Exhibition of Fireworks

Ismertető:

Ezúttal egy régebbi sorozatról szól az összefoglalóm, 2006-ból, egy 16 részes, MBC dráma.


A sztori női főszereplője, Shin Na Ra, egy harmincéves lány, aki már nagyon várja, hogy barátja végre letegye a könyvelő vizsgát, ami híresen nehéz, szinte senkinek sem sikerült még elsőre, csak sokadik próbálkozásra, viszont aki birtokában van ennek a vizsgának, az jó állásra tehet szert. Na Ra, megismerkedik az egyetemen barátjával és mindketten szeretnének levizsgázni, de Na Ra, mivel nagyon szerelmes Seung Woo-ba, tanulás mellett rengeteget dolgozik, hogy az állandó pénzhiánnyal küzdő fiút eltartsa és fizesse kettőjük, gyakorlatilag már közös életét. A lány kis lakásában laknak ugyanis, de megbeszélték, hogy testi kapcsolat, csak házasság után lehet köztük, amit aztán később Na Ra ahhoz kötött, hogy, ha Seung Woo-nak sikerül a vizsgája.

A fiú le is teszi a vizsgát, de rögtön utána Amerikába kell utaznia, hiszen lehetőséget kapott egy tanulmányútra,ahová leendő munkáltatója küldte. A több hónapos távollét alatt, Na Ra, nagyon várja haza szerelmét és tervezgeti közös életüket. Amikor azonban Seung Woo hazaérkezik, rögtön érzi, hogy valami nincs rendben és szerelme eltávolódott tőle. Vacsoránál aztán, Seung Woo megkéri a kezét egy szép gyűrűvel, Na Ra pedig igent is mond, ám az este mégis katasztrófába torkollik, ugyanis a lány lakásában, Seung Woo bevallja, hogy megcsalta egy kollégájával és, bár ennek ellenére szeretné elvenni Na Ra-t, de még gondolkoznia kell a történteken. A lány persze szörnyen csalódott és dühös lesz és kidobja vőlegényét, elmegy, hogy italba fojtsa bánatát. 

Egy utcai italozóban köt ki, ahol már rengeteg ital után, leveszi a gyűrűjét és elhajítja, ami pont a szomszédos asztalnál ülő férfi poharába esik és az rögtön fel is hajtja italát, a gyűrűvel együtt. Na Ra persze visszaköveteli a gyűrűt és miután a kórházi röntgen igazolja, hogy Na In Jae valóban lenyelte, megegyeznek, hogy majd felhívja ,ha már újra napvilágra került. Napok telnek el és Na Ra-nál nem jelentkezik, sem In Jae a gyűrűvel, sem vőlegénye, így húgának sírja el bánatát, aki egyedül él gyermekével, mert férje éppen katona. Eközben,mivel In Jae-nek,aki fociedzője  egy gyerekcsapatnak,szüksége van egy pom-pom lányra, aki buzdítja csapatát, eszébe jut, hogy visszaadja a gyűrűt, ha Na Ra vállalja a feladatot.  A lány elvállalja és minden jól is megy,de az egyik fiú rosszul lesz és kórházba kell vinnie In Ja-nek, előtte azonban visszaadja a lány gyűrűjét. Na Ra húga szerint, meg kéne keresnie azt a nőt, aki Seung Woo-t elcsábította. Na Ra hallani sem akar róla, de aztán mégis elindul a céghez, hogy beszéljen vőlegényével, közben lemerült a telefonja, így a közeli étteremből próbálja felhívni, ahol egyszercsak megjelenik Seung Woo és az egyik asztalnál egy csinos nő integet felé. 

Mivel Na Ra megszólítja vőlegényét és a nő asztalához is odamegy vele, így unokatestvéreként mutatkozik be, Chae Mi Rae-nek, a gaz csábítónak.  Nagyon kedvesen viselkedik az állítólagos rokonnal Mi Rae és Seung Woo pedig később felkeresi Na Ra-t, hogy elvigye a maradék holmijait és végleg szakítsanak, mert rájött, hogy szerelmes Mi Rae-be.  Eközben a kórházba szállított kisfiúról kiderül, hogy sürgősen ,költséges kezelésre van szüksége, ezért In Jae édesanyjához fordul segítségért, aki egy nagy kozmetikai cég alelnöke, sikeres és gazdag üzletasszony. Kapcsolata In Jae-vel azonban sosem volt jó és most azt a feltételt szabja segítségéért cserébe, hogy fia jöjjön a céghez dolgozni és akkor fizeti a kisfiú kezelését.

In Jae édesanyjának, jobbkeze pedig Mi Rae, a fiú halott bátyjának barátnője,akibe titkon mindig szerelmes volt, most azonban bevallja neki a lány,  hogy találkozott egy férfival, aki komolyan érdekli. Na Ra, elhatározza, hogy mindent elmond Mi Rae-nek kapcsolatáról Seung Woo-val, amikor azonban belekezd mondókájába, a lány azt gondolja, hogy az általa említett állásra pályázik és közli vele, hogy felveszi a céghez, nemsokára kezdhet is. Tehát így alakul, hogy Ja In és Na Ra ugyanazon a napon, ugyanott állnak munkába, egyikük célja, hogy visszaszerezze vőlegényét, másikuk pedig titkos szerelmét szeretné meghódítani. Az élet persze egészen másként alakítja a történetet.


Eléggé szokványos sztori, de jó szereposztással és sok vicces jelenettel, kellemes kikapcsolódás mindenkinek. 

 

Főszereplők:

Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Han Chae-Young.jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Kang Ji-Hwan.jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Park Eun-Hye.jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Yoon Sang-Hyun.jpg
Han Chae-Young Kang Ji-Hwan Park Eun-Hye Yoon Sang-Hyun
Shin Na-Ra Na In-Jae Cha Mi-Rae Kang Seung-Woo
         
Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Park Jeong-Su (1953).jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Kim So-Yeon (1984).jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Park Keun-Hyeong.jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Kim Chang-Suk.jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Park So-Ri.jpg
Park Jung-Soo Kim So-Yeon Park Geun-Hyung Kim Chang-Suk Park So-Ri
Park Jin-Hwa Shin Na-Kyung Shin Ho-Sub Choi Soon-Young Im Choon-Ae
   
Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Kim Joo-Hyun (1986).jpg Fireworks (2006-South Korea-MBC)-Lee Jae-Young.jpg
Kim Joo-Hyun Lee Jae-Young
Jo Ah-Ra Ho-Sung

 

 

Szerző:

            Belinszky Erika