Divorce Lawyer in Love

Ismertető:

Ezúttal, egy 2015-ös, 18 részes dorama az összefoglalóm témája.


Go Cheok Hee, ügyvédnő, kíméletlenségéről hírhedt. Válóperekre specializálódott és látszólag nem is létezik olyan dolog amit meg ne tenne a sikerért, a pénzért. Valójában azonban, fontos neki, hogy ügyfeleinek, igaza legyen,jogos legyen a válásra való indokuk. Ezért, amikor egy napon felkeresi, Han Mi Ri színésznő, aki szeretne elválni,hűtlen és szupergazdag férjétől, mert elmondása szerint,  a férfi csak azért akarja maga mellett tartani, hogy ne kelljen megosztania vagyonát, válás esetén. Go Cheok Hee, persze rögtön vállalja az ügyet és szokás szerint mindent bevet a siker érdekében, így a férj irodájában elhelyezett kamerának sikerül is megörökítenie a férfi és titkárnője intim perceit. Go Cheok Chi-t, az alkalmazottai is utálják és So Jung Woo, aki irodájának vezetője, mikor rájön, hogy az ügyvédnő felakarja használni a bírósági tárgyaláson a kompromittáló felvételt, próbálja minden eszközzel megakadályozni, hogy ez megtörténjen. 

Ráadásul, a milliomos férj képviseletében, gyermekkori barátja, Jo Soo Ah van, aki szomorúan látja, hogy az okos és tehetséges fiút, kihasználja és megalázza a gátlástalan ügyvédnő. Jung Woo-nak, végül mégsem sikerül megakadályozni a videó nyilvánosságra kerülését, Cheok Hee persze megnyeri a pert Han Mi Ri számára, de nem sokáig örülhet sikerének. A per után, megkeresi a férj és szinte könyörög neki, hogy segítsen kibékülnie feleségével, mert számára a családja a legfontosabb. Cheok Hee persze elutasítja és közli vele, hogy felesége amúgy is szívből gyűlöli. Alighogy hazaér azonban, egy véletlen folytán kiderül számára, hogy aki valójában hűtlen volt és aki csapdát állított a férjnek, a titkárnője felbérelésével, az a feleség, az ügyfele, Han Mi Ri volt. Elmegy a színésznőhöz és számon kéri, aki mindent elismer,de persze csak négyszemközt.

A lejáratott férj ellen eközben beindul a nép haragja és üzletfelei is elhagyják és lemondását követelik elnöki posztjáról. A szerencsétlen férfi pedig elkeseredésében,öngyilkos lesz. Cheok Hee ellen vizsgálat indul és felfüggesztés alá kerül, így három évre apjához költözik, Busan-ba. Bár, mindenki úgy tudja, hogy dúsgazdag családból származik és nagyon aktív társasági életet él, valójában azonban édesapja halstandján dolgozik a piacon. Egy napon aztán, megrendelést kap egy nagyon drága, lepényhal leszállítására az egyik partmenti villába. Ott aztán a szobalány fogadja, aki pár percre magára hagyja a csodás villában. Csakhogy, a lepényhal kiugrik a ládából és elszabadul a házban, Cheok Hee pedig üldözőbe veszi és így eljutnak a medencéhez,persze a hal beleugrik és a lány ide is követi.

A medencében úszkáló házigazdában pedig, a jogi egyetemen, évfolyamtársát, Bong Min Gyu-t ismeri fel. Mivel Cheok Hee-ről senki nem hallott felfüggesztése óta, Min Gyu megörül a találkozásnak és,mivel jó szakembernek tartja,  elhívja magához dolgozni, mint irodavezetőt. Cheok Hee, kap a lehetőségen,hogy, ha nem is ügyvédként, de visszatérhet dolgozni. Nem is sejti, hogy az időközben, Soo Ah segítségével ügyvéddé vált Jung Woo lesz a főnöke, aki egykor a beosztottja volt. Fordult tehát a kocka, amikor pedig ezzel mindketten szembesültek, rögtön elhatározzák,hogy elérik,hogy a másik számára lehetetlenné váljon a munka és felmondjon. 

Ez azonban korántsem egyszerű és első, közös ügyük sem a megszokott válóperes történet, hiszen a hölgy, csak azt tudja, hogy válni akar férjétől, mert utálja, de más indoka nincsen, nemsokkal később pedig édesanyja is megjelenik, aki viszont egy nagy doboznyi,évek alatt gyűjtögetett bizonyítékot hoz magával, férje hűtlenségeiről, csalárdságairól. Ráadásul, kiderül, hogy Jung Woo-t az ügyvédi iroda vezetőjének, Soo Ah közbenjárására tették meg.


Szerintem nagyon jó kis sorozat, rengeteg vicces jelenettel, intrikával és romantikával, szóval minden van benne amire szüksége van az embernek egy kis kikapcsolódáshoz. Ajánlom mindenkinek. 

 

Főszereplők:

         
Divorce Lawyer in Love-Cho Yeo-Jeong.jpg Divorce Lawyer in Love-Yeon Woo-Jin.jpg Divorce Lawyer in Love-Shim Hyung-Tak.jpg Divorce Lawyer in Love-Wang Ji-Won.jpg Divorce Lawyer in Love-Hwang Young-Hee.jpg
Cho Yeo-Jeong Yeon Woo-Jin Shim Hyung-Tak Wang Ji-Won Hwang Young-Hee
Ko Cheok-Hee So Jung-Woo Bong Min-Gyu Jo Soo-A Yoon Jung-Sook
         
Divorce Lawyer in Love-Lee Dong-Hwi.jpg Divorce Lawyer in Love-Lee Yeol-Eum.jpg Divorce Lawyer in Love-Maeng Sang-Hun.jpg Divorce Lawyer in Love-Park Jun-Keum.jpg Divorce Lawyer in Love-Lee El.jpg
Lee Dong-Hwi Lee Yeol-Eum Maeng Sang-Hun Park Jun-Keum Lee El
Lee Gyeong Woo Yoo-Mi Ko Dong-San Ma Dong-Mi Han Mi-Ri
     
Divorce Lawyer in Love-Yang Ji-Won.jpg Divorce Lawyer in Love-Sung Byoung-Sook.jpg Divorce Lawyer in Love-Kim Kap-Soo.jpg
Yang Ji-Won Sung Byoung-Sook Kim Kap-Soo
Yoo Hye-Rin Jang Mi-Hwa Bong In-Jae

 

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: Divorce Lawyer in Love

Dátum: 2015.06.16

Feladó: Erika

Tárgy: Divorce Lawyer In Love

Köszi donszengem, igen, tetszett a film, úgyhogy gyorsan megnéztem. ☺

Dátum: 2015.06.16

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Divorce ....

Nagyon gyors voltál Unni,éppen,hogy csak vége lett.Szuper,hogy írtál róla,jónak látszik. :-)Az ismertető is szuper!

Új hozzászólás hozzáadása