Dream of 400 Years

 

A KBS 2 tévécsatorna, különleges, 2 részes minidoramája, 2011-es készítésű.

A női főszereplő, Kang Hee Sun,aki a Hanbeak orvosi egyetem,  történész professzora. Egyik nap,egy tradícionális,még lakott ház,titkos,befalazott szobájában egy múmiára bukkannak. Az esetről egyből értesítést kap a professzornő és rögtön a helyszínre siet,hogy megvizsgálja a több, mint 400 éves,női múmiát. A ház tulajdonosa,Jo Hyun Min, éppen a ház átalakításán van,egy filmstúdiót szeretne csinálni belőle. Azonban,  mikor meglátják egymást Hee Sun-al,mindkettőjüknek több mint dejavu érzésük lesz,mintha már ismernék  egymást.

Hee Sun-nak visszatérő álmai vannak,miszerint egy fekete orchidea virágát tetoválja vállára egy férfi. Ez az orchidea azonban,valójában is megjelent a professzor vállán,ami miatt sokat aggodalmaskodik. Később,  felfedezi,hogy a nemrég talált múmiának a vállan,ugyanaz a tetoválás található ami az övén is. Emiatt aztán, gyanakodni kezd,ezért készíttet egy DNS-tesztet a múmia és a saját  hajszálával. Az eredmény teljes azonosságot mutat,amitől Hee Sun még furcsábban érzi magát,ráadásul rájött arra is,hogy az álmaiban szereplő férfi alak nem más,mint a ház tulajdonosa,  Hyun Min.

Később kiderült,hogy Hyun Min-nek is elkezdtek látomásai lenni,hasonlóak mint a professzornőnek. Továbbá fényderült még arra is,hogy a ház tulajdonosának,  illetve mindenkinek,  aki a múmiától elvett valamit,teljesen balszerencsésre változik az élete és veszélybe kerül. De vajon ki lehet a 400 éve halott nő? Miért lettek Hyun Min-nek látomásai? Mit titkolhat a család a múmiával kapcsolatban és mi lehet az oka,a két fiatal között kialakult, ismerősnek tűnő vonzalomnak?

Izgalmas és fordulatos sorozat, ha csak kevés időnk van, kiválóan alkalmas egy kellemes kikapcsolódásra.

 

 

Dream of 400 Years-Han Eun-Jung.jpg Dream of 400 Years-Ryu Tae-Joon.jpg
Han Eun-Jung Ryu Tae-Joon
Hee-Sun / Soo-Hee Hyun-Min / Moo-Hyun
       
Dream of 400 Years-Ahn Byeong-Kyeong.jpg Dream of 400 Years-Seo Ji-Young.jpg Dream of 400 Years-Kim Byung-Chan.jpg Dream of 400 Years-Ha Jae-Ho.jpg
Ahn Byung-Kyung Seo Ji-Young Kim Byung-Chan Heo Jae-Ho
Deok-Ki Ha-Na Jae-Beom Dong-Min

 

 

                                           

Téma: Dream of 400 Years

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása