Dating Agency Cyrano

Ismertető:

Ezúttal egy 2013-as vígjátékról írok, ami nagyon tetszett, a filmnek volt egy előzménye, egy 2010-es sorozat, Cyrano Agency címmel, de ez nem a folytatása, csak a téma és cím hasonló.A történet középpontjában, egy egyáltalán nem szokványos társkereső cég áll, a Cyrano ügynökség, aminek igazgatója, Seo Byung Hoon, aki egykor nagyon sikeres színházi rendező volt. Amikor azonban a színház tönkrement, berendezett egy társkereső irodát az épületben és két fiatal fiúval, akik az alkalmazottai, azon munkálkodnak, hogy reménytelennek tűnő szerelmeket hozzanak össze.  Egyik munkájuk alkalmával kerül a képbe Gong Min Young, aki egy bátortalan férfi ügyfelének szeretné az igazi szerelmet megtalálni, de az ügynökség ahol dolgozik, szigorú szabályok szerint kategórizálja a társkeresőket.

Szerintük ugyanis,egy D kategóriás, átlagos végzettségű és keresetű tag, soha nem randizhat egy A kategóriás,
sikeres és átlagon felüli szépségű nővel.  Csakhogy, Min Young bátortalan ügyfele, pont egy ilyen hölgybe szeretett bele, ezért a munkáját  lelkesen végző és romantikus lány , találkozik a szép balettanárnővel és kikönyörgi a randevút a férfi számára. A nagy találkozás előtt, ellátja tanácsokkal védencét, aki mindent el is mond a lánynak, aki megköszönni, hogy neki magának is bátorságot adott ezzel és szerelmet vall a pincérnek. Min Young nem is érti, hogy mi sikerült félre ennyire, hiszen annyira igyekezett, hogy a dolgok jól süljenek el, amikor az étterem előtt, ahol a randit bonyolították, felfedez egy furgont, amiben az egész randevú videója van egy laptopon.

 Ekkor megjelenik az autó tulajdonosa, Min Young elveszíti egyensúlyát, beüti a fejét és elájul.  Egy furcsa helyen tér magához, a hely tulajdonosa pedig még különösebb, közli a lánnyal, hogy a munkája, amit olyan lelkesen végzett eddig, szerinte csak árt az embereknek, mert egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy a társkereső férfiak és nők mire vágynak valójában. Monológja végén aztán állást ajánl Min Young-nak, saját társkereső cégénél, a Cyrano-nál,  aki persze ezt rögtön visszautasítja, de ekkor megtudja, hogy főnöke kirúgta, mert nem lett volna szabad, két különböző kategóriába tartozó ügyfelet összehoznia. Min Young elgondolkozik Seo igazgató szavain ès visszamegy, hogy mégiscsak elfogadja az állásajánlatot.  Így aztán felveszik a Cyrano ügynökséghez, rögtön akad is egy érdekes ügyfél, egy állatorvos, aki egy könyvtárosnőbe szerelmes. 

Mivel, hónapok óta jár a könyvtárba, de soha nem figyelt fel rá, most a Cyrano segítségét kéri. Min Young és Seo igazgató elmennek a könyvtárba, hogy megismerjék  Dr.Jin szerelmének tárgyát. Kiderül, hogy a könyvtárosnő, nagyon unja munkáját és idén már hat vakrandija volt, de senkivel sem találkozott újra.  Szeret detektívregényeket olvasni és krimiklubba jár, így az igazgató kidolgozza az első találkozás tervét. Eszerint, Dr. Jin, ballonkabátban és kalapban, ahogy illik egy krimihőshöz, a metróban, szemmel láthatóan a banditák elől menekülve akad össze az izgalmakra vágyó könyvtárosnővel. A terv beválik és a nő, nem is tud másra gondolni, csak a titokzatos és rendíthetetlen hősre, Seo igazgató pedig tovább szőve az események fonalát, egyre érdekesebbé teszi az állatorvost, áhított szerelme számára. 

Arra azonban senki nem számít, hogy a nő cicája rosszul lesz és beviszi a legközelebbi állatkórházba, azaz Jin dokihoz, szerencsére sikerül még idejében elhárítani a totális lebukást, az eset azonban, nemcsak Min Young-ot, de Dr. Jin-t is ráébreszti arra, hogy vajon az működhet -e, ha valakit nem saját magáért szeretnek meg.  Min Young, úgy dönt, hogy kezébe veszi a dolgok irányítását és rábeszéli a dokit, hogy valljon be mindent szerelmének. Seo igazgató, készül az új alkalmazott árulására és beveti C tervét, így tényleg kiderül az igazság, de ez még javára is válik az ügynökségnek, annál kevésbé Min Young-nak, akit így újra kirúgnak állásából, de persze ezt nem hagyja annyiban.


Tetszett a szereposztás és a sztori is szuper, annak idején, amikor láttam a Randiguru című filmet, szintén tetszett, de ez egy sokkal érzelmesebb, kedvesebb történet.  Ajánlom mindenkinek, aki vidám, romantikus sorozatot szeretne látni. 

 

Főszereplők:

Dating Agency- Cyrano-Lee Jong-Hyuk.jpg Dating Agency- Cyrano-Sooyoung.jpg Dating Agency- Cyrano-Hong Jong-Hyeon.jpg Dating Agency- Cyrano-Jo Yoon-Woo.jpg Dating Agency- Cyrano-Lee Chun-Hee.jpg
Lee Jong-Hyuk Sooyoung Hong Jong-Hyeon Jo Yoon-Woo Lee Chun-Hee
Seo Byung-Hoon Kong Min-Young Moo-Jin A-Rang Cha Seung-Pyo
       
Dating Agency- Cyrano-Bae Sung-Woo.jpg Dating Agency- Cyrano-Kim Min-Kyo.jpg Dating Agency- Cyrano-Kim Jung-Hwa.jpg Dating Agency- Cyrano-Ha Yeon-Joo.jpg
Bae Sung-Woo Kim Min-Kyo Kim Jung-Hwa Ha Yeon-Joo
Min-Sik Young-Dal Yoon Yi-Seol Hye-Ri
 

 

 

Szerző:

          Belinszky Erika

Téma: Dating Agency Cyrano

Dátum: 2015.03.29

Feladó: Erika

Tárgy: Dating Agency

Tetszeni fog donszengem, pont az eseted! :-)

Dátum: 2015.03.29

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Dating Agency

Szuper kis sztorit találtál Unni,megnézem,kokkkk! :-)

Új hozzászólás hozzáadása