Flames of Desire

Ismertető:

A mai összefoglalóm egy 2010-es, elég hosszú, 50 részből álló dráma.
A történet főszereplője, Yun Na Young, aki egy gátlástalan nő,mindent és mindenkit kihasznál,hogy céljait elérhesse. Gyermekkorában, nagyon rossz körülmények között éltek, édesanyja korán meghalt és édesapja, egyedül nevelte őket nővérével, egy vidéki halászfaluban. Egy napon megjelent apja egy régi barátja, a fiával, aki Jung Suk-kal egyidős. Pár napot náluk töltöttek, de Na Young apja nem fogadta el a gazdag, üzletember barátja,Kim Tae Jin állásajánlatát, abban azonban megegyeztek, hogy felnőttkorukban Jung Suk- ot  és Young Min-t összeadják egymással. Na Young, amikor megtudta,hogy Tae Jin gazdag ember, már akkor azt kérdezte, 11 évesen, hogy nincs-e még egy fia neki is.


Felnőve aztán, Szöulba ment dolgozni és tanulni, amikor egy gazdag család cégénél kapott munkát, elcsábította a főnökét, aki a család legidősebb fia volt. Már a házasságukat tervezgette, de a leendő vőlegény egész másképp érzett és esze ágában sem volt elvenni Na Young-ot. Verőembereket bérelt, hogy megverjék és egy halom pénzben fekve, véresen, össze-vissza verve hagyták ott Na Young-ot, aki utolsó erejéből még összeszedte a pénzt és hazavánszorgott. Nemsokkal később aztán rájött, hogy teherbe esett és hazautazott szülőfalujába. Apja, akivel soha nem volt jó a kapcsolata, nem fogadta nagy örömmel és Na Young mindent megtesz,hogy eltitkolja terhességét, egyetlen támasza nővére,Jung Suk. Megpróbál,mindenféle főzettel,megszabadulni a gyermekétől,de végül mégiscsak meg kell szülnie,azonban, mivel nem engedi, hogy császározzák, nehogy meglátszon később, mert akkor nem tud férjhez menni és inkább haljon meg a baba, azt mondja, mivel elájul,már csak a szülés után tér magához, de akkor nővére közli vele, hogy gyermeke meghalt.


Na Young megnyugodva,hogy új életet kezdhet, sokat költ külsejére,hogy gazdag férjet találhasson,ekkor felbukkan újra életükben az azóta hatalmas vagyont szerzett,befolyásos, Kim Tae Jin, akinek fia, Young Min, hazajött apja hívására Amerikából. Kim Tae Jin, úgy gondolja ,hogy eljött az ideje, hogy Jung Suk és Young Min összeházasodjanak. Na Young,aki tudja, hogy nővére apjuk segédjébe szerelmes, elhatározza,hogy megszerzi magának, Young Min-t. A fiút pedig apja kényszeríti, hogy elvegye Jung Suk-ot, azzal zsarolja,hogy nem támogatja tovább orvosi tanulmányait, ha nem veszi el. Na Young,aki eddig ellenezte, hogy nővére apjuk segédjével kapcsolatban legyen,most mindent elkövet,hogy mégis őt válassza.


Bár, szemtanúja lesz,hogy nővérét megerőszakolja a féltékeny és agresszív segéd, mégsem tesz semmit, hogy megakadályozza,illetve úgy intézi, hogy apjuk tudomást szerezzen róla és a sokk hatására, hogy szeretett lányát megerőszakolták, apjuk infarktust kap és meghal. A temetésén megjelenik,Kim Tae Jin is és pénzzel támogatja a két lánytestvért. Na Young-ban, ekkor végleg megérik a a gondolat, hogy nővére helyett, neki kell hozzámennie Young Min-hez. Még a temetésen próbálja rávenni a Jun Gu-t,nővére udvarlóját, hogy kérje feleségül Jung Suk-ot,de mivel az nem igyekszik nagyon, így kezébe veszi a dolgok irányítását és elmegy Kim Tae Jin-hez, hogy elmondja neki, hogy nővére nem tudja teljesíteni apjának tett ígéretét,mert mást szeret. Számításai bejönnek, mert az öreg, tőle kérdezi meg, hogy akkor akar-e Ő a menye lenni. Az esküvő megkötettik,bár Young Min-nek,egyetlen porcikája sem kívánja Na Young-ot,aki gondoskodik arról is, hogy nővére véletlenül se vegyen részt lagziján. Jung Suk pedig kétségbeesik,mert vőkegényét,Jun Gu-t lecsukják. Na Young kiköltözik Amerikába, ahol férje szeretője várja a reptéren és a lakásban is mindenhol a nő holmijaival szembesül.

