Fated To Love You

Ismertető:

Ezúttal, egy nagyon aranyos, romantikus sorozatot,szeretnék bemutatni 2014-ből, 20 résszel.
A két főszereplő, nemcsak társadalmilag, de emberileg is nagyon különböző egymástól. Amíg a férfi főhős,  Lee Gun, nagyon magabiztos, sikeres nagyvállalat elnöke, addig a női főszereplő,  Kim Mi Young, egy szerény, visszahúzódó fiatal lány, akit munkahelyén,  maximálisan kihasználnak, a jószívű és segítőkész Mi Young ugyanis képtelen nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőle. Első találkozásuk, nem mindennapi, ugyanis, Mi Young, a bevásárlóközpont cukorkaboltjából kilépve, teli kosárral a karján, nekiütközik egy kislabdákkal megrakott gyereknek, a szétszórodott labdákon bukdácsolva pedig az ott álldogáló Lee Gun-nak.

A férfi, a szerelmének, Se Ra-nak vásárolt gyűrűben gyönyörködött éppen. Amikor Mi Young meglökte,  kiesett kezéből az ékszer és gurulni kezdett, futottak utána és Mi Young végül egy nagy kutyával megküzdve visszaszerezte. Lee Gun azonban nagyon zokon vette, hogy amíg vissza nem adta neki, ujjára húzta a gyűrűt, hiszen először a menyasszonynak kellene felvennie. Második találkozásuk, tényleg a véletlenek és a sors összjátéka. Lee Gun ugyanis, egy szigeten tervezi feleségül kérni Koreába visszaérkező szerelmét, Se Ra-t.Ugyanerre a szigetre nyer a céges sorsoláson kétszemélyes hétvégi nyaralást Mi Young is, aki úgy dönt, hogy az egyik munkatársát, egy ügyvédet visz magával, aki pár napja udvarol neki. Először, Lee Gun érkezik a szigetre, aki a helyi egyetlen vállalatot szeretné megvásárolni, sok ember megélhetését bizonytalanná téve ezzel.

A vállalat igazgatója és titkára ezért, kieszelik, hogy felbérelnek egy nőt és az elnököt elkábítva, kompromittáló fotókat készítenek róluk, amivel megzsarolhatják. A tervbe egy kis hiba csúszik, ugyanis az első üveg bájitalt, ami egyébként a sziget specialitása, nem sikerül megitatni Lee Gun-nal, így az a szálloda szökőkútjában köt ki. Viszont, ott  rátalál és megissza Mi Young, aki már szintén a szigeten van és a 2006-os szobában szállt meg. Lee Gun, akivel a második üveg bájitalt már sikerült megitatni, kábultan fekszik szobájában az ágyban, amikor megérkezik Mi Young, aki, mivel a 2009-es ajtón lefordult 2006-ra a szám, melléfekszik az ágyba, mert azt hiszi, hogy kísérője már alszik.

Lee Gun pedig azt gondolja, hogy szerelme Se Ra érkezett meg. A vágyfokozó bájital aztán megteszi hatását és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt. Amikor aztán másnap reggel felébrednek, órási a döbbenet,  mindkét részről és közös megegyezéssel úgy döntenek, hogy elfelejtik ami történt. Csakhogy, pár héttel később kiderül, hogy Mi Young teherbe esett azon az éjszakán és ez rengeteg bonyodalmat indít el és mindkettőjük életét megváltoztatja.
Nagyon kedves, megható történet, romantikus sorozatok kedvelőinek mindenképp kötelező megnézni. 

 

Főszereplők:

       
Fated To Love You-Jang Hyuk1.jpg Fated To Love You-Jang Na-Ra1.jpg Fated To Love You-Choi Jin-Hyuk1.jpg Fated To Love You (Korean Drama)-Wang Ji-Won.jpg
Jang Hyuk Jang Na-Ra Choi Jin-Hyuk Wang Ji-Won
Lee Gun Kim Mi-Young Daniel Nam Se-Ra
         
Fated To Love You (Korean Drama)-Choi Dae-Cheol.jpg Fated To Love You (Korean Drama)-Song Ok-Suk.jpg Fated To Love You (Korean Drama)-Han Kyu.jpg Fated To Love You (Korean Drama)-Lee Mi-Do.jpg Fated To Love You (Korean Drama)-Jung Eun-Pyo.jpg
Choi Dae-Cheol Song Ok-Suk Oh Sol-Mi Lee Mi-Do Jung Eun-Pyo
Director Tak Mi-Young's mother Mi-Sook Mi-Ja Company President Park

 

Szerző:

              Belinszky Erika

Téma: Fated To Love You

Dátum: 2015.02.25

Feladó: Erda

Tárgy: Fated to Love You

Naná, hogy Choi miatt kezdtem el nézni, de aztán az egész film elsodort, fel is vidított, nagyon jó, hogy itt van !
Köszi, szuper!

Dátum: 2015.02.25

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Fated to Love You

Igeeen, az igazat megvallva, nálam is Choi Jin Hyuk volt az indítattás,de aztán már magáért a sztoriért néztem, mert nagyon tetszett és Mi Young karaktere is nagyon szerethető volt. :-)

Dátum: 2015.02.24

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Fated to Love you

Szuper,cuki sorozat volt.A főszereplő karaktere azzal a hülye nevetéssel,kicsit irritáló volt,de egyébként nagyon rendben volt.Kösssszi Unni,hogy írtál róla.:-) :-)

Dátum: 2015.02.24

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Fated to Love you

Köszi,donszengem, igen, Lee Gun kicsit irritáló tudott lenni, de amúgy tényleg nagyon cuki sorozat. ☺☺

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Mi Young helyében,kit választottál volna?

Lee Gun-t (11)
52%

Daniel-t (10)
48%

Összes szavazat: 21