Fool's Love

Ismertető:

Egy eléggé új, 2015-ös drámáról szeretnék ma írni nektek, ami, bár vígjáték, de Koreában kényes témával foglalkozik, ugyanis a történet főhőse, egy fiatalember, akinek első szerelme történetesen egy olyan lány, aki mástól vár gyermeket. 16 részes a sorozat.


Kang Ho Goo-nak, egyáltalán nem könnyű az élete, gondjai akadnak ugyanis a lányokkal, egyik randija sem alakul elképzelései szerint. Ráadásul, a közszolgálati vizsgái sem sikerülnek, immár 7 alkalommal sem.Két barátjával, akik nem mondhatóak teljesen normálisnak és ikernővérével él együtt, akik igyekeznek mindig hasznos szerelmi tanácsokkal ellátni őt, de Ho Goo, nem akarja siettetni a szerelmet, úgy gondolja, hogy majd csak rátalál.
Egy napon aztán összefut régi osztálytársával, Do Do Hee-vel, aki a nemzeti úszócsapat, ezüstérmes bajnoka.


A lány, mint mindig, ezúttal is rosszkedvű, mert megint, "csak" ezüstérmes lett a versenyen, minden alkalommal, örök második. Később, mikor az osztálytalálkozón,ismét találkoznak,  elkezdenek beszélgetni, majd sétálni indulnak a Han folyó partján. Búcsúzáskor a lány megemlíti, hogy mennyire szeretné látni a tengerpartot, mire Ho Goo utána rohan ,hogy akkor menjenek el együtt a tengerhez. Ho Goo szülei, boldogok, hogy fiúk kimaradt éjszakára és remélik, hogy végre megtalálta a párját.


Ezalatt a tengerhez buszozó Ho Goo-t és Do Hee-t kirabolják , de ez csak akkor derül ki, amikor taxiba szállnak és mivel nem tudnak fizetni a taxis kirakja őket az út közepén. Do Hee ekkor rosszul lesz, de állítása szerint csak székrekedése van, emiatt fáj a hasa. Végül aztán mindketten jól érzik magukat a tengerparton és másnap reggel, külön- külön mennek haza. Amikor pedig Ho Goo megkérdezi, hogy mikor találkoznak legközelebb, Do Hee, arra hivatkozva, hogy aranyérműtétje lesz, azt válaszolja, hogy csak karácsonykor tudnak találkozni. Zálogul odaadja a fiúnak, legutóbbi ezüstérmét, Ho Goo pedig kedvenc képregényét zálogosítja el a lánynál.


Telnek a hónapok és Ho Goo már kezdi elveszíteni türelmét és bizakodását, amikor egy napon a buszon utazva, egy lány leejti a képregényét, amiben sajátját ismeri fel és utána a lányban is felismeri Do Hee-t, csakhogy a nagy pocakja láttán rögtön rájön, hogy bizony, nem aranyér műtétje volt, hanem várandós.Vajon hogyan alakulnak a dolgok a történtek után?


Nekem nagyon tetszett, jó kis sztori és a szereposztás is találó volt.
Kedves, romantikus vígjáték, mindenkinek tudom ajánlani. 

 

Főszereplők:

Ho-Goo's Love-Uee.jpg Ho-Goo's Love-Choi Woo-Sik.jpg Ho-Goo's Love-Im Seul-Ong.jpg Lee Soo-Kyung
Uee Choi Woo-Sik Im Seul-Ong Lee Soo-Kyung
Do Do-Hee Kang Ho-Goo Byun Gang-Chul Kang Ho-Gyeong
       
Ho-Goo's Love-Choi Deok-Mun.jpg Ho-Goo's Love-Jung Won-Joong.jpg Ho-Goo's Love-Park Sun-Cheon.jpg Choi Jae-Hwan
Choi Deok-Mun Jung Won-Joong Park Sun-Cheon Choi Jae-Hwan
So Shi-Min Kang Yong-Moo Kim Ok-Ryeong Kim Tae-Hee
       
Ho-Goo's Love-Lee Si-Un.jpg Ho-Goo's Love-Oh Yeong-Sil.jpg Ho-Goo's Love-Park Ji-Il.jpg Ho-Goo's Love-Song Ji-In.jpg
Lee Si-Un Oh Yeong-Sil Park Ji-Il Song Ji-In
Shin Chung-Jae Mok Gyeong-Jin Byun Gang-Se In Gong-Mi

 

Szerző:

                 Niki

Téma: Fool's Love

Dátum: 2015.05.26

Feladó: Erda

Tárgy: Fool's Love

Hopp, de jó ismertető! :-)
Én is épp elkezdtem nézni, és nagyon tetszik a film is.
Szerintem nagyon jól választottál :-)

Dátum: 2015.05.30

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Fool's Love

Koszonoom ☺

Új hozzászólás hozzáadása