Doctors

Ezúttal,  egy még jelenleg is futó sorozatról szól az összefoglalóm, amit az SBS csatornán játszanak, 20 résszel.

A női főszereplő Yoo Hye Jeong, aki apukájával él, azonban nincsenek túl jóban,  hiszen miatta veszítette el, szeretett  édesanyját. Apja, kis idő után megelégeli Hye Jeong rosszindulatú beszólásait és viselkedését, ezért csomagjaival kirakja a nagymamája kifőzdéje előtt, majd otthagyja. Hye Jeong nagyon rosszul érzi magát, de nagymamájával szerencsére, jó kapcsolatot ápol.

Ennek és segítő barátainak köszönhetően az eredményei javulni kezdenek az iskolában és osztályfőnökével, Hong Ji Hong-al is jó kapcsolatba kerül.  Egyik legjobb barátnője, Jin Seo Woo, elkezdi terjeszteni, hogy közte és a tanárúr között több van, mint tanár-diák kapcsolat. Seo Woo-nak ugyanis, már régóta tetszik osztályfőnökük, azonban az folyton elutasítja.

Ennek az incidensnek köszönhetően Hye Jeong és Ji Hong is elhagyják az iskolát. Ám, ha ez még nem lett volna elég Hye Jeong számára, még a szeretett nagymamáját is elveszíti, aki már régóta titkolta előtte a betegségét. Ugyan a nagymamát megműtötték,  de mégsem élte túl a beavatkozást. Jeong nem nyugszik bele nagymamája halálába,  hiszen tudja, hogy a műtétnek nagyon magasak voltak a sikerességi mutatói.Jó pár év múlva, Hye Jeong és Ji Hong ismét találkoznak, hiszen ugyanabban a kórházban kezdenek el dolgozni,  idegsebészként.

Hye Jeong rájön, hogy egykori osztálytársa Seo Woo is ugyanitt kapott állást.  Hye Jeong most legjobb barátnőjével lakik, Soon Hee-vel. Ismét elkezdenek közeledni egymáshoz,   Ji Hong-al. Eddig még egyikőjüknek sem volt  dolga a szerelemmel, viszont most ezzel is meg kell küzdeniük, hiszen nagyon vonzódnak egymáshoz. Hye Jeong pedig, igyekszik lerántani a leplet nagymamája haláláról.

Park Shin Hye, eddig is a kedvenc színésznőim közé tartozott, ebben a szerepében is nagyon tetszett. A végéről ugyan még nem tudok nyilatkozni, de csak ajánlani tudom ezt a sorozatot mindenkinek.

 

Hye Jung's family