EXO Next Door

Ismertető:

Egy 2015-ös mini dráma, az EXO fiúcsapat szereplésével.

A főszereplő lány, Ji Yeon Hee,aki már 23 éves , azonban még egy barátja sem volt,egy különös betegségének köszönhetően,miszerint,  ha fiúk közelébe kerül,rögtön láthatóan elvörösödik és kővé dermed,egy szót sem tud mondani. Yeon Hee édesanyjával és öccsével él a főváros egy távoleső kis részében. Egyik nap új szomszéduk lesz. A lány azt hallotta édesanyjától,hogy egy pár jóképű srác költözik a mellettük lévő nagy házba,azonban az első találkozás a szomszédoknak hitt srácokkal rácáfolt erre.

  Először,tévesen 2 másik,kevésbé helyes fiúval találkozott,így eldöntötte,hogy akik oda költöztek nem valami szívdöglesztő fiúk. Azonban később, anyukája megkéri,hogy üdvözlésképpen vigyen át az új szomszédoknak egy kis rágcsálnivalót. A lány duzzogva ugyan,de átviszi a még meleg ételt. Mivel a fiúkat nem találja otthon,úgy gondolja,hogy megkóstolja az ételt,mielőtt kihűlne. Yeon Hee a gyors evés miatt félrenyeli a sütit,és kénytelen a fiúk hűtőszekrényéből kiszolgálni magát egy kis vízzel. Ekkor belépnek a valódi szomszédok,akik nem mások mint az EXO-tagjai. Kicsit meglepetten fogadják a látványt ami eléjük tárul,főleg hogy eggyikük arcában landol a Yeon Hee szájában lévő víz,a lány meglepettsége miatt.

Miután, az első igazi találkozó nem sült el túl jól,Yeon Hee-nek fogalma sincs hogy mihez is kezdjen. Főleg amiatt,hogy az egyik tag,nem más mint volt iskolatársa,akinek szerelmet akart vallani. Ahogy telnek a napok,a fiúk egyre jobban felizgatják a környéket és kezdenek jóban lenni Yeon Hee-vel.

 

Főszereplők:

EXO's other members

 

 

Szerző:

                   Niki

Téma: EXO Next Door

Dátum: 2015.08.11

Feladó: Niki

Tárgy: EXO

Köszönöm!! :*

Dátum: 2015.08.11

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: EXO...

Aranyos lehet,szuper,hogy írtál róla Niki. :-)

Új hozzászólás hozzáadása