Falling for Innocence

Ismertető:

2015, május 23-án lett vége a mai sorozatomnak a koreai tévében, 16 részes, a JTBC-n játszották.


Az előzmények, természetesen, ezúttal is gyermekkorra nyúlnak vissza és az akkor átélt szörnyűségek késztetik férfi főhősünket, Kang Min Ho-t a bosszúra, nagybátyja, apja testvére, Kang Hyun Cheol ellen.Min Ho édesapja alapította ugyanis a Hermia nevű céget és vezette, de testvére, Hyun Cheol ármánykodásának köszönhetően a vállalat tönkrement és ebben szerepe volt a cég titkárának, Kim Ha Joon-nak is, aki elárulta Min Ho édesapját. Az akkor hatéves fiú apja, szívbeteg volt és a botrány kirobbanásakor meghalt, infarktusban.

Édesanyja, mikor egyedül maradt Min Ho-val, kilátástalan helyzetük miatt öngyilkos lett, felakasztotta magát. Min Ho, felcseperedve aztán, hírhedt céggyilkosként tevékenykedik, jelentős vagyonra tesz szert és félelmetes hírnévre, ahol megjelenik cége, a Golden profit, ott a vállalatok megszűnnek. Eljön az a nap is, amire Min Ho egész életében várt, apja egykori cégét, jelenleg nagybátyja vállalatát veszi támadás alá. Rögtön az első látogatása alkalmával összefut az apja árulójának kikiáltott ember lányával, Kim Soon Jung-gal. Amikor rájön, hogy a lány titkárnő nagybátyja cégénél, figyelmezteti, hogy fog még hallani róla. Soon Jung, aki már gyermekkora óta ismeri szerelmét, a rendőrnyomozó, Ma Dong Wook-ot, nem is sejti, hogy barátja aznap este megkéri a kezét. Másnap megbeszélik, hogy együtt mennek el Dong Wook édesapjához és elmondják, hogy összeházasodnak.

Mivel a férfi a Hermia cég egyik ágazatának igazgatója, így a cégnél beszélik meg a találkozót és pont akkorra időzíti a látogatását, Min Ho is, aki közli a dolgozókkal, hogy jobb, ha önként távoznak azonnal munkahelyükről, vagy biztosan kirúgja őket. A felháborodott Soon Jung, keményen megmondja véleményét és felszólítja a munkásokat, hogy maradjanak hűek a jelenlegi cégelnökhöz. Min Ho erre olyan hangnemben beszél Soon Jung-gal, hogy a helyszínre érkező Dong Wook nekiesik és bár próbálják lefogni, de pár ütéssel leteríti Min Ho-t. A fiú egészsége, amúgy is nagyon gyenge, hiszen örökölte apja szívizombetegségét és édesapja  egykori kezelőorvosa szerint,  aki őt is kezeli, csupán hat hónapja van még hátra az életéből. Mivel ezt senki sem tudja és Min Ho mindenképp titokban akarja tartani, így próbálja tartani magát, bár megviselte szervezetét a dulakodás. A rendőrségen végződik a dolog és itt segítségére siet barátainak, Soon Jung-nak és Dong Wook-nak, szintén gyermekkori barátjuk, Lee Joon Hee, aki a Hermia vállalat igazgatója és ügyvéd. Min Ho megfenyegeti Dong Wook-ot, hogy nemcsak a rendőri karrierjének vet véget, de teljesen tönkreteszi. 

Soon Jung, nagyon aggódik emiatt és amikor Dong Wook hazamegy, beszélni próbál Min Ho -val, hogy mit tehetne, hogy ne bántsa vőlegényét. A férfi azt mondja, hogy hívja fel később és amikor a lány telefonál, elhívja magához a szállodába, Soon Jung pedig pont akkor ér oda, amikor Min Ho elájul. Beviszi a kórházba és megvárja a másnap reggelt amíg jobban lesz, a férfi pedig megígérteti vele, hogy soha, senkinek nem beszél a betegségéről. Egyébként pedig arra akarja rávenni Soon Jung-ot, hogy kémkedjen neki a nagybátyja ügyeiről. Mivel erre a lány egyáltalán nem hajlandó, ezért azt ajánlja, hogy kísérje el egy fontos találkozóra. Felöltözteti Soon Jung-ot,  márkás, gyönyörű ruhákba és elviszi magával a részvényesek titkos tárgyalására, ahol mindenki megdöbbenve fogadja őket és nagybátyja is kétségbe vonja titkárnője hűségét. 

Soon Jung nagyon mérges és hallani sem akar többet Min Ho -ról, másnap pedig be akarja adni felmondását, de az elnök nem fogadja el. Eközben kiderül egy véletlen folytán Dong Wook számára, hogy barátja, Lee Joon Hee elárulta a céget és ezt számon kéri rajta. Joon Hee azzal magyarázza tettét, hogy csak jobb életet akart maguknak és őket is tudná segíteni, ha Dong Wook szemet hunyna árulása fölött. Mivel azonban a rendőr nem alkuszik, így felbérel valakit, hogy gázolja el. Ezalatt, a felbérelt magánnyomozó kideríti Min Ho nagybátyjának, hogy a fiúnak halálos betegsége van és hátralévő életének ideje, már csupán 1 hónapra rövidült és ezt a fiú arcába vágja, mintha titkárnőjétől tudná, aki ismerte Min Ho betegségének titkát. Ezzel aztán lehetetlenné teszi Min Ho bosszújának beteljesítését és a fiú végzetesen rosszul lesz, ismét Soon Jung viszi a kórházba és az orvosok szerint, kevesebb, mint 1% esélye van a megfelelő szívdonor megtalálásának. A kórházban aztán utoléri Soon Jung-ot a hír, hogy vőlegénye meghalt és ekkor Dong Wook szívét operálják Min Ho -ba, aki új esélyt kap ezzel az életre.


Izgalmas, fordulatos sorozat, a férfi főszereplőt , Jung Kyoung Ho-t, eddig csak az Endless Love című filmben láttam, ott számomra nem volt szimpatikus karaktere, de itt egyre kedvelhetőbbé vált. Krimi és romantika, minden megvan egy jó kis sztorihoz, ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg! 

 

Főazereplők:

         
Jung Kyoung-Ho Kim So-Yeon Yoon Hyun-Min Fall in Love with Soon-Jin Goo.jpg Fall in Love with Soon-Kong Hyun-Joo.jpg
Jung Kyoung-Ho Kim So-Yeon Yoon Hyun-Min Jin Goo Kong Hyun-Joo
Kang Min-Ho Kim Soon-Jung Lee Joon-Hee Ma Dong-Wook Han Ji-Hyun
         
Fall in Love with Soon-Lee Si-Un.jpg Fall in Love with Soon-Park Young-Gyu.jpg Fall in Love with Soon-Jung-Ahn Seok-Hwan.jpg Fall in Love with Soon-Nam Myung-Ryul.jpg Fall in Love with Soon-Jung-Jo Eun-Ji.jpg
Lee Si-Un Park Young-Gyu Ahn Seok-Hwan Nam Myung-Ryul Jo Eun-Ji
Oh Woo-Sik Kang Hyun-Cheol Ma Tae-Seok Lee Jung-Goo Na Ok-Hyun
     
Fall in Love with Soon-Kim Jung-Suk.jpg Fall in Love with Soon-Lee Soo-Ji.jpg Jung Yoo-Min
Kim Jung-Suk Lee Soo-Ji Jung Yoo-Min
Director Yoon Oh Mi-Roo Yoo Yoo-Mi

 

 

Szerző:

           Belinszky Erika