Full House 2.

Ismertető:

Az első sorozathoz, tulajdonképpen, csak címében köthető és abban, hogy a cselekmény itt is egy ház körül bonyolódik, de azok is megnézhetik, akik nem látták az első részt, mert a sztori nem kapcsolódik hozzá egyáltalán. A sorozat, 2012-es készítésű és eredetileg azt hiszem, csak 20  részes volt, én viszont már 32 részre bontva láttam. A gyermekkorában elárvult, de addig Amerikában nevelkedett, Jang Man Ok, nagyapjához kerül, a hapkidomesterhez. Az öreg nem is próbálja a kislányt eddig megszokott élete szerint nevelni, hanem saját, tanítványaitól is megkövetelt szabályai szerint cseperedik fel nagyapja mellett és próbál mindig megfelelni elvárásainak, saját álmait, vágyait elnyomva magában.

Edzéseket tart nagyapja kis teakwondo stúdiójában és arról ábrándozik, hogy egy napon híres stylist válik belőle. Amikor aztán egy napon nagyapja, Kínába utazik, három hónapra, búcsúzóul ráhagyja jelszavát, "Ahol van út, ott van akarat." Man Ok ezt kicsit másképp értelmezi és elérkezettnek látja az időt, hogy beindítsa internetes divatüzletét. A férfi főszereplő, Lee Tae Ik, aki már gyerekkorában is luxus körülmények között nevelkedett és mostanra híres K-pop sztár lett belőle, a nagyon népszerű Take One együttes egyik tagja. A szülei által építetett gyönyörű házban lakik, amit próbál visszaszerezni menedzserétől és ezért fontos számára, hogy minél több pénzt keressen. Környezetét megőríti viselkedésével, meggyőződése, hogy sokkal tehetségesebb énekes, mint az együttes másik tagja, Won Kang Hwi A két fiú tehát csak a rajongók előtt és a színpadon viseli el egymást, egyébként mindenen vitáznak. 

Tae Ik ráadásul egymás után rúgja ki az együttes sylistjait, mert senki nem felel meg kényes ízlésének és mivel csak 100% pamut anyagú ruhát viselhet, mert különben akár meg is fulladhat, ez tovább nehezíti a stylistok amúgy sem könnyű helyzetét. A két főhős, Tae Ik és Jang Man Ok útja akkor keresztezi egymást, amikor a fiú egy koncertre tartva, menedzsere hibájából, aki nem tankolta meg kocsijukat, késésben van és az éppen arra járó Man Ok robogóját  eszi kölcsön, hogy odaérhessen. Mivel a lány nem éppen önszántából adta kölcsön robogóját, hanem sokkal inkább lelökte róla Tae Ik és elrobogott, eléggé feldühödve támadt az együttes menedzserére. A férfi azonban hazavitte és egy nagyobb összeggel kárpótolta összetört próbababájáért és a kellemetlenségekért. Miután Man Ok átvette az összeget, aláíratott vele egy szerződést, miszerint, soha, senkinek nem beszél a történtekről, ellenkező esetben jogi következményekkel kell számolnia. Legközelebb, akkor találkozik Tae Ik-el, amikor kiugrik a fiú válla és behozzák a teakwondo stúdióba, hogy visszarántsa a helyére. 

Ekkor csöppen be barátnője anyukája és lefényképezi ezt a pillanatot, mikor lánya, aki nagy rajongója a Take One-nak meglátja a fényképet, eszébe jut, hogy ezzel fellendíthetik a teakwondo stúdiót és kiplakátozza a környéket vele. Jelentkeznek is rengetegen és valóban megduplázzák a tagok létszámát, csak az internetre is felkerült fotó miatt, amin a plakát is látható, Tae Ik is felfigyel rá és a lánynál nemsokára felbukkan az együttes menedzsere. Közli a lánnyal, hogy mivel megszegte a korábban megkötött szerződést, így rengeteg pénzt kell fizetnie. Ráadásul barátnője anyja, Hong asszony, rávette, hogy kiadja esténként a stúdiót, táncteremnek, de valójában illegális szerencsejáték folyt és a rendőrség lezárta a stúdiót. A szülők pedig felháborodva kérték vissza pénzüket amit a tandíjra fizettek. Man Ok ezután kiszállítja utolsó megrendelését online ruhaüzletének, mielőtt bezárna és pont Kang Hwi a megrendelő. A fiú nagyon megörül Man Ok-nak, aki nemrég megmentette a rajongók hadától. Kitalálja, hogy úgy segíthetne a lánynak, hogy felveszi az együttes stylistjának.

Mivel, ebbe Tae Ik soha nem egyezne bele, így beöltözteti a lányt csadorba, hogy ne ismerjen rá a fiú. Man Ok így stylist lesz a Take One együttesnél és mire Tae Ik rájön a cselre, már aláírja a szerződést is. A sok bonyodalom közepette ami az együttes körül történik, egymásba szeret Tae Ik és Man Ok, Kang Hwi pedig szintén szerelmes lesz a lányba.

Nekem nagyon tetszett ez a sorozat, jobban, mint az első, a zenéjét pedig imádom. No Min Woo, Tae Ik szerepében kiváló volt, szinte rá írták ezt a szerepet. A női főszereplő, Hwang Jung Eum pedig teljesen más karaktert alakított, mint eddig, de nagyon hitelesen játszott. A frizurák és a ruhák borzasztóak, ezzel a hajjal még az egyébként nagyon szép arcú két főhőst is sikerült elcsúfítaniuk, de szerencsére ez semmit nem von le a film értékéből. Ajánlom a romantikus komédiák kedvelőinek, tele van nagyon vicces jelenetekkel.

 

Főszereplők:

Full House Take 2-Hwang Jung-Eum.jpg Full House Take 2-No Min-Woo.jpg Full House Take 2-Park Gi-Woong.jpg Full House Take 2-Yoo Seol-Ah.jpg
Hwang Jung-Eum No Min-Woo Park Ki-Woong Yoo Sul-Ah
Jang Man-Ok Lee Tae-Ik Won Gang-Whee Jin Se-Ryung

 

Szerző:

               Belinszky Erika

Téma: Full House 2.

Dátum: 2015.06.14

Feladó: Fancy

Tárgy: Full House 2

Sziasztok. Hol tudom én ezt megnézni magyar felirattal? Segítsééééég! TT^TT

Dátum: 2015.01.28

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Full House 2.

Szupi ismertető Unni,a film meg nagyon cuki volt...csak azok a hajak az elején!!!! :-) :-)

Dátum: 2015.01.28

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Full House 2.

A hajak és Man Ok ruhái: Omoooo!!!

Új hozzászólás hozzáadása