Descendants of The Sun

A hónap filmje ezúttal,  egyben az én nagy kedvencem is. Számomra, egy teljesen új sztori, ami mindig is érdekelt, a koreai hadsereg katonái, vezetői életébe kapunk egy kis betekintést, hogy mennyire valósághű a történet, ezt mindenki döntse el maga.

A sztori középpontjában, Yoo Shi Jin százados és Kang Mo Jeon doktornő áll. Ugyancsak nem elhanyagolható, So Dae Young főtörzs és Yoon Myeong Joon katona orvosnő szerelmi szála sem.A történet elején, Kang doktornő, félreérti Yoo Shi Jin századost és maffiózónak nézi. Az egész nagyon viccesen indul, félreértések sorozatával. Majd, amikor mindenki személyisége tisztázódik, elindul az igazi történet.

Yoo Shi Jin, első látásra beleszeret a szép doktornőbe és folyamatosan ennek hangot is ad és, bár nyitott kapukat dönget, de a doktornő mégsem meri felvállalni a kapcsolatukat. A másik szálon, pont fordítva van, Yoon Myeong, mindent megtesz szerelmük érdekében, de a főtörzs, mindig visszautasítja Yoon Myeong apja ugyanis nem akárki, hanem egy altábornagy, aki mindent elkövet,  hogy távol tartsa egymástól őket, mivel már elkönyvelte, hogy Yoo Shi Jin századoshoz adja a lányát, bár éppenséggel a százados, sohasem adta jelét, hogy belemegy a frigybe.

A sok félbemaradt randevút megelégelve aztán, Kang doktornő, végleg száműzi életéből a századost, bár sokat gondol rá. Kang doktornő, remek sebész, de mivel nincsenek tehetős rokonok mögötte, így folyamatosan késlekedik a jól megérdemelt, professzori kinevezése. Egy véletlen során, a TV-ben tartott előadása mindenkit lenyűgöz és rá kell ébrednie, hogy amit a műtőben nem tudott elérni, azt a tv szerepléssel, könnyedén elérheti. Több hónapra elszakadnak egymástól a századossal, de egy rosszul sikerült randi után a kórházigazgatóval, büntetésként, Urk szigetére rendelik a doktornőt, ahol az önkéntes, koreai orvoscsapat vezetője lesz.

Ott, ahol az Alfa csapat századosa, aki nem más, mint Yoo Shi Jin, szintén jelen van, békefenntartóként. A sors, ismét összehozza őket, csakúgy, mint Yoon Myeong-ot és Seo főtörzset. Az igazi bonyodalmak, csak most kezdődnek. Rengeteg izgalom, sok romantika.

Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, bár sokan fanyalognak és rengeteg kritikát fogalmaznak meg. A fanyalgóknak csak annyit, hogy a nézettségi mutatók, rekordokat döngetnek, ami ugye nem lehet véletlen.

 

Alpha Team                                    

 

Téma: Descendants of The Sun

Dátum: 2016.04.01

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re.

Köszönöm Unni

Dátum: 2016.04.01

Feladó: Erika

Tárgy: Descendants of the Sun

Biztos voltam benne, hogy ez a film lesz nálunk is a hónap filmje, én már az első hírek után erről a sorozatról, nagyon vártam és nem is csalódtam, sőt. Gratula a szuperos összefogalódhoz donszengem.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Neked mennyire tetszik ez a sorozat,10-es skálán?

Nagyon tetszik(10-8) (27)
61%

Tetszik(7-5) (7)
16%

Nem igazán(4-2) (5)
11%

Egyáltalán nem(2-0) (5)
11%

Összes szavazat: 44

Szavazás

Kedvenc férfi szereplőd?

Song Joong Ki(Yoo Shin Százados) (20)
53%

Jin Goo(Seo Főtörzs) (8)
21%

Onew(Lee Chi Hoon doki) (0)
0%

Cho Tae Kwan(Daniel) (10)
26%

Összes szavazat: 38