Dramaworld

Egy nemrégiben befejeződött doramáról írtam ezúttal,  amit a Vikin nézhetünk, saját készítésű sorozataként. 10 részes.
A női főszereplő, Claire Duncan,egy 20 éves egyetemista tanuló, aki szabadidejében, édesapja éttermében dolgozik kisegítőként.

Nagyon unalmasnak tartja az életét, szinte minden napja a koreai dráma-sorozatok körül forog. Most éppen, a "Szerelem íze" című romantikus sorozatot nézi, kedvenc szereplőjével, Joon Park-al,  aki egy jóképű séfet alakít. Alig várja az új részeket, amikor csak lehetősége adódik rá, ezt nézi. Apja megelégeli a folytonos sorozatnézést,  mivel Claire elhanyagolja a vendégeket és minden mást is, ezért eltiltja a telefonjától.

Claire megígéri,hogy nem nézi meg a sorozat legújabb részét, ami a mai napon fog megjelenni, hiszen ma neki kell bezárnia az éttermet. Éppen  elkezdi a felmosást és pakolást, de nem bírja tovább és elindítja  a 13. részt. A történések nem elképzelése szerint alakulnak,ezért nagyon mérges lesz.
Miközben Claire fülhallgatóval nézi a sorozatot, felmosás közben, valaki beoson az étterembe és véletlenül  kiborítja a felmosóvízet. Claire-nek fogalma sincs semmiről, hiszen éppen  nagyon leköti a sorozat, azonban, a legizgalmasabb pillanatnál megcsúszik a kiborított vízben és hirtelen egy másik világban találja magát.

Ez a hely nem más, mint a Dramaworld, ahol a drámák, sorozatok készülnek. Claire éppen kedvenc sorozatának közepébe csöppen, ahol kedvenc színészei mellett találja magát. Később találkozik Sethel-el, aki elmagyarázza neki, hogy ettől kezdve a dráma végéig, neki  lesz a dolga elsimítani a gondokat,a filmben,  illetve összehozni a két főszereplőt. Sok szabályt kell betartania, például, a szereplők nem tudhatják meg, hogy egy drámában vannak, ahogyan azt sem, hogy ez nem valóság. Nincs könnyű dolga, hiszen nagyon nehéz lepleznie rajongását. Csak két kiút van a dráma világból, az egyik az, ha megvárja a dráma végét, a másik pedig az, hogyha meghal. Vajon Claire-nek sikerül teljesítenie a rábízott feladatot és a dráma jól fog végződni?

Megtudhatja, aki megnézi ezt a nem mindennapi doramát.

 

 

                                               

                                                

Téma: Dramaworld

Dátum: 2016.05.28

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Dramaworld

Érdekes sztori,tuti nagyon vicces. :-)
Szuper,hogy írtál róla Niki.

Új hozzászólás hozzáadása