Dream Knight

Egy 2015-ös mini drámáról szól az összefoglalóm ezúttal,  részenként 12 perces és 12 részes.

A történet főszereplője,Jo In Hyun,a középiskolás lány,aki egy baleset következtében elvesztette szüleit.
In Hyun-nak így egyedül kell boldogulnia,ráadásul egy lakóautó az otthona,a folyóparton és,  ha ez még nem lenne elég neki,az iskolában is kiközösítik és csúfolják őt. In Hyun imádja a GOT7 nevű fiú idolbandát,táskáját is az őket formáló,  kis babák borítják.Egyik nap,egy igazán varázslatos dolog történik vele,ugyanis megjelenik egy pár nagyon helyes srác körülötte,akik csak a kívánságait lesik,mindenben segíteni akarnak neki,amiben csak tudnak. A srácok ráadásul azt állítják,hogy már ismerik egymást,sőt egyikükkel már csókolózott is. A lány,nagyon furcsállja a helyzetet és nem érti mi történik. A fiúk többek között,az iskolában is megvédik őt,ellenségeitől és rosszakaróitól.

Másnap,mikor felkel,nagyon meglepődik és elkezd sikoltozni,hiszen a fiúkkal egy ágyban ébred. A srácok nem értik,hogy mi baja,de figyelmeztetik,hogy el fog késni az iskolából,mire a lány futásnak ered a suliba.  Amikor hazaér,látja,hogy a fiúk még mindig nem mentek el,  elküldené őket,kiderül,hogy nincs hová menniük,valamint a lány otthonát vallják sajátjuknak is. In Hyun most már végképp nem érti a helyzetet,de megengedi nekik,hogy  maradjanak egy éjszakát. Reggel mikor felkel,rájön, hogy nincs mit enniük,sőt,már pénze sem maradt. Ekkor a fiúk elmennek és gyűjtenek neki pénzt,egy kis énekléssel és táncolással az utcán, majd nekiállnak, hogy vacsorát főzzenek a lánynak.

Azonban, főzés közben, véletlenül levernek egy videokamerát,amin a lány számára értékes pillanatok vannak megörökítve édesanyjával. In Hyun nagyon dühös lesz,mikor megtudja,hogy eltörték a kamerát,ezért elzavarja őket. A srácok nagyon sajnálják ami történt,  de In Hyun nem akar nekik megbocsájtani. Másnap, egy tesi órai baleset miatt, In Hyun  eltöri a lábát. Mikor szükség van rájuk,a fiúk ott teremnek és segítenek neki hazamenni. A kamerát elvitték szervízbe,ahol elvileg megtudják javítani.

Végül abban maradtak Ji Hyun-nal,hogy egyenlőre addig maradhatnak míg rendbe jön a lába. Mindegyik srácnak, más varázsereje van,amiről Ji Hyun nem tud.Ezek, a forróság,a szél,a fagyasztás és természetesen cupidó, szerelem ereje. De van még egy titkuk,amit Ji Hyun nem tudhat meg. Vajon kik ezek a jóképű srácok és mi lehet az amire Ji Hyun nem emlékszik velük kapcsolatban, mi lehet amit titkolnak a fiúk előtte?

Aki kíváncsi a kérdésekre, nézze meg ezt a vicces és szórakoztató mini doramát!

 

 

                                            

 

Téma: Dream Knight

Dátum: 2018.06.27

Feladó: Ágianyu

Tárgy: re:Dream Knight

Nekem vén fejjel is tetszett :D

Dátum: 2015.09.20

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Dream Knight

Aranyos kis sorozat lehet,ilyen álomcsapat fiú mindenkinek jól jönne :-) :-)

Dátum: 2015.09.20

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Dream Knight

Igen nagyon aranyos,csak ajánlani tudom :-)

Új hozzászólás hozzáadása