Cheongdamdong Alice

Ismertető:

Mai filmem egy aranyos, romantikus dorama 2012-ből,16 résszel. Férfi főszereplője, egy általam nagyon kedvelt színész, Park SI Hoo, aki a Princess Man című történelmi drámája óta meggyőzött játékával.A történet, címe,  Cheongdamdong ,egy Gangnam környékén található előkelő negyed, ahol a nagyon felkapott, és híres márkák üzletei találhatóak, amik gyakorlatilag mérvadóak a mindenkori, koreai divatban.


A sztori női főszereplője, egy nagyon szegény családból származó, de tehetséges divattervező,  Han Se Kyung. Három éve nem sikerült elhelyezkednie, egy napon azonban, rámosolygott a szerencse és ugyan, csak az elnök asszony kérésére,de felvételt nyer egy neves divattervező céghez, a GN-FASHIONHOZ. Se Kyung, elképzelni sem tudja, hogy miért vették fel, hiszen a szegény származása miatt, nem volt lehetősége, külföldön tanulni, ráadásul még a felvételin is utolsó helyen végzett.Újdonsült munkájával, rögtön a főnöke, a részlegvezető, Shin In Hwa ellenszenvét is kivívja,aki már a kezdetektől nem szimpatizál vele.Első pár munkanapja, a cég elnökasszonya által adott feladatok teljesítéséről szól,azonban rögtön az első munkanapján karambolozik a cég kocsijával a másik híres luxusmárka igazgatójával, Cha Seong Jo-val, aki letagadva valódi kilétét, titkárának mondja magát. 

A férfinak, egy korábbi, kapcsolata miatt,pszichiáterhez kell járnia,ugyanis élete nagy szerelmével, Franciaországba költözött, felhagyva gazdag, vagyonos életével, hogy a szeretett nővel élhessen.A hölgy azonban, aki jelenleg a GN-FASHION elnökének a felesége, így már korántsem volt annyira szerelmes és elhagyta Seong Jo-t. Pár évig még Franciaországban élt ezután Seong Jo,de aztán, meggazdagodva,visszatért Szöulba, új névvel, Jean Thierry Cha személyében,luxusmárkája, Artemis Páris, nagyon felkapott, jól menő vállalkozás lett.Han Se Kyung-ot, új munkája miatt érzett öröme, hamar elhagyja,mikor, szintén szegény családból származó barátja, In Chan szakít vele, hiszen, ha együtt vannak, képtelenek kilábalni a szegénységből.


Se Kyung rájön,hogy cégének elnök asszonya, volt osztálytársa és egy sikeres házassággal szerezte vagyonát és pozícióját. Megkéri tehát, hogy segítsen neki is egy gazdag férjét találni, aki erre pont Seong Jo-t ajánlja figyelmébe, de, mivel sokáig azt hiszi, hogy csak a férfi titkárát ismeri, nem tudja ,hogy kicsoda valójában akibe végül is beleszeret. Komolyan vívódik, hogy a szerelmet, avagy a gazdagságot válassza, nem sejtve, hogy a titkárnak hitt szeretett férfi, valójában a gazdag, áhított férjjelölt.


A film nagyon tetszett, még a főszereplő színésznőt,Moon Geun Young-ot is képes voltam nézni, miatta, pedig, őszintén bevallom,hogy nem tartozik a kedvenceim közé. A zenéjét is nagyon szeretem, mindenkinek ajánlom, könnyed, romantikus dráma.

 

Főszereplők:

Cheongdamdong Alice-Moon Geun-Young.jpg Cheongdamdong Alice-Park Si-Hoo.jpg Cheongdamdong Alice-So E-Hyun.jpg Cheongdamdong Alice-Kim Ji-Seok.jpg
Moon Geun-Young Park Si-Hoo So E-Hyun Kim Ji-Suk
Han Se-Gyung Cha Seung-Jo Seo Yoon-Joo Tommy Hong

 

 

Szerző:

           Belinszky Erika

Téma: Cheongdamdong Alice

Dátum: 2015.03.21

Feladó: Erika

Tárgy: Cheongdamdong Alice

Igen, hát pontosan, ugyanezt éreztem, egy ilyen férfi, mint Park SI Hoo mellé, hasonló női karakter illene.:-):-)

Dátum: 2015.03.21

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:Cheongdamdong Alice

Csak is!!!! :-)

Dátum: 2015.03.21

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Alice

Szuper Unni,hogy írtál róla,tetszett nagyon a sorozat,csak megint csak a női szereplő,nem tudom megszokni.Ebbe a szerepbe is,egy szépséges hölgyet tudtam volna elképezni,hiszen annyi van,de lám,megint ez a csúnyácska színésznő. :-(

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Park Si Hoo,legemlékezetesebb szerepe?

The Princess' Man (11)
61%

Iljimae (2)
11%

Perfect Neighbor (3)
17%

Cheongdamdong Alice (2)
11%

Összes szavazat: 18