Na Young azonban nem esik kétségbe ezúttal sem és megbeszéli férjével, hogy házasságuk a kívülállók számára tökéletesnek látszon,valójában pedig egy látszatházasság. Találkozik a szeretővel,akiről kiderül,hogy terhes,Young Min-től és mivel neki nem lehet többé gyermeke, elhatározza,hogy megveszi a nőtől a gyerekét. A  cselekmény innentől kezdve bonyolódik, Na Young azonban végig megőrzi,hideg, céltudatos, számító jellemét, azon igyekezve, hogy minél nagyobb hatalom összpontosuljon kezeiben.


A sorozat, bár régi, de nagyon érdekes karakterekkel van tele, persze Na Young karaktere,mindent felülmúl és az 50 rész alatt, egyszer sem találtam unalmasnak a filmet. Tetszett a szereposztása is, Na Young szerepében, Shin Eun Kung remekelt, tudom, hogy láttam már másik filmben, de még nem jutott eszembe melyikben. Igazából, amolyan családtörténet,de van benne minden, ami kell a nézőnek. 

 

Főszereplők:

         
Flames of Desire-Shin Eun-Kyung.jpg Flames of Desire-Jo Min-Gi.jpg Flames of Desire-Yu Seung-Ho.jpg Flames of Desire-Seo Woo.jpg Flames of Desire-Lee Sun-Jae.jpg
Shin Eun-Kyung Jo Min-Gi Yoo Seung-Ho Seo Woo Lee Soon-Jae
Yun Na-Young Kim Young-Min Kim Min-Jae Baek In-Gi Kim Tae-Jin
           
Flames of Desire-Lee Hyo-Chun.jpg Flames of Desire-Kim Byeong-Ki.jpg Flames of Desire-Lee Bo-Hee.jpg Flames of Desire-Cho Sung-Ha.jpg Flames of Desire-Seong Hyeon-A.jpg Flames of Desire-Son Eun-Seo.jpg
Lee Hyo-Chun Kim Byeong-Ki Lee Bo-Hee Cho Seong-Ha Sung Hyun-Ah Son Eun-Seo
Kang Keum-Hwa Kim Young-Dae Cha Soon-Ja Kim Young-Joon Nam Ae-Ri Kim Mi-Jin
           
Flames of Desire-Lee Ho-Jae.jpg Flames of Desire-Kim Hie-Jeong.jpg Flames of Desire-Jo Jin-Ung.jpg Flames of Desire-Lee Se-Chang.jpg Flames of Desire-Park Chan-Hwan.jpg Flames of Desire-Eom Su-Jeong.jpg
Lee Ho-Jae Kim Hee-Jung Cho Jin-Woong Lee Se-Chang Park Chan-Hwan Uhm Soo-Jung
Yoon Sang-Hoon Yoon Jung-Sook Kang Joon-Kyu Park Duk-Sung Song Jin-Ho Yang In-Sook

 

 

Szerző:

              Belinszky Erika

Téma: Flames of Desire

Dátum: 2015.03.01

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Flames of Desire

Szuper összefoglaló Unni,biztosan egy jó kis sorozat,ami Shin Eun-Kyung-ot illeti,a Bad Couple-ből,lehet ismerős.:-)

Dátum: 2015.03.01

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Flames of Desire

Köszi donszengem,tényleg! Nem is értem, hogy nem jutott eszembe hol láttam. :-):-)

Új hozzászólás hozzáadása