Emergency Couple

Ismertető:

Ezúttal,egy romantikus, orvosi vígjátékot szeretnék ismertetni. 2014-ből, 21 részen keresztül követhetjük,a rezidens orvosok életét. Amikor megláttam,hogy Choi Jin Hyuk, ismét főszerepet kapott, nagyon megörültem, de a film elején már rá kellett jönnöm,hogy nem ebben a szerepben képzeltem el leginkább. A filmbéli karaktere, elég határozatlan és amolyan elkényeztetett, gazdag fiú érzését kelti.


Jin Hee,dietetikusként dolgozott, egészen addig, amíg az orvosin összetalálkozott Chang Min-nal. Chang Min szülei, kezdettől fogva ellenzik a kapcsolatukat, és Chang Min anyja ennek folyamatosan hangot is ad. Később, összeházasodnak, de a házasság, mindkettőjük számára csak gyötrelmet hoz. Mivel Chang Min, otthagyta az orvosit,nem találja magát,és Jin Hee is csak vegetál,még a haja is hullani kezd, a sok idegeskedéstől. Válásukban,Chang Min anyja, jócskán közrejátszott, folyamatosan kínozta,lenézte Jin Hee-t, és Chang Min sem állt ki mellette.


A válásuk után, évek telnek el, közben Jin Hee, rendkívüli munkával, elvégzi az orvosit, és rezidensként a sürgősségi osztályon kezd el dolgozni.
A rezidensek között, feltűnik egy régi ismerőse, nem más, mint a volt férje, Chang Min.
Kezdetben, mindenki lenézi Jin Hee-t, de  kitartó munkájával, és példás hozzáállásával, kivívja a többiek elismerését is. Kook Chen Soo, a legjobb orvos a sürgősségin,és bár mindig szigorú, mindenkivel, az ügyes és rátermett Jin Hee-t, Ő is hamar megkedveli.


A kórházban átélt,közös munka során, Chang Min, ismét beleszeret Jin Hee-be, és bár Jin Hee érzelmei sem múltak el teljesen, fél újrakezdeni kapcsolatukat.Cheon Soo is idővel, kimutatja érzéseit, Jin Hee iránt, de Ő  csak, mint főnökére, és mint nagyszerű orvosként tekint,a férfira.Cheon Soo karaktere, nagyon szimpatikus, bár nagyon szigorú, de ebben a hivatásban, nem lehet tévedni.Végig drukkoltam, hogy összejöjjön Sim Ji Hye doktornővel, de sajnos, nem igazán derült ki, hogy mi lett velük.


Amikor Chang Min anyja megtudja, hogy Jin Hee-ből szintén orvostanhallgató lett, mindent elkövet,hogy újra megnehezítse a lány életét.
Chang Min, még mindig nehezen tudja édesanyját kezelni. Jin Hee, szintén újra szerelmes lesz Chang Min-be, de nagyon nehéz megint megbíznia a férfiban. Chang Min  harcba száll, hogy újra meghódítsa Jin Hee szívét és persze minden jó, ha a vége jó!!!
Összeségében, tetszett a sorozat, bár sok idegesítő pillanatot éltem meg, Choi Jin Hyuk-ot, jobban szeretem határozott férfi szerepében, az közelebb áll hozzá, de persze a filmben, hozta a tőle elvárt színészi játékot így is.


Nagyon jó kis kikapcsolódást nyújt, érdemes megnézni,a történet persze, nemcsak Chang Min-ről és Jin Hee-ről szól, de a többi rezidensről, orvosokról is bemutatót kapunk.

 

Főbb karakterek:

Emergency Man and Woman-Song Ji-Hyo.jpg Emergency Man and Woman-Choi Jin-Hyuk.jpg Emergency Man and Woman-Lee Pil-Mo.jpg Emergency Man and Woman-Choi Yeo-Jin.jpg Clara
Song Ji-Hyo Choi Jin-Hyuk Lee Pil-Mo Choi Yeo-Jin Clara
Oh Jin-Hee Oh Chang-Min Kook Cheon-Soo Sim Ji-Hye Han A-Reum
         
Emergency Couple-Lim Hyun-Sung.jpg Emergency Couple-Chun Min-Hee.jpg Kim Hyun-Sook Emergency Couple-Kwon Min.jpg Emergency Couple-Heo Jae-Ho.jpg
Lim Hyun-Sung Chun Min-Hee Kim Hyun-Sook Kwon Min Heo Jae-Ho
Park Sang-Hyuk Lee Young-Ae Choi Mi-Jung Kim Min-Ki Jang Dae-Il
         
Emergency Couple-Lee Sun-Ah.jpg Emergency Couple-Yoon Jong-Hoon.jpg Emergency Couple-Choi Beom-Ho.jpg Emergency Couple-Park Sung-Geun.jpg Emergency Couple-Choi Yoo-Ra.jpg
Lee Sun-Ah Yoon Jong-Hoon Choi Beom-Ho Park Sung-Geun Choi Yoo-Ra
Heo Young-Ji Im Yong-Kyu Ko Joong-Hoon An Young-Pil Son Ye-Seul
         
Emergency Couple-Lee Mi-Young.jpg Emergency Couple-Jeon Soo-Jin.jpg Emergency Couple-Park Doo-Sik.jpg Emergency Couple-Park Jun-Keum.jpg Emergency Couple-Kang Shin-Il.jpg
Lee Mi-Young Jeon Soo-Jin Park Doo-Sik Park Jun-Keum Kang Shin-Il
Jo Yang-Ja Oh Jin-Ae Kim Gwang-Soo Yoon Sung-Sook Oh Tae-Seok

 

 

Szerző:

            Belinszky Krisztina

Téma: Emergency Couple

Dátum: 2015.04.02

Feladó: Erda

Tárgy: Emergency Couple

Hű, de jó, hogy nyert a film :-)
Nagyon szeretem! nahát persze, Choi miatt is...
Gratula az összefoglalóhoz, Rövid, lényegretörő és abszolút figyelemfelkeltő - szerintem:-)
Kösziiiii
E.

Dátum: 2015.04.02

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:Emergency Couple

Köszönöm Erda!☺☺☺

Dátum: 2015.04.02

Feladó: Niki

Tárgy: Emergency Couple

Nagyon jó,hogy írtál róla,én még nem néztem végig de mostmár biztos hogy végigfogom :-)

Dátum: 2015.04.02

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:Emergency Couple

Köszönöm,Niki! ☺☺☺

Dátum: 2015.04.01

Feladó: Erika

Tárgy: Emergency Couple

Nagyon jó az összefoglaló donszengem, gratula! ☺

Dátum: 2015.04.01

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:Emergency Couple

Köszönöm,Unni. :-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Choi Jin Hyuk,melyik szerepben tetszett a legjobban?

Fated To Love You (4)
16%

The Heirs (3)
12%

Gu Family Book (12)
48%

Pasta (1)
4%

Emergency Couple (3)
12%

Pride and Prejudice (2)
8%

Összes szavazat: 25