának, az tudja, hogy nincs vesztegetnivaló idejük, mert a halott apa munkatársai, összejátszanak a katonasággal. Gyorsan összecsomagolnak és a vonathoz sietnek, nehezíti azonban a dolgukat, hogy az édesanya, nemrég szült és még gyenge, ráadásul egy kisbabát kell magukkal vinniük. Az üldözőik, a vonaton majdnem utolérik őket, de Seong Mo leszállítja anyját és testvéreit és eltereli a figyelmüket, de aztán,  kénytelen a mozgó vonatból kiugrani és súlyos sérülést szenved.Èdesanyja és testvérei, eközben egy éjszakai szállásra mennek, ahol a kisebbik fiú, Lee Kang Mo próbálja átvenni bátyja szerepét és vigyázz édesanyjára, húgára, Lee Mi Joo-ra és újszülött testvérére. Eredetileg,  azért indultak útnak, hogy Szöulban, ahol apjuk földet vásárolt, az akkor még értéktelen Gangnam területén, letelepedjenek. Volt az anyánál, elegendő pénz is, ezt azonban,  egy szobatársuk, Yoo Kyeong Ok ellopta.

Kang Mo ezért,  elvállalja, hogy segít megkeresni, egy jómódú, otthonról elszökött lány, Hwang Jung Yeon édesanyját. A kislány, azért szökött el apjától és nevelőanyjától, hogy megkeresse édesanyját, aki még kétévesen elhagyta . Nem is sejtik azok, akik a kis szálláson összegyűltek, hogy életük szálai mennyire összefonódik. Jung Yeon ugyanis, annak a Hwang Tae Seob-nak a lánya, aki tanúja volt Kang Mo édesapja megölésének. A szoba zsebtolvaja, Kyeong Ok, Jung Yeon keresett édesanyja. Csakhogy,  mivel a tolvaj nő, a kislány pénztárcáját is ellopta, így az ott talált fotóból rájött, hogy kicsoda a kislány. Lelkiismeretfurdalása támad és kifizeti előre, lánya és Kang Mo családja számára a szállást, sőt, még azért is fizet, hogy a szállásadónő, jól befűtsön éjszakára és ne fázzanak.

Az éjszaka azonban , szénmonoxid mérgezésben, a kis szálláson, többen is életüket vesztik, köztük,  Kang Mo édesanyja is, így a három gyerek, teljesen magára marad . .
Nagyon izgalmas, szövevényes sorozat, rengeteg intrikával, érzelmekkel és elsősorban persze bosszúval. A néző, egyetlen percre sem unatkozik, mindenképpen érdemes megnézni kategória. A fiatalkori szerepekben, Kim Soo Hyun és Joo Jin Gu. Felnőttkori szerepben, többek között,  Hwang Jung Eum.

 

 

                                            

Téma: GIANT

Dátum: 2018.04.26

Feladó: MeTaLcIcC

Tárgy: Giant

Ez egy zseniális sorozat. Már rég rögzített ennyire valami a képernyő elé!!

Dátum: 2016.04.21

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Giant

Szuper kis sorozat,nagyon jó szereplőkkel.Nagyon jó az összefoglalód Unni. :-)

Dátum: 2016.04.21

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Giant

Köszi donszengem.

Új hozzászólás hozzáadása