Full House

Ismertető:

Viszonylag régebbi a mai sorozatom, 2004-es és 16 részes.
Elég régen láttam, de a zenéit még manapság is szívesen meghallgatom, alapvetően a film is tetszett, nagyon sok vicces rész volt benne, amin sokat nevettem.


A női főhős, Han Ji Eun, aki korán árvaságra jutott, azóta internetes novellák írásából tartja el magát, egyetlen értéke a háza, egy csodaszép ház, a tengerparton, még édesapja álmodta meg és építette. Gyermekkori barátja és barátnője, akik azóta egy pár lettek, anyagi zűrökbe keverednek, ráadásul a pár úgy tűnik gyermekáldás elé néz. Nehéz helyzetükben kitalálják, hogy leggyorsabban és legkönnyebben úgy juthatnának pénzhez, hogy barátnőjük, Ji Eun házát adják el.


A terv megvalósításához már csak az kell, hogy elküldjék a lányt messzire a háztól. Vesznek hát egy repülőjegyet barátnőjüknek és meggyőzik, hogy csodás utazás és kényelmes szálloda várja Kínában. Ji Eun, bár eleinte gyanakszik, aztán mégis belelkesül és örömmel vàg neki az utazásnak. Barátai kikísérik a repülőtérre és könnyes búcsút vesznek tőle, mintha legalábbis sosem látnák többet a lányt. Ji Eun mit sem sejtve felszáll a repülőre és a mellette lévő ülésen nem más, mint a híres színész, Lee Young Ji foglal helyet. A lány felismeri és próbál szóba elegyedni vele, de persze a fiú nem vesz tudomást róla, kivéve, amikor Ji Eun, lehányja a színészt,  miután mindent összeevett.  Leszállás után Ji Eun megtalálja a színész levetett ingét és elteszi, hogy majd visszaadhassa, látta ugyanis, hogy ugyanabban a szállóban szálltak meg. Miután senki nem várja a reptéren, így taxival megy a szállodába, de már a sofőrt sem tudja rendesen kifizetni kevés pénzéből. A recepción is kellemetlen helyzetbe kerül, mert nem találják foglalását, egy férfi azonban, akit először japánnak gondolt, kisegíti és rájön, hogy szintén koreai, Yoo Min Hyuk. Ji Eun, miután már túl volt a városnézésen, napról- napra
idegesebbé válik, mert egyáltalán nem éri el barátait telefonon és fogalma sincsen hogy kerül majd haza, pénz nélkül. 

Lee Young Ji eközben dolgozik a filmforgatáson és találkozik régi barátjával, Min Hyuk-al. A két férfi közös, gyermekkori barátnője  Kang Hye Won. Young Ji szerelmes a lányba, de Hye Won, Min Hyuk-ra vár és a fiút csak barátjának tekinti. Ebbe a hármasba pottyan aztán bele Eun Ji, amikor az a remek ötlete támad, hogy Min Hyuk barátnőjének füllenti magát, mert azt reméli, hogy így ad neki pénzt a hazautazásra. A fiú annyira megdöbben a hírre, hogy valóban fizeti a repülőjegyét, hazaérve azonban Eun Ji rájön, hogy utolsó fillérjeiből is kiforgatták és házát is eladták kedves barátai. Igy aztán, amikor Young Ji felhívja, hogy találkozzanak, mivel nem tudja visszafizetni pénzét, ezért megteszi amit a fiú kér tőle és a Young Ji által vásárolt szép ruhában elkíséri a négyes találkozóra, Min Hyuk-al és Hye Won-al. Young Ji számára hamar kiderül, hogy nemhogy a barátnője nem volt soha, de csak futó ismeretség van Min Hyuk és Ji Eun között, így ezzel nem került közelebb Hye Won meghódításához. Búcsúzáskor aztán összevesznek a lánnyal, azt gondolják soha többé nem találkoznak, ám akkor kiderül, hogy Ji Eun házát, nem másnak, mint Young Ji-nak adták el.

A lány így arra kényszerül, hogy saját házában cselédkedjen, így ledolgozva adósságát Young Ji felé. A fiú aztán egy ajánlatot tesz a lánynak, miszerint kössenek egy álházasságot, ami félévig tart, ezután pedig visszakapja házát Eun Ji és elengedi adósságát. Az élet persze másképp rendezi a dolgokat és a szerelmi szálak meglehetősen összekuszálódnak, de Young Ji és Eun Ji végül csak egymásra találnak. Szóval, igazából azért mondtam csak, hogy összeségében tetszett, mert a női főhős, Eun Ji karaktere számomra sokszor idegesítő volt, főleg rendetlensége, trehánysága.
Rain viszont szokásos formáját hozta, nagyon tetszett az alakítása. Ajánlom, a vicces és kedves, romantikus sorozatok kedvelőinek.

 

Főszereplők:

 

Full House-Song Hye-Ko.jpg Full House-Rain.jpg Full House-Han Eun-Jeong.jpg Full House-Kim Sung-Su.jpg
Song Hye-Kyo Rain Han Eun-Jung Kim Sung-Su
Han Ji-Eun Lee Young-Jae Kang Hye-Won Yoo Min-Hyuk
           
Full House-Jang Yong.jpg Full House-Seon Woo Eun Suk.jpg Full House-Kim Ji-Yeong.jpg Full House-Lee Yeong-Eun.jpg Full House-Im Hye Jin.jpg Full House-Do Han.jpg
Jang Yong Seon Woo Eun Suk Kim Ji-Yeong Lee Young-Eun Lim Ye-Jin Kang Do-Han
Young-Jae's dad Young-Jae's mom Young-Jae's Grandmother Jin-Hee Company president Dong-Wook

 

Szerző:

               Belinszky Erika

Téma: Full House

Dátum: 2015.03.20

Feladó: Ildikó

Tárgy: vélemény

Imádom ezt a sorozatot. Itt varázsolt el Rain, és azóta a kedvencem.

Új hozzászólás hozzáadása