Gang Dongwon újra akcióban!

Illang: The Wolf Brigade

 

Elkészült Gang Dongwon és Han Hyejoo legújabb közös filmje, amelynek alapját a japán Jin-Roh: The Wolf Brigade c. animációs alkotása szolgáltatja. Az új, igencsak lebilincselően izgalmasnak ígérkező  koreai politikai akció sci-fi tartalmát azonban magától értődően a hazai aktuális diplomáciai események ihlették.

2029-ben járunk, amikor Észak- és Dél-Korea megállapodik abban, hogy közös kormányt alakítanak. Öt év kemény, nemzetközi diplomáciai erőfeszítései nyomán most küszöbön áll a két Korea egyesítése. Ettől természetesen nincs mindenki elragadtatva. Lassan mindkét oldalon elszabadulnak az indulatok, az egyre agresszívebbé váló csoportok a komoly erőszaktól, fegyveres támadásoktól sem riadnak vissza.

Gang Dongwon 

Valaha bajtársak voltak: Gang Dongwon és Jung Woosung a filmben

A küzdő felek fokozatosan belháborúba sodródnak, ahogy az egyesítést ellenzők militarizálódnak. Megjelenik a „Sect” nevű erőszakszervezet, amely terrortámadásokkal tartja rettegésben a lakosságot. Úgy tűnik, hogy a szálak a legfelsőbb szintig vezetnek, így a hivatásos haderők nem tudnak vele megbirkózni.

A helyzet már-már reménytelen, amikor egy ad hoc megalakult különleges rendőrcsapat is akcióba lép. Azzal azonban még ők sem tudtak előre számolni, hogy maga a dél-koreai kémelhárítás feje és számos magasrangú ügynöke is az egyesítés ellenzői között vannak, s így a terroristák oldalán állnak…

Jung Woosung

A film szereposztása mondhatni: parádés! A két férfi főszerepet Gang Dongwon-ra és Jung Woosung-ra bízta a rendező, míg a női főszerepet a népszerű és gyönyörű Han Hyojoo kapta meg.

Gang Dongwon és Han Hyojoo

Gang Dongwon-ról és Han Hyojoo-ról már pletykák keringenek, miszerint együtt járnak. Hogy van-e alapja? Honnan is tudhatná a kívülálló? Az biztos, hogy miután a Golden Slumber-ben ugyan nem volt igazi szerelmi románc, a kettejük között villódzó kémia napnál világosabban látszott.

Gang & Han :-)

Az is biztos, hogy nemrégiben Amerikában kapta őket lencsevégre egy lesifotós, amint együtt vacsoráztak és vásárolgattak. Koreában egyből kiszúrták, hogy egyforma baseball sapkát viselnek, amiből máris megszületetett a következtetés, hogy járnak, hisz a bolond is tudja, hogy Koreában a párok így is kifejezik összetartozásukat. Ők persze élénken cáfolták a híreket, mondván Gang ott forgatott, Han pedig ott vakációzott, s ha már így alakult, összefutottak. Persze, az USA azért nem olyan kicsi ország, hogy csak úgy véletlenül belebotoljon az ember a kollégába valamelyik utcasarkon és még a satyesz is stimmeljen :-) :-)

Az új sci-fi film minden esetre nagy sikernek néz elébe, július 25-i bemutatója előtt már rengeteg jegy kelt el elővételbe.

// 2018. július 22. //

 

Szerző:

Érzéki Korea

Képgaléria: Gang Dongwon újra akcióban!

Téma: Gang Dongwon újra akcióban!

Dátum: 2018.07.29

Feladó: Gang Rajongó

Tárgy: Illang

Én nagyon szeretem Gang Dong Wont, eddig az összes filmjét láttam, nagyon nagy színésznek tartom és alig várom, hogy valahol ezt a filmjét is elcsípjem. Legutóbb a Golden Slumberben láttam, a film nem annyira, de az ő játéka most is fenomenális!
Ajánlom mindenkinek a szerintem 3 legjobb filmjét:
Vanishing Time
The Priests
Master

Örülök, hogy az Érzéki Korea írt róla végre, nem akartok a többi filmjeiről is írni ennek a különlegesen vonzó és tehetséges színésznek?

Köszi a cikket, a filmet alig várom!
Gang Rajongó

Új hozzászólás hozzáadása